رفتن به مطلب

مشکل لگ زدن در بازی-فریز شدن

ArminZol
 اشتراک گذاری

Recommended Posts

با عرض سلام و خسته نباشید @};-

دوستان یک مشکل برای بنده پیش اومده اونم اینه که هنگام بازی در حالی که مثلا بازی روی 42 فریم هست یهو افت میکنه به 15 و در عرض یک یا چند ثانیه درست میشه

حالا در برخی از بازی ها کمتر و در بعضی از بازی ها بیشتر

ممکنه مشکل از مادربرد یا ویندوز باشه؟

لینک به دیدگاه

احتمال میدم از هارد باشه. هارد داشتم تو nfs mw 2 وقتی ماشین حرکت میکرد ساختمون های جلو رو دیر لود میکرد و یه لحظه فریم میومد پاین بعدش دوباره میرفت بالا. ممکن هم هست از درگیر شدن زیاد cpu باشه. چیزی که تو gta v با i3 بسیار باهاش مواجه شدم

لینک به دیدگاه

احتمال میدم از هارد باشه. هارد داشتم تو nfs mw 2 وقتی ماشین حرکت میکرد ساختمون های جلو رو دیر لود میکرد و یه لحظه فریم میومد پاین بعدش دوباره میرفت بالا. ممکن هم هست از درگیر شدن زیاد cpu باشه. چیزی که تو gta v با i3 بسیار باهاش مواجه شدم

یکی از احتمالاتی که خودم هم میدم هارد هستش

چون دقیقا زمانی که هارد 100% درگیر میشه این اتفاق میوفته

ولی خب هارد خیلی کم کار هستش بعید میدونم بشه گفت مورد داشته باشه

سی پی یو هم i3 هست :D

لینک به دیدگاه

یکی از احتمالاتی که خودم هم میدم هارد هستش

چون دقیقا زمانی که هارد 100% درگیر میشه این اتفاق میوفته

ولی خب هارد خیلی کم کار هستش بعید میدونم بشه گفت مورد داشته باشه

سی پی یو هم i3 هست :D

مقدار رمتون چقدر هست؟ اگه بالاست page file رو غیرفعال کنید.

لینک به دیدگاه

مقدار رمتون چقدر هست؟ اگه بالاست page file رو غیرفعال کنید.

درود

8 گیگ

Page file رو متوجه نشدم چی هست

سیستمتونو لطف میکنین بگین؟

Main : H81M3 ECS

CPU : i3 4160

RAM : 2*4 1600

VGA : GTX 960

P.S : 530 EU GREEN

HDD : 1TB WD Blue

لینک به دیدگاه

درود

8 گیگ

Page file رو متوجه نشدم چی هست

Main : H81M3 ECS

CPU : i3 4160

RAM : 2*4 1600

VGA : GTX 960

P.S : 530 EU GREEN

HDD : 1TB WD Blue

از اینجا غیرفعال کنید.

pqkg_p.jpg

لینک به دیدگاه

از اینجا غیرفعال کنید.

pqkg_p.jpg

ممنون

تست شد ولی تفاوتی حاصل نشد

لینک به دیدگاه

دوست عزیز فکر نمیکنم از هارد باشه...

بنده هم مشکل افت فریم ناگهانی داشتم هارد م رو عوض کردم و یک وسترن بلو خریدم که مشکل برطرف نشد...

این مشکل زمانی رخ میده که رم کم میاره و کاملا پر میشه و در نتیجه از هارد کمک میگیره و در اینجا چه هارد سرعت بالا باشه چه کم تاثیر خاصی نداره پس در نتیجه لگ میزنه...تنها راهی هم که میشه تقریبا متوجه شد اینه که page file رو همون طور که دوستمون(EDK) گفتن غیر فعال کنید...در نتیجه اگه دیدید که در صورت غیر فعال کردن بازی کرش میکنه صد در صد دیگه از رمه و باید یک رم دیگه تهیه و کنار بقیه بگذارید...

ویرایش شده توسط Radeon.AMD
لینک به دیدگاه

دوست عزیز فکر نمیکنم از هارد باشه...

بنده هم مشکل افت فریم ناگهانی داشتم هارد م رو عوض کردم و یک وسترن بلو خریدم که مشکل برطرف نشد...

این مشکل زمانی رخ میده که رم کم میاره و کاملا پر میشه و در نتیجه از هارد کمک میگیره و در اینجا چه هارد سرعت بالا باشه چه کم تاثیر خاصی نداره پس در نتیجه لگ میزنه...تنها راهی هم که میشه تقریبا متوجه شد اینه که page file رو همون طور که دوستمون(EDK) گفتن غیر فعال کنید...در نتیجه اگه دیدید که در صورت غیر فعال کردن بازی کرش میکنه صد در صد دیگه از رمه و باید یک رم دیگه تهیه و کنار بقیه بگذارید...

درود

8 گیگ رم فکر نمیکنم کم باشه

در هر حال در تیسک منیجر هم اینطور نشون میده که کم نیست!

لینک به دیدگاه

درود

8 گیگ رم فکر نمیکنم کم باشه

در هر حال در تیسک منیجر هم اینطور نشون میده که کم نیست!

بنده هم 8 گیگ دارم و تقریبا مشکل همین شکلی دارم و تنها راه برطرف کردنش خرید یک رم دیگه کنار بقیه ست ^_^ 

البته شاید در سیستم شما فرق داشته باشه و سی پی یو در بازی گلوگاه ایجاد کرده باشه و...!

لینک به دیدگاه

شما موقع بازی ببینین سی پی یو چقدر لود میشه؟

بهترین راه استفاده از Msi Afterburner هست .

ویرایش شده توسط Hossein.EF
لینک به دیدگاه

یه اتفاقی رو خودم تجربه کردم و اون اینه که وقتی موس رو یه دفعه تکون میدم مثلا دارم پاین رو نگاه میکنم یه دفعه aim رو میبرم به جای دیگه البته با اون i3 یه لگ میزد تو gta v . عمدتا از رم هست ولی از cpu هم میتونه باشه. باید رم رو واسه تست بیشتر کنی. اگه نشد از cpu هست چون هارد بلو بعید نیدونم اینجوزی باشه

لینک به دیدگاه

با MSI Afterburner تست کردم

مصرف رم حتی به 7 گیگ هم نمیرسید

سی پی یو هم اصلا گلوگاه نبود

بازم اگر ممکن شد با افزایش رم تست میکنم

ممنون از همه

لینک به دیدگاه

تو بازی خاصی این اتفاق میفته ؟

از کی اینجوری شده ؟

یه عکس از صفحه msi after burner بزارید با مشخصاتی مثل فریم ریت و فریم تایم و مقدار مصرف قطعات .( هنگام اجرای بازی و مشاهده اون مشکلی که ذکر کردید )

مثل اینی که پیوست میکنم ( اسکرول رو پایین بکشید و از بقیه نمودار ها هم عکس بگیرید .

post-19304-0-88245300-1465068785_thumb.jpg

ویرایش شده توسط bighero7
لینک به دیدگاه

با سلام من هم این مورد رو داشتم در ویندوز 10 با تعویض درابور و خیلی موارد دیگه برطرف نشد حالا مدتی هست با این تنظیم درایور این مشکل برطرف شده تست کنید ببیتید نتیجه میده 

Capture.JPG

لینک به دیدگاه

به گفتگو بپیوندید

هم اکنون می توانید مطلب خود را ارسال نمایید و بعداً ثبت نام کنید. اگر حساب کاربری دارید، برای ارسال با حساب کاربری خود اکنون وارد شوید .
توجه: مطلب ارسالی شما پس از تایید مدیریت برای همه قابل رویت خواهد بود.

مهمان
ارسال پست در این تاپیک...

×   شما در حال چسباندن محتوایی با قالب بندی هستید.   حذف قالب بندی

تنها استفاده از 75 اموجی مجاز می باشد.

×   لینک شما به صورت اتوماتیک جای گذاری شد.   نمایش به صورت لینک

×   محتوای قبلی شما بازگردانی شد.   پاک کردن محتوای ویرایشگر

×   شما مستقیما نمی توانید تصویر خود را قرار دهید. یا آن را اینجا بارگذاری کنید یا از یک URL قرار دهید.

اشتراک گذاری

• اضافه کردن...