رفتن به مطلب

انتخاب بین چندین مدل رم

Recommended Posts

با سلام خدمت دوستان عزیز ,

قصد خرید رم داشتم برای سیستم جدیدی که میخوام ببندم , بین چندین مدل میخوام انتخاب کنم , اولیت ها هم برای انتخاب , سرعت , کیفیت و کارایی , آینده نگرانه تر , قیمت نسبت به کارایی

مدل های زیر رو انتخاب کردم که اگه مدل دیگه ای هم مد نظر دارین بگین

G.skill Ripjaws 4 2*8 16gb 2133 cl15  قیمت روز 300  تومن

G.skill Ripjaws 7 2*8 16gb 2133 cl15  قیمت روز 320  تومن

Kingston Hyper Fury 2*8 16gb 2400 cl15  قیمت روز 320  تومن

Crucial Ballistix Sport LT 2*8 16gb 2400 cl16  قیمت روز 265 تومن

مادربرد انتخابیم چیپ B150 هستش , گفتم شاید کمک کنه تو راهنمایی دوستان , ممنون @};-

لینک به دیدگاه

از من میشنوی ارزونه رو بخر... تفاوتی چندانی بین cl15 و cl16 نمیبینی... کلن هم بهتر و بدتر بودن رم (به فرض اینکه مشکل نداشته باشه و با فرکانس مشخص) تاثیر ناچیز داره رو پرفورمنس.

لینک به دیدگاه

سلام دوست عزیز

پیشنهاد من KingSton HyperX Fury 2 * 8 16GB 2400 CL15

$_86.JPG

این رم ها فرکانس خوبی دارن و ساخت تایوان هستن

لینک به دیدگاه

از من میشنوی ارزونه رو بخر... تفاوتی چندانی بین cl15 و cl16 نمیبینی... کلن هم بهتر و بدتر بودن رم (به فرض اینکه مشکل نداشته باشه و با فرکانس مشخص) تاثیر ناچیز داره رو پرفورمنس.

ممنون از نظرتون @};-

سلام دوست عزیز

پیشنهاد من KingSton HyperX Fury 2 * 8 16GB 2400 CL15

$_86.JPG

این رم ها فرکانس خوبی دارن و ساخت تایوان هستن

فقط بخاطر اینکه ساخت تایوان هستن خوبن ؟؟ فرکانسشون هم توی مادربرد من بالاتر از 2133 نمیشه استفاده کرد , این رم ها از آخرین چیپ های سامسونگ استفاده میکنن ؟؟ البته کلا نمیدونم آخرین چیپ سامسونگ چی هست :D

لینک به دیدگاه

ممنون از نظرتون @};-

فقط بخاطر اینکه ساخت تایوان هستن خوبن ؟؟ فرکانسشون هم توی مادربرد من بالاتر از 2133 نمیشه استفاده کرد , این رم ها از آخرین چیپ های سامسونگ استفاده میکنن ؟؟ البته کلا نمیدونم آخرین چیپ سامسونگ چی هست :D

تایوانی اصل از نظر کیفیت خیلی بهتر از چینیه حتی چینی درجه 1

مدل دقیق مادربوردتون چیه ؟

لینک به دیدگاه

به نظر من G.Skill Ripjaws رو بخر چون هم جي اسكيل همونطور كه همه ميدونن بهترين توليد كننده رم در دنياست هم ركورددار بالاترين فركانس رم هست و هميشه از بهترين چيپ هاي موجود كه همون چيپ هاي سامسونگ باشند تو ساخت رم هاش استفاده ميكنه به اضافه اينكه يه گارانتي خوب مثل اواژنگ داره.من خودم TridentZ 16GB 3200 دارم كه بالاي همين فروم هم تبليغش رو ميبينيد به شدت ازش راضيم و به جرات بهتون ميگم حتي همون لحظه اول كه رم رو تو دستتون بگيريد تفاون جنس و وزن و كيفيت هيتسينك هاي جي اسكيل رو با برند هاي ديگه متوجه ميشيد كه تو سطح خيلي بالاتري قرار دارن.

لینک به دیدگاه

تایوانی اصل از نظر کیفیت خیلی بهتر از چینیه حتی چینی درجه 1

مدل دقیق مادربوردتون چیه ؟

قصد خرید مدل asus b150 aura رو دارم

به نظر من G.Skill Ripjaws رو بخر چون هم جي اسكيل همونطور كه همه ميدونن بهترين توليد كننده رم در دنياست هم ركورددار بالاترين فركانس رم هست و هميشه از بهترين چيپ هاي موجود كه همون چيپ هاي سامسونگ باشند تو ساخت رم هاش استفاده ميكنه به اضافه اينكه يه گارانتي خوب مثل اواژنگ داره.من خودم TridentZ 16GB 3200 دارم كه بالاي همين فروم هم تبليغش رو ميبينيد به شدت ازش راضيم و به جرات بهتون ميگم حتي همون لحظه اول كه رم رو تو دستتون بگيريد تفاون جنس و وزن و كيفيت هيتسينك هاي جي اسكيل رو با برند هاي ديگه متوجه ميشيد كه تو سطح خيلي بالاتري قرار دارن.

ممنون ازنظرتون

ولی این رو هم مدنظر قرار بدید که سری Trident Z کلا سری بالاتری هستش 100% کیفیت بالاتری داره به رم های دیگه ولی من قصدم انتخاب بین مدل های ذکرشده هستش @};-

لینک به دیدگاه

الان داشتم سایت رو چک میکردم ماژول 8 گیگ Crucial Ballistix Sport LT قیمتش 110 تومنه , یعنی 2 تا بگیریم میشه 220 تومن , چطور میشه که 2*8 همین رم 265 قیمتشه ؟!!! :eek: 

لینک به دیدگاه

به گفتگو بپیوندید

هم اکنون می توانید مطلب خود را ارسال نمایید و بعداً ثبت نام کنید. اگر حساب کاربری دارید، برای ارسال با حساب کاربری خود اکنون وارد شوید .
توجه: مطلب ارسالی شما پس از تایید مدیریت برای همه قابل رویت خواهد بود.

مهمان
ارسال پست در این تاپیک...

×   شما در حال چسباندن محتوایی با قالب بندی هستید.   حذف قالب بندی

تنها استفاده از 75 اموجی مجاز می باشد.

×   لینک شما به صورت اتوماتیک جای گذاری شد.   نمایش به صورت لینک

×   محتوای قبلی شما بازگردانی شد.   پاک کردن محتوای ویرایشگر

×   شما مستقیما نمی توانید تصویر خود را قرار دهید. یا آن را اینجا بارگذاری کنید یا از یک URL قرار دهید.

اشتراک گذاری

• اضافه کردن...