رفتن به مطلب

█▄▀█ فروش ویژه استیک آلکالاین (درمان 90% بیماری ها) █▄▀█ درصورت عدم رضایت، کالا را مرجوع کنید.

اشتراک گذاری

Recommended Posts

سلام به دوستان لیونی
این محصول رو خواستم براتون معرفی کنم چون خودم اینو استفاده کردم و تاثیرش رو دیدم

post-8280-0-37614200-1465283592_thumb.jpg

ویدئو معرفی:

http://www.aparat.com/v/GNhEz

___
استیک آلکالاین چیست؟

استیک الکالاین محصولی از سری محصولات آب هوشمند نوترون neutron Smart Water  می باشد که در جهت ارتقا سطح سلامت و بهداشت جامعه تهیه و به بازار عرضه گردیده است.

برخی بر این باورند که اب قلیایی قدرتمند ترین شفایی است که برای انسان شناخته شده است.
مزایای منحصر به فرد این محصول با ایجاد تعادل در سیستم بدن انسان سلامت، نشاط و شادابی چشمگیری را به شما هدیه می دهد.
این محصول در حال حاضر در کشور هایی همچون ژاپن، آمریکا، کانادا، کره جنوبی بسیار مورد استفاده و استقبال قرار گرفته است.

___
مزایای استیک آلکالاین

خنثی کردن محیط اسیدی بدن و خون که در اثر مصرف انواع نوشیدنی های گازدار مضر و غذا های آماده ایجاد شده
افزایش خاصیت آنتی اکسیدانی آب و پیشگیری از بیماری ها و اکسیده شدن بدن (پیری)
رفع مشکلات گوارشی معده از جمله رفلاکس معده و سوزش معده
تنظیم فشار خون در اثر مصرف مداوم و منظم
بالا بردن قدرت سیستم دفاعی بدن در مقابل بیماری با تنظیم PH
افزایش خاصیت آنتی اکسیدانی
کاهش خطر ابتلا به انواع سرطان
ایجاد شادابی در پوست (اب رسانی بیشتر)
بالا بردن سطح انرژی بدن
جلوگیری از افزایش وزن
آب رسانی بیشتر و مفید به بافتهای مغز و در نتیجه افزایش بازدهی آن به دلیل ریز شدن مولکول های آب
تغییر 10 برابری PH آب یا افزایش یک واحد مثبت

___
استیک آلکالاین چه تاثیری روی بدن ما می زاره؟

1- خنثی کردن محیط اسیدی بدن و سلول ها که در اثر تغذیه نامناسب و مصرف انواع نوشیدنی های مضر و غذاهای آماده ایجاد شده است.
۲- افزایش خاصیت آنتی اکسیدانی آب و پیشگیری از اکسیده شدن بدن و بیماری ها.
۳- رفع مشکلات گوارشی معده از جمله رفلاکس معده،سوزش معده.
۴- تنظیم فشار خون در اثر مصرف مداوم و منظم آب آلکالاین.
۵- بالا بردن سیستم دفاعی بدن در مقابل بیماری ها با تنظیم PH و افزایش خاصیت آنتی اکسیدانی.
۶- کاهش خطر ابتلا به انواع سرطان با نوشیدن آب آلکالاین.

___

تعدادی از بیماری هایی که آب آلکالاین برای اونها مفیده:

post-8280-0-98401800-1466232418_thumb.jpg

تجربه شخصی در پست بعد

___
گواهینامه ها:

دارای تاییدیه وزارت بهداشت (شماره مجوز 8148 شماره استاندارد 12968 ) و سازمان غذا و دارو آمریکا FDA می باشد

___
روش استفاده:

استیک الکالاین را قبل از مصرف با آب خالی بشویید. سپس آن را درون یک بطری نیم لیتری انداخته و درب بطری را ببندید و پس از گذشت 1 الی 2 ساعت می توانید آب آلکالاین شده را میل کنید
یک استیک الکالاین برای مصرف حدود 270 بطری نیم لیتری مناسب است.

___
استیک آلکالاین ارزان تر از آب معدنی

با هر عدد استیک الکالاین به قیمت 80900 تومان شما می توانید 270 بطری نیم لیتری آب الکالاین تهیه و استفاده کنید
این در حالی هست که هزینه خرید 270 عدد بطری نیم لیتری آب معدنی که بدون خاصیت برابر است با 135000 تومان

اما شما می توانید با 54 هزار تومان کمتر و این معجون الهی رو به دست بیارید

لازم به ذکر هست که برای مصرف یک نفر هر استیک حدود یک سال جواب میده چون ماه های اول باید کم مصرف کنید.
* از مصرف بیش از یک لیوان در روز (در ماه اول) جدا خودداری کنید

___
نحوه خرید:

قیمت محصول: 80900 تومان (درصورت عدم رضایت، کالا را مرجوع کنید.)
تحویل در تبریز به صورت حضوری - بقیه شهر ها ارسال با پست

یک عدد نمونه بسته بندی + یک عدد مال خودم که آبش رو مصرف کردم

post-8280-0-22887900-1465212760_thumb.jpg

قیمت محصول

post-8280-0-82414500-1465213155_thumb.jpg

نظرسنجی سال 94 در مورد این محصول:

post-8280-0-94891800-1465412540_thumb.jpg

ویرایش شده توسط DEnnIES
لینک به دیدگاه

توضیحات تخصصی تر:

توضیحات متخصصان خارجی در مورد فوائد آب قلیایی یونیزه

http://www.aparat.com/v/Tovyk

در دنیا چندین چشمه آب قلیایی داریم که معروف ترین اونها:
چشمه زمزم در عربستان،
نوردنائو (nordenau water) در آلمان،
تلاکوت (Tlacote) در مکزیک
و هیتا تنریوسویی (hita tenryosui water) در ژاپن است.

در ژاپن مطالعه بر روی آب قلیایی از سال ۱۹۳۱ آغاز شد و در سال ۱۹۶۶ وزارت بهداشت ژاپن استفاده از آب قلیایی را برای اسهال مزمن، سوءهاضمه، تخمیر غیرطبیعی دستگاه گوارش و ترش کردن معده مجاز اعلام کرد.
در سال ۱۹۹۴ بنیاد آب عملگرای ژاپن با حمایت وزارت بهداشت تأسیس شد. محققان اعتقاد دارند که عمده‌ترین خاصیت آب‌های قلیایی، به قدرت آنتی اکسیدانی آن مربوط می‌شود.

منبع: http://www.tebyan.ne...aspx?pid=289841

این محصول ابتدا در ژاپن تولید شد
سپس در ایالات متحده و اروپا محبوبیت یافت و لقب اکسیر جوانی به خود گرفت
و در حال حاضر در ایران نیز تولید می‎گردد.

منبع: http://telegram.me/neutrontechno

لازم به ذکر هست پشت پک این محصول نوشته که توپ های سرامیکی موجود از ژاپن وارد میشه.

___
آب قلیایی چیست؟

کلیه ی مایعات ph بین 0 تا 14 دارند که 7.365 خنثی و هرچه این عدد کمتر باشه اسیدی و هرچه بیشتر باشه قلیایی هست

حالا اسید خوبه یا قلیایی؟
هیچ کدوم خنثی خوبه اما ما چون چندین ساله داریم از فست فود ها و نوشابه ها و ... استفاده می کنیم که همه حالت اسیدی دارند الان به بیماری دچار شدیم
لذا الان برای خنثی کردن حالت اسیدی بدنمون باید اب قلیایی با ph بالای 8 رو چند سال استفاده کنیم

70% بدن ما از آب تشکیل شده
وقتی یه بچه به دنیا میاد ph بدنش 7.365 هست که رفته رفته به دلیل تغذیه نامناسب به سمت اسیدی میره و اسید موجود در آب سلول های بدن رو تخریب کرده و موجب پیری میشه
جالب بدونین حتی آب لوله کشی شده هم حالت اسیدی داره و معمولا بین 6.9 تا 7 است.

post-8280-0-54879000-1466231380_thumb.gif

روش استفاده:

استیک الکالاین را قبل از مصرف با آب خالی بشویید. سپس آن را درون یک بطری نیم لیتری انداخته و درب بطری را ببندید و پس از گذشت 1 الی 2 ساعت می توانید آب آلکالاین شده را میل کنید
یک استیک الکالاین برای مصرف حدود 270 بطری نیم لیتری مناسب است.
توجه:
از خوردن آبی که استیک به مدت 48 ساعت یا بیشتر در آن مانده خودداری کنید
بهترین حالت مصرف روزانه 8 لیوان است و از خوردن بیشتر از 2 لیتر از این آب در ماه های اول خودداری کنید.
از قرار دادن استیک در برابر نور مستقیم خورشید بپرهیزید.
از شکستن یا حرارت دادن استیک و یا استفاده در آب جوش بپرهیزید.
بهتر است پس از یک ماه مصرف، استیک رادر درون یک بطری حاوی آب و سرکه تکان دهید و سپس با آب بشویید و دوباره مورد استفاده قرار دهید.
اب الکالاین برای تمامی افراد توصیه می شود بجز نوزادان و کسانی که مشکلات حاد کلیوی دارند.
توصیه می شود در موارد خاص با پزشک خود مشورت کنید.

___

تجربه شخصی:

سید علی سیدلر فاطمی هستم 24 ساله از تبریز

که 12 ساله دیابت نوع 1 دارم

برای دیابت نوع 1 درمانی وجود نداره و فقط کنترل هست و اون هم از طریق تزریق روزانه انسولین

من فروردین ماه انسولینی که تزریق می کردم

صبحانه 12

نهار 12

شام 12

موقع خواب 21 بود

جمع 57 واحد

اینم بگم انواع درمان های سنتی رو هم تست کردم و جواب نگرفتم

از انواع عرقیاتی مثل عرق باباادم بولاغ اوتی و ... استفاده کردم و تاثیری نداشته

انواع گیاهان دارویی تاثیری نداشته

حتی چای کامبوچا که از نوعی قارچ تهیه میشه رو هم تست کردم و علاوه بر اینکه تاثیر نداشته الان معده ام هم از اون موقع داره درد میکنه

(اما همه این موارد یه تاثیر هرچند کوچکی  رو دیابت های نوع 2 داره)

لازم به ذکر هست که انسولین مصرفی معمولا تو ماه های اردیبهشت و خرداد به دلیل گرما و میوه های شیرین افزایش پیدا می کنه (حدود 1 واحد برای هر وعده)

(یعنی اردیبهشت من باید 61 واحد تزریق می کردم)

من از اواسط اردیبهشت دارم از آب الکالاین استفاده می کنم و

الان انسولین تزریقی من هست

صبحانه 9

نهار 10

شام 9

موقع خواب 16

جمع 44

یعنی انسولین مصرفی من بیش از یک چهارم کاهش یافته که سر سال 100 هزار تومان صرفه جویی میشه در حالی که برای استیک الکالاین 81 تومان پول دادم که عوارض نداره

اما خود انسولین عوارض داره!

چرا اینطوری شده؟

الکالاین باعث میشه سلول ها سالم تر بمانند و انسولین تولیدی رو بهتر جذب و مصرف کنند

کلا این محصول برای هر فردی عالیه مزیتش یکی دوتا نیست که بخواهم بگم ولی همین که حتی جلو یه بیماری خیلی ساده رو بگیره که شما میری دکتر و دارو میخری میریزی تو شکمت رو بگیره در واقع برات رایگان در میاد

___

تاثیرات دیگر:

من کم کاری تیروئید هم دارم و اون رو هم بهتر کرده

اسید معده ام زیاد هست که اونم درست شده (به حدی که موقع خوردن فست فود یک ساعت شکم درد داشتم اما الان اخرین بار این مورد پیش نیومد)

بدنم شاداب تر شده
دیرتر خسته میشم

بدنم سبک تر شده

تنفسم بهتر شده

post-8280-0-72244700-1465210919_thumb.jpg

ویرایش شده توسط DEnnIES
لینک به دیدگاه

مطالب بیشتر:

آب آلکالاین در مواجه با کم کاری تیروئید

آب آلکالاین در مواجه با بیماری MS

ویرایش شده توسط DEnnIES
لینک به دیدگاه

اگر شیمی رو به این خوبی سر کلاس یاد میدادن الان نصف کشور شیمی دان بودند .

دوستان توجه کنن کسانی که آب آشامیدنیشون از مناطق آهک دار رد میشه احتمالا آبی که مینوشن خاصیت بازی ( قلیایی نه گیم :D  ) داره .

اون افراد باید سرکه بخورن =)) =)) =)) =)) =)) =)) =)) =)) =)) =)) =)) =)) =))

لینک به دیدگاه

اگر شیمی رو به این خوبی سر کلاس یاد میدادن الان نصف کشور شیمی دان بودند .

دوستان توجه کنن کسانی که آب آشامیدنیشون از مناطق آهک دار رد میشه احتمالا آبی که مینوشن خاصیت بازی ( قلیایی نه گیم :D  ) داره .

اون افراد باید سرکه بخورن =)) =)) =)) =)) =)) =)) =)) =)) =)) =)) =)) =)) =))

ممنون

حرفتون کاملا صحیحه

ویرایش شده توسط DEnnIES
لینک به دیدگاه

یک عدد فروخته شد (زمانی که اسم نمیبرم منظور خارج از فروم می باشد)

موجودی 3 عدد

ویرایش شده توسط DEnnIES
لینک به دیدگاه

یک عدد دیگه فروخته شد

موجودی 2 عدد

ویرایش شده توسط DEnnIES
لینک به دیدگاه

بار جدید دستم رسید +6

موجودی 8 عدد

ویرایش شده توسط DEnnIES
لینک به دیدگاه

متاسفم که اینو میگم اما درست نیست که به خاطر فروش محصول تون هر دروغ و چاخانی رو به مردم بدین :(  کسانی هم که به فکر خرید این میوفتن هم قبل خرید لطفا یه تحقیق ساده کنن اسم این محصول رو به انگلیسی ببینن اصلا این حرفایی که زده شده چقدر صحت داره *dry#

اولا بزرگترین دروغ اینجا اینه که شرکت آب هوشمند نوترون  اصلا استیک الکالاین نزده و هر اطلاعتی هم بگردید فقط تو ایران پیداش میکنین و تو سایت های انگلیسی چیزی نیومده :-?

همچنین اصلا تو ژاپن همچین چیزی وجود نداره و نبوده *dry#

دوما این استیک الکالاین ها, کلا به عنوان یک کلاهبرداری شناخته شدن و اصلا اون اثری رو که ادعا میکنن رو ندارن. با استفاده از کلمات کلیدی  میتونین یه سرچ ساده تو گوگل کنین و خودتون ببینین:Neutron Alkaline Stick 

اینجا هم یه ویدئو از دکترهای معتبر در مورد الکی بودن این ها: http://nutritionfacts.org/video/alkaline-water-a-scam/

:-?

بعد هم واسه اینکه ببینیم خود مردم عادی نظرشون راجع به این استیک الکالین ها چیه اینجا تو آمازون یه محصول کاملا مشابه با یه برند دیگه هستش که میتونید اون پایین نظر مردم رو بخونین که اکثریت گفتن اثری نداره 

ویرایش شده توسط War_Master
لینک به دیدگاه

متاسفم که اینو میگم اما درست نیست که به خاطر فروش محصول تون هر دروغ و چاخانی رو به مردم بدین :(

سلام شما اولین فردی نیستین که میگین اینا همش دروغه قبل شما هم چندین نفر گفتن و الان دارن بیشتر از همه خرید می کنن چون با دلیل و مدرک قبول کردن و خودشون استفاده می کردند و تاثیرشم دیدند
در مورد هر قسمت از تجربه شخصی بنده ابهامی براتون هست می تونم سند بدم که مطمئن بشید
از کارت عضویتم در انجمن دیابت گرفته تا نسخه دکتر ازمایشات یا حتی می تونم از تزریق انسولین به خودم براتون فیلم بگیرم
(مطمئن باشین هیچ ادم دیوانه ای برای حتی اگه همه 81 هزار تومان سود باشه این کارو نمی کنه)

کسانی هم که به فکر خرید این میوفتن هم قبل خرید لطفا یه تحقیق ساده کنن اسم این محصول رو به انگلیسی ببینن اصلا این حرفایی که زده شده چقدر صحت داره *dry#
اولا بزرگترین دروغ اینجا اینه که شرکت آب هوشمند نوترون  اصلا استیک الکالاین نزده و هر اطلاعتی هم بگردید فقط تو ایران پیداش میکنین و تو سایت های انگلیسی چیزی نیومده :-?

خوب داداش من آب هوشمند نوترون اسم برند ایرانیه این محصوله، اسم شرکتم هست دیبا تجارت خاورمیانه اینم سایتش: http://neutronpro.com
همچنین پر فروش ترین نوشیدنی سایت امازون هم آب هوشمند هست:
پر فروش ترین نوشیدنی ها: https://www.amazon.com/gp/bestsellers/grocery/16318651/
اینم لینک خود آب هوشمند: https://www.amazon.com/smartwater-6-ct-1L-Bottle/dp/B00KIG3WPQ/

همچنین اصلا تو ژاپن همچین چیزی وجود نداره و نبوده *dry#

تو ژاپن هم با نام kangen water میتونید همین محصول رو سرچ کنید

دوما این استیک الکالاین ها, کلا به عنوان یک کلاهبرداری شناخته شدن و اصلا اون اثری رو که ادعا میکنن رو ندارن. با استفاده از کلمات کلیدی  میتونین یه سرچ ساده تو گوگل کنین و خودتون ببینین:Neutron Alkaline Stick 
اینجا هم یه ویدئو از دکترهای معتبر در مورد الکی بودن این ها: http://nutritionfacts.org/video/alkaline-water-a-scam/

همیشه افرادی، مخالف یک نوع درمان بوده اند
مثلا همه قبول دارند طب سوزنی جواب میده؟ خیر
پ.ن: فایل صوتی یکی از دکتر ها و فایل تصویری مصاحبه های خبری افزوده شد...
پ.ن: فایل مصاحبه متخصصان در مورد این آب نیز افزوده شد...

* این محصولو دیروز به یه داروخانه نشون دادم میگه عالیه ولی من اینو فروختم دیگه کی میا از من انسولین و متفورمین و ... می خره!

بعد هم واسه اینکه ببینیم خود مردم عادی نظرشون راجع به این استیک الکالین ها چیه اینجا تو آمازون یه محصول کاملا مشابه با یه برند دیگه هستش که میتونید اون پایین نظر مردم رو بخونین که اکثریت گفتن اثری نداره 

منم یکی از این مردم هستم که نظرم رو گفتم
و همچنین فیلم نظرات تعدادی از مصرف کننده های این آب رو هم گذاشتم
+ فیلم و صوت گفته های متخصصان
این محصول تو ایران سالیانه بالای 25000 عدد فروخته میشه که اگه دروغ بود مطمئنا این ارقام روز به روز بیشتر نمیشد
در ضمن در صورت عدم رضایت میتونید کالا رو مرجوع کنید.

کارت عضویت بنده در انجمن دیابت:

post-8280-0-66434900-1465415294_thumb.jpg

post-8280-0-47975300-1465415303_thumb.jpg

گواهینامه استاندارد اروپا این محصول:

post-8280-0-55554000-1465415367_thumb.jpg

تاییدیه سازمان غذا و دارو ایالات متحده FDA برای این محصول:

post-8280-0-05884600-1465415442_thumb.jpg

برگه ای از یک روزنامه در مورد این محصول:

post-8280-0-89730900-1465415594_thumb.jpg

فایل اسکن شده نتیجه آزمایش استیک آلکالاین در آزمایشگاه معروف آسا:

http://s7.picofile.com/file/8256282584/%D8%A2%D8%B2%D9%85%D8%A7%DB%8C%D8%B4%DA%AF%D8%A7%D9%87_%D8%A2%D8%B3%D8%A7.pdf.html

جوابیه استیک آلکالاین و تاییدیه مربوط به آزمایشگاه وزارت بهداشت و استاندارد

post-8280-0-87163600-1466233468_thumb.jpg

استفتاء از آیت الله گرگانی در مورد استفاده از آب الکالاین:

post-8280-0-89433000-1465450008_thumb.jpg

فایل صوتی: https://skeptoid.com/episodes/4139

این فایل تصویری که قولش رو داده بودم:

http://www.aparat.com/v/0xpAj

ویرایش شده توسط DEnnIES
لینک به دیدگاه

پست اخر بروز شد

ویرایش شده توسط DEnnIES
لینک به دیدگاه

تجربه افزایش دید چشم با مصرف روزانه آب قلیایی

http://www.aparat.com/v/VY9Ll

ویرایش شده توسط DEnnIES
لینک به دیدگاه

تاثیر آب قلیایی یونیزه در بهبود زخم ها

http://www.aparat.com/v/rf5bN

ویرایش شده توسط DEnnIES
لینک به دیدگاه

استفاده از آب قلیایی و درمان فلج نیمه بدن

http://www.aparat.com/v/278cJ

ویرایش شده توسط DEnnIES
لینک به دیدگاه

موجودی 6 عدد

ویرایش شده توسط DEnnIES
لینک به دیدگاه

توضیحات متخصصان خارجی در مورد فوائد آب قلیایی یونیزه

http://www.aparat.com/v/Tovyk

آب kangen در واقع همون آب قلیایی در زبان فارسی هست

و آب آلکالاین در زبان انگلیسی

مردم اسیایی غربی از برند Kangen که به معنی آب باران یا آب سیل هست استفاده می کنند

زیرا در گذشته آب باران حالت قلیایی داشته

ویرایش شده توسط DEnnIES
لینک به دیدگاه

آب آلکالاین در مواجه با کم کاری تیروئید

نوشیدن آب قلیایی یونیزه می تواند باعث بهبود علائم بیماری کم کاری تیروئید شود. آبرسانی به بدن باعث :
مرطوب شدن پوست
تنظیم دمای بدن
ازبین رفتن خستگی وعلائم آن
برطرف شدن مشکل یبوست
بهبود عملکرد مغز و حافظه
نوشیدن آب سالم و قلیایی به دلیل داشتن املاح سنگین و فلزات می تواند به کم کاری تیروئید کمک کند .

فلوراید و کلر موجود درآب می تواند رسپتورهای ید را در غده تیروئید بلوک کند و مانع از کار رسپتورها شده و هورمون های تیروکسین در بدن به اندازه کافی ترشح نمی شود.
آب قلیایی یونیزه فاقد هرگونه آلودگی کلر ،فلوراید است.
همچنین افزایش وزن در افرادی که کم کاری تیروئید دارند بسیار مشهود است.
با اضافه کردن آب قلیایی یونیزه به برنامه غذایی خود می توانید از افزایش وزن جلوگیری کرده و باعث کاهش وزن خود شوید.

همچنین مهمترین مشکل بیماران تیروئیدی کاهش سوخت وساز بدن است که آب یونیزه قلیایی باعث افزایش سوخت و ساز بدن شده و ازاین طریق می تواند عملکرد دارو و قرص را در بدن داشته باشد.
بنابراین با نوشیدن روزانه 8 لیوان آب قلیایی یونیزه می توانید کم کاری تیروئید را به راحتی کنترل کنید.

ویرایش شده توسط DEnnIES
لینک به دیدگاه

آب قلیایی یونیزه در مواجه با اِسکلروز چندگانه یا MS

این بیماری مختص اعصاب مركزی بوده و باعث سفت شدگی غلاف های سلول های میلین عصبی مغز می باشند كه این سفت شدگی باعث جلوگیری از انتشار جریان الكتروشیمیایی رشته های عصبی و اختلال در حركات می شود در نتیجه فرمانی كه از مغز صادر می شود به راحتی به اعضا و ماهیچه ها نمی رسد.

1- PH

این یک واقعیت است که بیماری MS در نتیجه حمله اسید به پوشش میلین رگ های مهم و اساسی دستگاه عصبی انسان به وجود می آید که یکی از عوامل آن را می توان وجود ماده ای به نام اسپارتیم دانست که یک ماده شیمیایی است و در حال حاضر در بیش از 5000 فرآورده ای که استفاده می کنیم وجود دارد مانند آدامس ، چیپس ، غذاهای فرآوری شده و ... كه وقتی وارد بدن می شود الكل موجود در آن به فرمالدئید و بعد به اسید فرمیك تبدیل شده كه باعث اسیدی شدن بدن و ابتلا به MS می شود.

عموماً در بیماران مبتلا به ( ام . اس ) pH خون گرایش به حالت اسیدی دارد. آب آلکالاین با قدرت جذب بالا و pH قلیایی، اسید موجود در عضلات که به انقباض آن ها می انجامد را خنثی نموده و همچنین با تسریع جریان خون باعث بهبود روند بیماری می شود .

دومین عامل مهم بروز آن را می توان جذب جیوه دانست . محققین و دانشمندان وجود جیوه را در آب و یا دیگر فراوردها تایید می کنند. ما به واسطه نوشیدن آب آلکالاین شروع به پیشگیری، کنترل و درمان بالقوه این بیماری و جلوگیری از حمله های اسیدی خطرناک به بافت های مهم و حیاتی می نماییم .

در صورتی که به این بیماری مبتلا شده ایم برای جلوگیری از پیشرفت آن می توانیم با خوردن آب آلکالاین مانع از پیشرفت بیماری در سایر اندام های بدن شویم .

2- املاح

افراد مبتلا به MS به دلیل كم تحركی و استفاده از كورتن مستعد پوكی استخوان هستند. آب آلکالاین به علت یون كلسیم افزوده شده به آن می تواند كلسیم مورد نیاز بدن را تامین كند و در نتیجه از پوكی استخوان در این بیماران جلوگیری به عمل می آید.

تحقیقات نشان می دهد که رژیم غذایی اغلب این بیماران، از نظر منابع ویتامین E، فولات (فولیک اسید) و منیزیم فقیر است. آب آلکالاین همچنین با دارا بودن یون های منیزیم و ... می تواند کمبود املاح موجود در بدن این بیماران را تامین کند.

در نتیجه با خوردن این آب میتوان به كاهش تعداد حملات و تقویت سرعت ریكاوری از حملات به این بیماران MS كمك كرد.

3- رادیکال های آزاد (اکسید کننده)

شواهد علمی موجود نشان می‌دهد که رادیکال‌های آزاد که در ایجاد بسیاری از بیماری‌ها مؤثر هستد، در بروز این بیماری نیز بی تأثیر نیستند. رادیکال‌های آزاد، عوامل فعالی هستند که به دلیل الکترون جفت نشده، میل به واکنش زیادی دارند و بسیار برای بدن مضرند. مصرف آنتی اکسیدان ها سبب حذف و پاک کردن رادیکال‌های آزاد از بدن شده و بسیار توسط پزشکان توصیه می‌شود. آنتی اکسیدان به ترکیباتی گفته می شود که از سلول در مقابل صدمات جلوگیری کند

مطالعات پژوهشگران نشان می دهد که رژیم غذایی اکثر زنان مبتلا به ام اس در مقایسه با زنان سالم، فاقد مقدار کافی از مواد غذایی ضد التهاب و آنتی اکسیدان است و می توان با استفاده از مواد آنتی اکسیدان نظیر عوارض بیماری ام اس را کاهش داد.

آب آلکالاین به دلیل خاصیت آنتی اکسیدانی قوی می‌تواند با خنثی نمودن رادیکال‌های آزاد موجود در بدن، به این بیماران کمک شایانی نماید.

از جمله عواملی که منجر به عود بیماری و افزایش احتمال بروز حملات می‌شود، بروز عفونت‌ها و بیماری‌ها در بدن است. ابتلا به این بیماری‌ها با فعال کردن سیستم ایمنی بدن، تخریب در سلول‌های عصبی و در نتیجه دمیلینه شدن را افزایش می‌دهد که در نتیجه بیماری عود نموده و آسیب بافت عصبی افزایش می‌یابد. آنتی اکسیدان ها، با عوامل بیماری زا و رادیکال‌های آزاد مبارزه نموده و آن‌ها را از بین می‌برد. همچنین قدرت جذب بالای آن به نفوذ مؤثرتر آن در بافت‌های بدن جهت پاک‌سازی سلول‌ها و حذف مواد زائد کمک می‌نماید.

آب آلکالاین با تولید هیدروژن آنتی اکسیدان طبیعی محسوب می گردد. مطالعات اخیر نشان دهنده آن است که آب غنی از هیدروژن فعال می تواند موجب بالا رفتن دفاع آنتی اکسیدانی بدن گردد.

4- متابولیسم

بر اساس پژوهشی که در سال 2009 در دانشگاه هاروارد انجام شد در زنانی که در سن 18 سالگی چاق بوده‌اند، خطر ابتلا به MS دو برابر بیشتر است. همچنین چاقی و اضافه وزن عوارض ناشی از حملات را تشدید می‌کنند زیرا به دلیل کاهش تحرک و کارایی عضلات، اضافه وزن فشار زیادی را بر مفاصل و استخوان‌ها وارد می‌نماید. بنابراین توصیه می‌شود که بیماران مبتلا به MS همواره وزن خود را در حد مطلوب نگه دارند. آب آلکالاین با تنظیم متابولیسم بدن به کاهش وزن کمک نموده و با ترکیب مناسب آن با ورزش و رژیم غذایی می‌توان سریع‌تر به وزن دلخواه رسید.

5- اختلالات گوارشی

نوشیدن آب آلکالاین به میزان کافی (حدود 2-3 لیتر) در طی روز برای پیشگیری از یبوست و کاهش خطر عفونت های مثانه در بیماران مبتلا به MS توصیه می شود. آب آلکالاین به دلیل سبک بودن امکان نوشیدن این مقدار بیشتری آب در روز را برای بیمار فراهم می کند. همچنین اثرات یونیزه به بهبود و درمان یبوست کمک میکند .

____________________________________________________________________________________________________

در مطالعه ای که در سال ۲۰۱۶ در مجله نوروایمنولوژی منتشر شده تاثیر درمانی و پیشگیرانه آب غنی از هیدروژن در برابر بیماری ام اس مورد بررسی قرار گرفته است. هیدروژن مولکولی (H2) به عنوان یک آنتی اکسیدان، دارای اثرات ضد مرگ سلولی، ضد التهاب، ضد آلرژی، و اثرات ضد سرطان گزارش شده است.

در این مطالعه، به اثرات درمانی و پیشگیری کننده آب غنی از هیدروژن (HRW) در پیشرفت بیماری خود ایمنی آنسفالومیلیت (EAE)، در مدل حیوانی برای MS پرداخته شد و مشخص شد که آب غنی از هیدروژن قادر به تاخیر انداختن شروع بیماری EAE و کاهش حداکثر علائم بالینی بود.

تاثیر آب آلکالاین در برابر ام اس با افزایش میزان مصرف این آب زمانی که پس از شروع بیماری تجویز می شود، قابل ملاحظه است. شدت بیماری، نفوذ بیماری به سیستم عصبی مرکزی و دمیلینه شدن سلولهای عصبی را نیز کاهش می دهد.

علاوه بر این، درمان با آب غنی از هیدروژن مانع از حمله سلولهای ایمنی به سیستم عصبی مرکزی شده و موجب مهار رشد سلول TH17 بدون تاثیر جمعیت سلول وابسته به Th1 می گردد. از آنجا که آب تولید شده توسط استیک آلکالاین غیر سمی و ارزان است، به راحتی تولید می شود، و به آسانی می تواند از سد خونی مغزی عبور کند، آزمایش ها نشان می دهد که آب غنی از هیدروژن پتانسیل بسیار بالایی در درمان بیماری MS دارد.

خلاصه خواص مهم و سودمند آب آلکالاین:

1. بهبود طعم و شفافیت آب
  2. اکسیژن افزایش یافته
  3. آنتی اکسیدان بودن
  4. افزایش سطح انرژی بدن و شادابی
  5. ایجاد فرآیند سم زدایی در سلول های بدن
  6. سازهای ملکولی 6 ضلعی کم حجم آب ( کریستاله )
  7. دارای ph قلیایی بالای 8
  8. دارای املاح مفید از جمله کلیسیم، منیزیم و ...
  9. کمک به متابولیسم بدن و کاهش وزن
  10. رفع مشکلات گوارشی بدن

منابع:

http://www.msworld.ir

http://neutronpro.com

http://www.tebyan.net

http://kyk.com

http://alkamedi.com

Zhao, Ming, et al. “Hydrogen-rich water improves neurological functional recovery in experimental autoimmune encephalomyelitis mice.” Journal of neuroimmunology 294 (2016): 6-13

ویرایش شده توسط DEnnIES
لینک به دیدگاه

کنترل دیابت با استیک آلکالاین

در سال 2006 يک گروه تحقيقاتي در دانشگاه يونسي کره تاثير آب قليايي توليد شده توسط استيک آلکالاين بر موشهاي مبتلا به ديابت را مورد بررسي قرار دادند. ديابت يکي از مهمترين بيماري هاي متابوليک است و استفاده از آنتي اکسيدانها مي تواند عوارض ناشي از اين بيماري را به طور چشمگيري کاهش دهد.
در اين مطالعه آب قليايي توسط استيک حاوي منيزيم تهيه گرديد و در طي 32 هفته به موشهاي آزمايشگاهي داده شد. در پايان دوره موشهايي که از آب قليايي استفاده کرده بودند، به طور معني‌داري ميزان قند خون، کلسترول و تري گليسريد پايين تري نسبت به بقیه داشتند.

اثرات مصرف آب قليايي در چربي و متابوليسم گلوکز در بيماران مبتلا به هر دو نوع ديابت و يا مشکل تحمل گلوکز بررسي شده است.
در يک مطالعه در ژاپن اثر آب غني از هيدروژن به مدت 8 هفته بر بيماران مبتلا به ديابت نوع 2 و عدم تحمل گلوکز به همراه رژيم غذايي و ورزش درماني صورت گرفت.

نتايج بيانگر بهبود نسبي بيماران در تمامي پارامتر هاي ارزيابي شده بود و ثابت شد که آب غني از هيدروژن ممکن است نقش مفيدي در پيشگيري از ديابت و مقاومت به انسولين داشته باشد.

Anti-Diabetic Effect of Alkaline Reduced Water on OLETF Rats (Biosci, Biothecnol, Biochem
Supplementation of hydrogen-rich water improves lipid and glucose metabolism in patients with type 2 diabetes or impaired glucose tolerance
(Nutrition Research)

ویرایش شده توسط DEnnIES
لینک به دیدگاه

آقا يه سؤال اين همون استيكى هست كه شركت بادران ازش وارد ميكنه يا متفاوته؟

لینک به دیدگاه

مهمان
This topic is now closed to further replies.
 اشتراک گذاری

• اضافه کردن...