رفتن به مطلب

راهنمایی خرید لپ تاپ ایسوس سری G

اشتراک گذاری

Recommended Posts

سلام دوستان

یکی از دوستان قصد خرید لپ تاپ حدود ۴ میلیون تا ۴.۷۰۰ رو داشت.با من موضوع رو در میان گذاشت من خیلی اطلاعاتی در این زمینه ندارم.با هم رفتیم پاساژ طالقانی چند تا مدل دیدیم این دو تا مدل به پول ما میخورد G551 و G501 ولی کانفیگای مختلفی داشت به نظر شما کدوم کانفیگ رو بخریم.یه مدل یه فروشنده نشونمون داد یادم نیست کدوم مدل بود ولی مدل سی پی یو انگار i7 4950HQ با انگار ۸+۸ گیگ رم میگفت این مدل خیلی قویه و فلان رزولوشن صفحه فول اچ دی بود ولی انگار مدلای جدید صفحشون 4K گفتم خب اون که بهتره گفت این ips اونا نیس کلی حرف زد و ما هم کلا قاطی کردیم

به نظر شما کدوم مدل با جه کانفیگی برداریم؟؟؟حرفای فروشنده درست بود؟؟؟یا میگفت 4950HQ از 6700HQ قویتره

اگه پیشنهادی دارین دقیق مدلش پ کانفیگش رو بگین

لینک به دیدگاه

این نکته رو من به شما بگم این لپتاپ ها به خاطر رزولوشن بالا و کانفیگ هاشون باتریشون زیر 1 ساعت جواب میده (برای کار گرافیکی یا گیم) پس اگه دوستتون برای گیم می خواد این لپتاپ رو بخره بگید بهش که پولش رو حروم می کنه چون باید بقل یه پیریز بشینه و شارژر لپتاپ همیشه همراهش باشه...این یه نکته نکته ی دوم هم اینکه 4950hq و 6700hq هر دو تغریبا مشخصات یکسانی دارن...اولی تا 3.6 بوست می کنه دومی تا 3.5 از طرفی دومی DDR4 ساپورت می کنه و اون یکی DDR3...ولی چون 4950HQ داره از رده خارج می شه بهتره روی نسل جدید تر سرمایه بزارید.

لینک به دیدگاه

اگر برای گیم میخواد اصلا لپ تاپ نگیره .

اما اگر به هر دلیلی میخواد لپ تاپ بگیره بهتره به حرفهای فروشنده گوش نده !

4950hq و 6700hq تفاوت اندکی دارن اما 6700 به طور کلی بهتره .

صفحه 4k برای اینچ پایین تاثیر کمی در کیفیت اما تاثیر جدی در مصرف باطری داره .

لینک به دیدگاه

سلام

منم با کاربرHK888 موافقم

چون خودم برای یکی از دوستانم یه لپ تاپ گیم خریدم و تو دوره خودش خفن ترین بود (سفارشی از اونطرف آب)

برای بازی باید به برق شهری وصل باشه وگرنه زیره یک ساعت می تونه بازی کنید

منم پیشنهادم سیستم رومیزی هست

اگر واقعا قصد خرید دارید CPU 6700 بهتره بخاطر مصرف برق کمتر CPU , Ram , VGA به استثنا مانیتور و بروزتر

موفق باشید

فقط یه نکته یه قیمت از فروشگاهای دیگر بگیرید بعد خرید کنید

لینک به دیدگاه

مهمان
This topic is now closed to further replies.
 اشتراک گذاری

• اضافه کردن...