رفتن به مطلب

مشگل با کد مادربرد ماکسیموس و نصب واترکولر

valve_110
 اشتراک گذاری

Recommended Posts

سلام خدمت دوستان گلم ، یه راهنمایی و کمک میخواستم بابت 2 تا موضوع 

1) من یه مادربرد ماکسیموس رنجر گرفتم و واتر کولر سیستم من deepcool gamer storm male 120  هستش مادربرد بالاش 3 تا فیش داره 

Water_pump / CPU FAN / OPT CPU FAN ، من رو کولرم دو تا کانکتور دارم یکی به بلاک وصله و یکی به فن ، من بلاک رو به OPT CPU FAN وصل کردم و فن رو

به CPU FAN میخوام ببینم درسته یا نه ،،، ؟؟؟؟ کار اون فیش Water_pump پس چی یه ؟؟؟ 

2) یه مشگل دیگه هم اینکه من 2 تا از فن هام که بالای کیس هست ( کولر مستر 690) کنترل داره و دور فن کم و زیاد میشه و یا روشن خاموش ، این  فن ها رو روی مادربرد نصب میکنم CHA1 FAN مثلا کد ارور مادربرد از حالت 0A یا A0 الان یادم نیست به کد 40 تغییر میکنه !!!!!!! همچنین اتصال و قطع میکنم درست میشه یا نئون کیس رو وصل میکنم به پاور باز کد به 40 تغییر پیدا میکنه !!!!!!!  آیا این یه مشگله ؟؟ یا نه اصلا مشگلی نیست ؟؟؟؟؟  تو دفترچه هم زیاد راجب این کد توضیحی نداده 

ممنون میشم اگه کسی تجربه شو در اختیار من بذاره 

یا علی 

لینک به دیدگاه

درود بر شما من خودم همچين مشكلي داشتم و تجربه مو ميگم شايد كمك كنه از اساتيد هم عذر خواهي ميكنم

من خودم ماكسيموس هيرو آلفا خريدم و واتر كولرم هم كاپشن 120 و كانكتور واتر پمپش سه پين بود و وقتي به كانكتور واتر پمپ روي مادربرد نصبش كردم مشكل ارور داشتم و هميشه به محيط بايوس وارد ميشد معضلي شده بود واسم و كانكتور فن هم به opt وصل كردم كه همين الانم وصله اما مشكل كجا بود

كانكتور واتر پمپ من 3 پينه و بايد ميبستمش رو سي پي يو فن كه از زماني كه وصلش كردم مشكل به كل حل شد

براي بقيه ي فن هاتونم اساتيد نظر بدن بهتره

لینک به دیدگاه

درود بر شما من خودم همچين مشكلي داشتم و تجربه مو ميگم شايد كمك كنه از اساتيد هم عذر خواهي ميكنم

من خودم ماكسيموس هيرو آلفا خريدم و واتر كولرم هم كاپشن 120 و كانكتور واتر پمپش سه پين بود و وقتي به كانكتور واتر پمپ روي مادربرد نصبش كردم مشكل ارور داشتم و هميشه به محيط بايوس وارد ميشد معضلي شده بود واسم و كانكتور فن هم به opt وصل كردم كه همين الانم وصله اما مشكل كجا بود

كانكتور واتر پمپ من 3 پينه و بايد ميبستمش رو سي پي يو فن كه از زماني كه وصلش كردم مشكل به كل حل شد

براي بقيه ي فن هاتونم اساتيد نظر بدن بهتره

یعنی شما بلاک رو به CPU FAN و فن رو به OPT وصل کردین ؟ این کار واقعا درسته؟ نمیشه حالت استاندارد تری باشه؟ ( من در کل کارOPT رو هم  واقعا متوجه نمیشم چی هست )!!!!! 

ویرایش شده توسط valve_110
لینک به دیدگاه

cpu Block  رو باید به Water-pump و فن ها رو به CPU Fan  وصل کنید  

فن کیس رو هم میتونید به CPU -Otp وصل کنید . بعد از داخل بایوس یا از داخل ویندوز با نرم افزار fan Expert  خود اسوس کنترل کنیدشون

ویرایش شده توسط ROGfan
لینک به دیدگاه

سلام

ببین من مادر بردم water_pump  نداره ولی من اینطوری فهمیدم کانکتور cpu-opt با کانکتور cpu-fan به صورت یکسان عمل میکنن یعنی وقتی شما تو تنظیمات بایوس یک پروفایل برای سرعت چرخش cpu-fan تعریف میکنید همون پروفایل برای cpu-opt هم اعمال میشه. شما سیم فن واتر کولر رو بزن به cpu-fan و سیم سه پین واتر پمپ رو به هر کدوم از کانکتور های مادر بردت  خواستی بزن تو برنامه fan expert  ایسوس هم میتونی سرعت واتر پمپ رو هم کم و زیاد کنی که اگه پمپت زیاد صدا نمیده توصیه میشه بزار رو همون حالت تمام دور که واسه شما فکرکنم حدود 2700 باشه ولی اگر سیم پمپ رو بزنی به cpu-opt سرعت واتر پمپ با سرعت فن یکسان بالا پایین میرن

لینک به دیدگاه

سلام،

WaterPump نسبت به خروجی های دیگر توان بیشتری دارد و معمولا قادر است 1 آمپر جریان را تامین کند.

CPU FAN برای خنک کننده ی پردازنده است و حتما باید وصل شود در غیر این صورت در بایوس هشدار داده می شود که خنک کننده ی پردازنده وصل نیست. در مادر بوردهای حرفه ای این خروجی نیز قادر به ارائه ی جریان 1 آمپر است. در صورتی که از خنک کننده ی آبی استفاده می کنید، فن ها را به این درگاه وصل کنید.

CPU OPT همانند درگاه قبلی است ولی در صورت عدم اتصال خنک کننده به آن با هیچ هشداری مواجه نخواهید شد. این درگاه برای استفاده در سیستم های خنک کننده ای است که خنک کننده ی پردازنده ی آن ها بیش از 2 فن دارند، مانند خنک کننده های آبی 240 و بزرگتر. و یا از فن های پر قدرتی استفاده می کنند که یک درگاه قادر به تامین توان مصرفی آن ها نیست.

برای کسب آگاهی بیشتر به فصل 1 دفترچه راهنمای مادربورد مراجعه کنید.

نکته ی دیگر در مورد CPU FAN و CPU OPT این هست که این دو درگاه عملکرد جداگانه ای دارند و یکسان نیستند با این حال تنظیم محدوده ی سرعت یکسانی دارند. اگر فنی با بیشینه سرعت 2500 را به یک درگاه و فن دیگری با بیشینه سرعت 1000 را به درگاه دیگر وصل کنید. در صورت تنظیم سرعت بر روی %60، یکی با سرعت 1500 و دیگری با سرعت 600 می چرخد.

برای بهره مندی از تعادل بهتر صدای تولیدی و خنک کنندگی، در بایوس و ASUS AISuite از QFan Tuning استفاده کنید.

لینک به دیدگاه

مهمان
This topic is now closed to further replies.
 اشتراک گذاری

• اضافه کردن...