رفتن به مطلب

تعرفه 10مگابیت آسیاتک؟ خوب یا بد؟

اشتراک گذاری

Recommended Posts

سلام دوستان

بنده نزدیک 2 سال هستش که از نت مخابرات استفاده میکنم و از نظر قیمت هم راضی هستم اما الان که قصد دارم از اینترنت رایگان شبانه استفاده و دانلود کنم متوجه شدم که واقعا از نظر سرعت دانلود افتضاحه و سرعتش تا 60 کیلو بایت هم نمیره...

بعد الان میخواستم بدونم در حال حاضر چه شرکتی بالاترین سرعت دانلود رو میده؟؟؟ و قیمت تعرفه هاش چقدر میشه؟؟؟ ممنون میشم دوستان راهنمایی کنن

خب دوستان تصمیم گرفتم که این تعرفه 10مگابیت آسیاتک رو توی همین هفته پیش رو خریداری کنم( بخاطر وضعیت تخلیه نت مخابراتم گفتن یه هفته طول میکشه) بعد الان میخواستم بدونم کسایی ک الان این تعرفه رو دارن سرعت دانلود شبانه شون چقدره؟ اخه شنیدم اگه سایت میزبان آسیاتک باشه تا 1 مگ هم میره اما بعضی های دیگه هم میگن تا 200کیلوبایت نمیرسه...در کل ممنون میشم اگه کسی داره استفاده میکنه راهنمایی کنه!

ویرایش شده توسط Radeon.AMD
لینک به دیدگاه

درود .

کجا هستید ؟ دانلود شبانه آسیاتک سرعت خوبی داره برای دانلود از سرورهای داخلی ، برای سرور های خارجی هم سرعتش متغییر هست .

لینک به دیدگاه

البته اسمش را رایگان نمیشه گذاشت ولی در صورتی که آنتن دهی 4G ایرانسل دارید می توانید در صورت خلوت بودن BTS تا 60 گیگ در مدت 3 ساعت با یک بسته 3 ساعته نامحدود با قیمت 2000 تومان دریافت داشته باشید. بنده خودم از همین روش استفاده می کنم و در طول هفته یک شب دانلود ها را آماده کرده و با یک بسته شبانه 3 ساعت محتوای مورد نیاز خودم را دانلود می کنم.

ویرایش شده توسط Parhaam
لینک به دیدگاه

درود .

کجا هستید ؟ دانلود شبانه آسیاتک سرعت خوبی داره برای دانلود از سرورهای داخلی ، برای سرور های خارجی هم سرعتش متغییر هست .

بنده اهواز هستم

نه همون، فقط برای دانلود از سرور های داخلی قراره استفاده کنم...بعد اینکه سرعت دانلودش چقدره؟ تعرفه هم توی این موضوع تاثیر داره؟

لینک به دیدگاه

بنده اهواز هستم

نه همون، فقط برای دانلود از سرور های داخلی قراره استفاده کنم...بعد اینکه سرعت دانلودش چقدره؟ تعرفه هم توی این موضوع تاثیر داره؟

بستگی داره ، معمولاً برای سرعت های 1 مگابیت به بالا پهنای باند را تا 12 مگابیت باز میزارن که بسته به کیفیت خط شما و میزان نویز نهایتاً می توانید با سرعت 1300 کیلوبایت بر ثانیه دانلود کنید . من از کیفیت آسیاتک اهواز اطلاعی ندارم اما من تهران هستم و اینجا آسیاتک خوب جواب میده .

ویرایش شده توسط Mohammad Ali X
لینک به دیدگاه

من مخابرات استان اصفهان دارم و شبی ده گیگ رایگان دانلود می کنم.

لینک به دیدگاه

براى شهر ما كه فقط آسياتك تو اين كار جواب ميده و بس

و اگه مايه شيتيل زياد داشته باشى براى سرويسهاى PTP فقط و فقط شاتل

لینک به دیدگاه

براى شهر ما كه فقط آسياتك تو اين كار جواب ميده و بس

و اگه مايه شيتيل زياد داشته باشى براى سرويسهاى PTP فقط و فقط شاتل

عزیز الان شما از آسیاتک استفاده می‌کنید؟سرعت دانلود شبانه‌تون چقدره؟

لینک به دیدگاه

البته اسمش را رایگان نمیشه گذاشت ولی در صورتی که آنتن دهی 4G ایرانسل دارید می توانید در صورت خلوت بودن BTS تا 60 گیگ در مدت 3 ساعت با یک بسته 3 ساعته نامحدود با قیمت 2000 تومان دریافت داشته باشید. بنده خودم از همین روش استفاده می کنم و در طول هفته یک شب دانلود ها را آماده کرده و با یک بسته شبانه 3 ساعت محتوای مورد نیاز خودم را دانلود می کنم.

الان چک کردم، مثل اینکه توی منطقه‌ی ما فقط 3g ساپورت میشه..(همونم با گوشیم دو یا سه انتن ازچهار تا بیشتر پر نمیشه!!!)

ویرایش شده توسط Radeon.AMD
لینک به دیدگاه

• کاربر ویژه

الان چک کردم، مثل اینکه توی منطقه‌ی ما فقط 3g ساپورت میشه..(همونم با گوشیم دو یا سه انتن ازچهار تا بیشتر پر نمیشه!!!)

سرعت 3G & 4G بستگی به منطقه تون داره

سرعتی که من با 4G دارم از سرعت بعضی 3G کمتره ، به خاطر منطقه و آنتی دهی ضعیف

باید تست کنید

لینک به دیدگاه

شما کجای اهواز هستید؟

مطمون هستید ساپورت نمیکنه؟

من اینجا 4g به راحتی جوابگو دانلودام هست

لینک به دیدگاه

شما کجای اهواز هستید؟

مطمون هستید ساپورت نمیکنه؟

من اینجا 4g به راحتی جوابگو دانلودام هست

کوروش فاز 3

بله مطمئنم الان توی سایت چک کردم

الان با 3G قراره تست کنم. فقط اینکه سرعت دانلود شبانه با عادی توی ایرانسل یکیه؟

لینک به دیدگاه

کوروش فاز 3

خب تست کردید؟

اره باید یکی باشه چه شب چه روز اما ممکن بخاطر شلوغ شدن ترافیک پهنای باند توی زمان های شلوغ مثل شب پایین بیاد اگر کسی توی منطقتون استفاده کنه

ویرایش شده توسط gebhard
لینک به دیدگاه

من مخابرات استان اصفهان دارم و شبی ده گیگ رایگان دانلود می کنم.

سلام دوست عزیز

شما چه سرویسی از مخابرات گرفتین ؟

هزینه ماهانه چقدر میشه ؟

شبی 10 گیگ عالیه ;)

لینک به دیدگاه

سلام دوست عزیز

شما چه سرویسی از مخابرات گرفتین ؟

هزینه ماهانه چقدر میشه ؟

شبی 10 گیگ عالیه ;)

من مخابرات 256 تا صبح یک گیگ بزور دانلود میکنه :l سرعت دانلود در ساعات رایگان 50-60کیلوبایت ! 

ویرایش شده توسط Vikings
لینک به دیدگاه

من مخابرات 256 تا صبح یک گیگ بزور دانلود میکنه :l سرعت دانلود در ساعات رایگان 50-60کیلوبایت ! 

های وب دقیق شبی 2/5 گیگ میشه دانلود کرد با سرعت دانلود 250 kb/s

ویرایش شده توسط EhsanCPU
لینک به دیدگاه

خراسان شمالی -مخابرات- ساعت 1 تا 3 صبح 600 کیلوبایت 3 تا 7 صبح 1100 کیلوبایت- شبی 20 گیگ

ماهی 9 گیگ 21 تومن (اگه اشتباه نکنم)

لینک به دیدگاه

کوروش فاز 3

دوست عزیز زمانی که در محل هستید #20* را بگیرید و ببینید BTS نزدیک شما LTE پشتیبانی می کند یا خیر. از روی نقشه نظر قطعی نمیشه داد

لینک به دیدگاه

سلام

منم پیشنهاد میکنم برای دانلود از سرورهای داخلی از آسیاتک استفاده کنید

شبی 25 گیگ دوستانم دارن دانلود می کنند

اگر امکانش هست یه تست بزنید

ویرایش شده توسط Mahdi457
لینک به دیدگاه

دوست عزیز زمانی که در محل هستید #20* را بگیرید و ببینید BTS نزدیک شما LTE پشتیبانی می کند یا خیر. از روی نقشه نظر قطعی نمیشه داد

شرمنده دیر پاسخ میدم

دوست عزیز پشتیبانی نمیکنه 4G فقط زده 2G/3G

الان سیم کارت بنده معمولی هستش سرعت دانلودش خیلی زور بزنه 30 کیلوبایت میشه |-:

تعرفه ی ADSLام هم تا یه 12،13 روز دیگه ست...با توجه با اینکه پارس آنلاین دانلود رایگان شبانه نداره و قیمت شاتل هم یکم بالاست همون اسیاتک میگرم ببینم چطوره...(تا خودم تست نکنم هیچ چیز مشخص نمیشه چون مکان و کیفیتی ک ارائه میشه متفاوته)

لینک به دیدگاه

اگراهل بازی انلاین هستید اصلا سمت آسیاتک نرید

لینک به دیدگاه

شرمنده دیر پاسخ میدم

دوست عزیز پشتیبانی نمیکنه 4G فقط زده 2G/3G

الان سیم کارت بنده معمولی هستش سرعت دانلودش خیلی زور بزنه 30 کیلوبایت میشه |-:

تعرفه ی ADSLام هم تا یه 12،13 روز دیگه ست...با توجه با اینکه پارس آنلاین دانلود رایگان شبانه نداره و قیمت شاتل هم یکم بالاست همون اسیاتک میگرم ببینم چطوره...(تا خودم تست نکنم هیچ چیز مشخص نمیشه چون مکان و کیفیتی ک ارائه میشه متفاوته)

من اسیاتک داشتم مرکز مخابرات چمران بود تو اهواز 

خیلی قطعی داشتم ولی سرعت دانلودش بد نبود

اما الان دارم از شاتل استفاده میکنم سرویس ارت 5 تا 45 گیگ هم دانلود کنی محدود نمیشی(البته به خودت مربوطه چه وقت و چطور دان کنی)

اما اگه محدود بشی خب دیگه پوستت کنده هست  :D

ماهی 63 تومن بعلاوه مالیات میشه 70 تومن ماهی

لینک به دیدگاه

• 3 هفته بعد...
  • کاربر ویژه

درود بنده ماکس نت 1مگ دارم بابسته شبانه هر روز 6ساعت رایگان دانلود میده تا سقف 4 گیگ سه ماهش حدودای 65 تومن درمیاد. سرعت دانلودشم بد نیست راضی کنندس

لینک به دیدگاه

به گفتگو بپیوندید

هم اکنون می توانید مطلب خود را ارسال نمایید و بعداً ثبت نام کنید. اگر حساب کاربری دارید، برای ارسال با حساب کاربری خود اکنون وارد شوید .
توجه: مطلب ارسالی شما پس از تایید مدیریت برای همه قابل رویت خواهد بود.

مهمان
ارسال پست در این تاپیک...

×   شما در حال چسباندن محتوایی با قالب بندی هستید.   حذف قالب بندی

تنها استفاده از 75 اموجی مجاز می باشد.

×   لینک شما به صورت اتوماتیک جای گذاری شد.   نمایش به صورت لینک

×   محتوای قبلی شما بازگردانی شد.   پاک کردن محتوای ویرایشگر

×   شما مستقیما نمی توانید تصویر خود را قرار دهید. یا آن را اینجا بارگذاری کنید یا از یک URL قرار دهید.

اشتراک گذاری

• اضافه کردن...