رفتن به مطلب

مشکل در مود کردن بایوس gtx960m

mohsenmtm
 اشتراک گذاری

Recommended Posts

سلام به تمامی عزیزان من یه لپ تاپ msi ge62 2qd apache دارم که بایوسه گرافیکشو کمی اور کردم الان میخام رایت کنم همش اررور میده از هرطریقی که به ذهنم رسید امتحان کردم که همش با اررو system id مواجه میشم چون با مود کردن بایوس system id عوض میشه حتی از طریق خود بایوس لپ تاپ هم رفتم و ادیتش کردم و بایوس مود شدرو داخلش گذاشتم باز هم ارور داد با nvflash هم همچنین الان یک هفتست باهاش درگیرم خواهشن دوستانی که تجربشو دارن یا میتونن کمک کنن راهنمایی کنن ما اینکارو به پایان برسونیم واقعا ممنون میشم کوچکترین تغیری در بایوس لپ تاپ یا گرافیک انجام میدم با اررور مواجه میشم

ویرایش شده توسط mohsenmtm
لینک به دیدگاه

اگه گرافیک بایوس مجزا داره باید با برنامه nvflash، فلش کنید.

برای فلش کردن حتما کارت گرافیک رو از داخل device manager غیرفعال کنید.

ویرایش شده توسط EDK-TheONE
لینک به دیدگاه

اگه گرافیک بایوس مجزا داره باید با برنامه nvflash، فلش کنید.

برای فلش کردن حتما کارت گرافیک رو از داخل device manager غیرفعال کنید.

بایوس مجزا داره توضیح دادم به محض اینکه کوچکترین تغییری رو فرکانس انجام بدم و فلش کنم با اررور system id مواجه میشم  حتی از بوت هم با همین اررور مواجه میشم

لینک به دیدگاه

نسخه جدید nvflash رو تست کنید

گاهی اوقات نسخه های قدیمیتر برنامه با کارت های جدید مشکل داره

لینک به دیدگاه

نسخه جدید nvflash رو تست کنید

گاهی اوقات نسخه های قدیمیتر برنامه با کارت های جدید مشکل داره

مشکل با فلش کردن نیست راحت فلش میشه ولی وقتی مود میکنم ارور میده با اخرین ورژن هم امتحان کردم ولی به محض اینکه کوچکترین تغییری ایجاد میکنم رو بایوس دیگه فلش نمیشه و ارورر میده تو کل سایت های خارجی هم سرچ کردم به نتیجه ای نرسیدم فقط برای یه مدل لپ تاپ ایسوس گذاشته بودن که با همون روش هم رفتم باز به بنبست خوردم برای من دقیقا همین ارروری که تو این لینک میدرو میده

https://www.techinferno.com/index.php?/forums/topic/6729-nvidia-maxwell-vbios-mods-900m-series-overclocking-versions/&page=26

ویرایش شده توسط mohsenmtm
لینک به دیدگاه

به گفتگو بپیوندید

هم اکنون می توانید مطلب خود را ارسال نمایید و بعداً ثبت نام کنید. اگر حساب کاربری دارید، برای ارسال با حساب کاربری خود اکنون وارد شوید .
توجه: مطلب ارسالی شما پس از تایید مدیریت برای همه قابل رویت خواهد بود.

مهمان
ارسال پست در این تاپیک...

×   شما در حال چسباندن محتوایی با قالب بندی هستید.   حذف قالب بندی

تنها استفاده از 75 اموجی مجاز می باشد.

×   لینک شما به صورت اتوماتیک جای گذاری شد.   نمایش به صورت لینک

×   محتوای قبلی شما بازگردانی شد.   پاک کردن محتوای ویرایشگر

×   شما مستقیما نمی توانید تصویر خود را قرار دهید. یا آن را اینجا بارگذاری کنید یا از یک URL قرار دهید.

اشتراک گذاری

• اضافه کردن...