رفتن به مطلب

تعرفه 10مگابیت آسیاتک؟ خوب یا بد؟

اشتراک گذاری

Recommended Posts

اپدیت پست اول

ویرایش شده توسط Radeon.AMD
لینک به دیدگاه

• 3 هفته بعد...

واقعا کسی توی لیون از این تعرفه استفاده نمیکنه که حداقل تجربیاتش رو بیان کنه؟

لینک به دیدگاه

من یک مدت استفاده میکردم و 4 تا 10 صبح رایگان بود. سرعتش هم حدود 600-700 بود ولی افت زیادی داشت و بیشترین سرعتش از 4 تا 6 بود

لینک به دیدگاه

من یک مدت استفاده میکردم و 4 تا 10 صبح رایگان بود. سرعتش هم حدود 600-700 بود ولی افت زیادی داشت و بیشترین سرعتش از 4 تا 6 بود

متشکر دوست عزیز بابت اطلاعاتی که دادی

شما با سرور های میزبان آسیاتک نظیر دانلود ها و تاپ 2 دانلود تست کردید؟

لینک به دیدگاه

من اسیاتک ده مگ ده گیگ دارم سرعت دانلود فقط به سرور های داخلی اسیاتک مثل سافت نود و هشت و دانلودها و یاس دانلود بالاست 

البته بنده کل اینارو دور میزنم بخوام از سرور خارجی دانلود کنم اپلود می کنم روی Asia1 آپلودبوی ( موقعیت این سرور توی دیتاسنتر اسیاتکه ) به راحتی با نهایت سرعت دانلود می کنم البته قبلا با اکانت رایگان سرعت کامل میداد ولی الان تعداد کانکشن هارو 2 تا کرده و برای بالاترین سرعت باید 5 تومن اکانت پرمیوم تهیه کنید 

لینک به دیدگاه

من اسیاتک ده مگ ده گیگ دارم سرعت دانلود فقط به سرور های داخلی اسیاتک مثل سافت نود و هشت و دانلودها و یاس دانلود بالاست 

البته بنده کل اینارو دور میزنم بخوام از سرور خارجی دانلود کنم اپلود می کنم روی Asia1 آپلودبوی ( موقعیت این سرور توی دیتاسنتر اسیاتکه ) به راحتی با نهایت سرعت دانلود می کنم البته قبلا با اکانت رایگان سرعت کامل میداد ولی الان تعداد کانکشن هارو 2 تا کرده و برای بالاترین سرعت باید 5 تومن اکانت پرمیوم تهیه کنید

متشکر دوست عزیز بابت اطلاعاتی که دادی...!

بنده هم قصد دارم همین تعرفه ای که ذکر کردید رو خریداری کنم.

لینک به دیدگاه

به گفتگو بپیوندید

هم اکنون می توانید مطلب خود را ارسال نمایید و بعداً ثبت نام کنید. اگر حساب کاربری دارید، برای ارسال با حساب کاربری خود اکنون وارد شوید .
توجه: مطلب ارسالی شما پس از تایید مدیریت برای همه قابل رویت خواهد بود.

مهمان
ارسال پست در این تاپیک...

×   شما در حال چسباندن محتوایی با قالب بندی هستید.   حذف قالب بندی

تنها استفاده از 75 اموجی مجاز می باشد.

×   لینک شما به صورت اتوماتیک جای گذاری شد.   نمایش به صورت لینک

×   محتوای قبلی شما بازگردانی شد.   پاک کردن محتوای ویرایشگر

×   شما مستقیما نمی توانید تصویر خود را قرار دهید. یا آن را اینجا بارگذاری کنید یا از یک URL قرار دهید.

اشتراک گذاری

• اضافه کردن...