رفتن به مطلب

فروش رم Crucial Ballistix 1600

M0I-I3N
 اشتراک گذاری

Recommended Posts

یه کیت 6 گیگ سه کاناله رم با مشخصات زیر روی سیستمم نصب دارم که انصافا از کارشون راضیم

ولی بدلیل ارتقا به کیت دوازده گیگ در صورت پیشنهاد خوب و منصفانه می فروشمشون، بازم تاکید می کنم، در صورت پیشنهاد خوب و منصفانه، گفتم که در صورت بی جواب موندن درخواستها دلیلشو بدونید

Crucial Ballistix DDR3 1600 Mhz 8.8.8.24(1.65v) + XMP

Made in England

گارانتی آلبالو

post-5901-007022000 1298887848_thumb.jpg

post-5901-061599400 1298888822_thumb.jpg

ویرایش شده توسط gameinfo
لینک به دیدگاه

دوست عزیز فروش بصورت مزایده است

شما خودتون اگه یه دوری توی سایتها بزنید و با مشخصات فنی و تخصصی رمها آشنایی داشته باشید می تونید به یه عددی برسید

در هر صورت قبلا هم گفتم فقط در صورت پیشنهاد خوب می فرشمشون

موفق باشید

لینک به دیدگاه

چه تایپیک سوت و کوری .... واسه اینکه از یکنواختی در بیاد 80 خریدارم !!!!

لینک به دیدگاه

حاجی ناراحت نشو ..... من که نوشتم واسه اینکه از یکنواختی در بیاد !!!! حالا هم کاری نداره ... شما قیمت پایه مورد نظرتون رو بنویسید ..... ما هم قول میدیم دیگه از این پستها نزنیم !!! به خدا .... !!!

لینک به دیدگاه

دوست عزیز .... فکر کنم این 1001 باری است که دارم به کاربرای عزیز این نصیحت رو میکنم.

خواهشا قیمت پایه بگذارید . کاملا طبیعیه که وقتی قیمت پایه نگذارید یکدفعه یه دوستی میاد یک قیمت میده که ممکنه شما نپسندید و ناخرسند بشوید. اخرشم تاپیک به حاشیه کشیده میشه و جر و بحث به وجود میاد .

اینقدر تاپیکها اینطوری به حاشیه کشیده شده اند که من همیشه به کاربرای عزیز پیشنهاد میکنم برای راحتی اعصاب خودشون و همچنین حفظ نظم تاپیک فروششون همیشه قیمت پایه بگذارند تا این بحثها پیش نیاد. حالا تصمیم با خودتونه !

ویرایش شده توسط سالار
لینک به دیدگاه

حالا به اصرار دوستان قیمت پایه رو می زارم

ولی به هیچ عنوان زیر قیمت پایه نمی فروشم چون نمی ارزه زیر قیمت پایه بفروشمشون

چون اگه فروش نره نهایتا یه کیت 6 گیگ دیگه از همین مارک رو کنارشون اضافه می کنم و رم رو اتقا می دم

قیمت پایه : 180 تومن

لینک به دیدگاه

• 4 هفته بعد...

قیمت پایه به 165.000 کاهش پیدا کرد

ویرایش شده توسط gameinfo
لینک به دیدگاه

آخرین کاهش قیمت

قیمت پایه 160.000

-

ویرایش شده توسط gameinfo
لینک به دیدگاه

عکس مدل رمها اضافه شد

در صورت پیشنهاد خوب، از خود رمهای سیستم هم عکس می زارم 8-}

لینک به دیدگاه

رم جدیدا افتضاح ارزون شده دوست عزیز

شما شاید قبلا که گرونتر بود خریدید و الان رو اون حساب 160 تومن میگید ولی الان برای این رم ها 160 تومن خیـــــلی زیاده ،خودتون به فروشگاه لیون یه سری بزنید ببینید به 160 تومن چه رم هایی هست

اگر قیمت پایه رو درست حسابی پایین بیاری منم مشتریم ;)

لینک به دیدگاه

ممنونم از اطلاع رسانی ای که کردی دوست گرامی

ولی ظاهرا شما این رمها رو با رمهای پاتر..... و این رمهای کیلویی مقایسه کردی

دوستانه بهتون پیشنهاد میکنم حتما قبل از اینگونه اظهار نظرها اطلاعاتتون رو در مورد اون قطعه کامل کنید

من خودم این رمها رو 380 خریدم، ولی این قضیه، برای کاربری که الان قصد خرید داره، اصلا تفاوتی نمی کنه و خودمم این مطلب رو لحاظ کردم

در حال حاضر هم قیمت نو این رمها اگه گیر بیاد تو بازار بین 220 تا 240 تومن هست، حتما یه پرس و جو بکن، معادله قطعات کارکرده رو هم که بلدی لابد، یه چرتکه بنداز ببین چقد میشه ؟

تشکر ;)

ویرایش شده توسط gameinfo
لینک به دیدگاه

ممنونم از اطلاع رسانی ای که کردی دوست گرامی

ولی ظاهرا شما این رمها رو با رمهای پاتر..... و این رمهای کیلویی مقایسه کردی

دوستانه بهتون پیشنهاد میکنم حتما قبل از اینگونه اظهار نظرها اطلاعاتتون رو در مورد اون قطعه کامل کنید

من خودم این رمها رو 380 خریدم، ولی این قضیه، برای کاربری که الان قصد خرید داره، اصلا تفاوتی نمی کنه و خودمم این مطلب رو لحاظ کردم

در حال حاضر هم قیمت نو این رمها اگه گیر بیاد تو بازار بین 220 تا 240 تومن هست، حتما یه پرس و جو بکن، معادله قطعات کارکرده رو هم که بلدی لابد، یه چرتکه بنداز ببین چقد میشه ؟

تشکر ;)

با تشکـــر از پاسخ شما دوست عزیز

اتفاقا اطلاعاتم از رم و مادربرد و پاور فول هست دوست عزیز ;)

قیمت رم های شما رو نمیدونم ولی قیمت بهترین رم های بازار رو میدونم ;)

شما تشریف ببریت تو همین لیون ببینید Corsair CL9 رو چند قیمت زده و مهمتر از اون A-Data Plus Series V2.0 که دیگه آخرشــــه رو ملاحاظه کنید که هر دوشون هم هیت سینک دارن و جون میدن واسه اورکلاک

حالا شما بی زحمت بنداز به چرتکه !! البته از این جور اشتباهات پیش میاد دیگه =D>

البته قطعه مال شماست و اختیار قیمتش رو دارید ولی چون من برای یکی از دوستام رم شما را میخوام به همین دلیل اصرار می کنم

با تشــــکر :)

ویرایش شده توسط sinastar
لینک به دیدگاه

با تشکـــر از پاسخ شما دوست عزیز

اتفاقا اطلاعاتم از رم و مادربرد و پاور فول هست دوست عزیز :)

قیمت رم های شما رو نمیدونم ولی قیمت بهترین رم های بازار رو میدونم ;)

شما تشریف ببریت تو همین لیون ببینید Corsair CL9 رو چند قیمت زده و مهمتر از اون A-Data Plus Series V2.0 که دیگه آخرشــــه رو ملاحاظه کنید که هر دوشون هم هیت سینک دارن و جون میدن واسه اورکلاک

حالا شما بی زحمت بنداز به چرتکه !! البته از این جور اشتباهات پیش میاد دیگه ;)

البته قطعه مال شماست و اختیار قیمتش رو دارید ولی چون من برای یکی از دوستام رم شما را میخوام به همین دلیل اصرار می کنم

با تشــــکر ;)

بازم خدا رو شکر که شما اطلاعاتتون از رم و اینجور چیزها فوله، وگر نه خدا می دونست چه اتفاقی می افتاد

من دقیقا به همین خاطر بیشتر ترجیح میدم به کسی این رمها رو بفروشم که خوب بدونه چی داره میخره

برای شما هم چون زیاد حال و حوصله ی بحث کردن ندارم یه نگاهی به لینکای زیر بنداز تا تفاوت CL9 با CL8 رو متوجه بشید

در ضمن به هیچ عنوان هم این برند با Corsair قابل مقایسه نیست، حتما یه تحقیق مجددی انجام بدید، والبته اگه ظاهر و هیت سینک و اینجور چیزها برای شما مهمه، می تونید همون رمهایی رو که اشاره کردید تهیه کنید دوست عزیز

CL9

http://lioncomputer.ir/index.php?product_id=2873

------------------------------------------------

CL8

http://lioncomputer.ir/index.php?product_id=1761

لینک به دیدگاه

بازم خدا رو شکر که شما اطلاعاتتون از رم و اینجور چیزها فوله، وگر نه خدا می دونست چه اتفاقی می افتاد

من دقیقا به همین خاطر بیشتر ترجیح میدم به کسی این رمها رو بفروشم که خوب بدونه چی داره میخره

اختیار جنستون رو دارید عزیزم و حتما این کارو بکنید

رای شما هم چون زیاد حال و حوصله ی بحث کردن ندارم یه نگاهی به لینکای زیر بنداز تا تفاوت CL9 با CL8 رو متوجه بشید

;) این دیگه واقعا خنده دار بود !! اون بالا رو دوباره یه نگاهی بنداز ببین من اصلا مقایسه ای بین CL8 و CL9 انجام دادم ؟ فقط گفتم CL9 هست ! درضمن مدل های CL8 خیلی زیاده تو همین رنج

در ضمن به هیچ عنوان هم این برند با Corsair قابل مقایسه نیست

در این که این برند با Corsair و A-Data قابل مقایسه نیست شکی وجود نداره عزیزم ، هنوز خیلی مونده تا به پای این برندها برسه ;)

البته اگه ظاهر و هیت سینک و اینجور چیزها برای شما مهمه

شما ظاهرا اهل اورکلاک نیستید دوست عزیز ولی کلا کسانی که رم با باس بالای 1333 میگیرن اکثرا برای اورکلاک استفاده می کنن

و هیت سینک در این امر مهم نیست بلکه خیلی خیلی مهمه !!

می تونید همون رمهایی رو که اشاره کردید تهیه کنید دوست عزیز

چون مادربرد تا 1600 ساپورت میکنه و رم شما هم 1600 بود و دست دوم به همین خاطر خواستم از شما تهیه کنم ولی با این قیمت فکر کنم اگه آکبندشو با فرکانس 1866 بگیرم ارزونتر دربیاد !!!!!!!!

درهرصورت من قصد بحث کردن ندارم و در تاپیک فروش هم بحث کردن کار درستی نیست ،من فقط میخواستم بخرمشون ولی ظاهرا شما قصد دارید یک مشتریه..........پیدا کنید،که اونم تو لیون فکر نکنم گیر بیارید ;)

موفق باشید دوست عزیز :)

لینک به دیدگاه

دوست گلم از همین مطالب بلند بالایی که زحمت کشیدی و نوشتی مشخصه که این رمها این قیمت نمی ارزه ;)

شما هم ظاهرا زیاد به اورکلاک علاقه داری، پس فکر نکنم این رمها به کارتون بیاد دوست عزیز ;)

اگه کسی همون مبلغ خواست من در خدمتش هستم، ولی دیگه زیر اون مبلغ ترجیح میدم نگهشون دارم ;)

دوست گلم اگه مطلب دیگه ای برا گفتن داشتی، بیا یاهو، که اینجا جای اینطور بحث کردن ها نیست، اینم آی دی من، تقدیم به شما، بصورت آنلاین در خدمتت هستم : game_info2000@yahoo.com :)

ویرایش شده توسط gameinfo
لینک به دیدگاه

• 11 ماه بعد...

رم ها رو هنوز دارین ؟

سلام دوست عزیز

به تاریخ یه نگاهی بنداز، اگه فقط 3 روز دیگه پیغام میزاشتید

درست یکسال رو پر کرده بود. :D

فراموش کرده بودم تو تاپیک اعلام کنم، خیلی وقته رمها به خانه ی بخت فرستاده شده

مدیران عزیز لطف کنن تاپیک رو مهر و موم کنن

با تشکر @};-

لینک به دیدگاه

مهمان
This topic is now closed to further replies.
 اشتراک گذاری

• اضافه کردن...