رفتن به مطلب

dual channel vs triple channel

Recommended Posts

یه سوالی که ذهنم رو درگیر کرده اینه که من مینم سوکت 1155 هست و با توجه به اینکه ئردازنده های این سوکت از دوال چنل پشتیبانی میکنن.میخواستم بدونم اگه سه تا رم بزاریم.(مثلا دو تا 4 گیگ داشتیم یه 4 دیگه اظاف کنیم))این پرفرمنس بیشتر میشه یا کمتر؟

لینک به دیدگاه

پرفورمنس افزایش پیدا میکنه !

دوتا در حالت دوال کار میکنن . یکی در حالت سینگل .

تریپل و کواد مال این نسل نیست !

ویرایش شده توسط big VULTURE
لینک به دیدگاه

حالا اگه 4 تا بزاریم چی میشه؟!

یعنی دو تا دوتا به صورت dual کار میکنن؟!

لینک به دیدگاه

درود

هر جفت دوال کار خواهند کرد.

لینک به دیدگاه

بله .

لینک به دیدگاه

رفتم یه کم تحقیق کردم کل داستانو فهمیدم چیه.

هر چنلی 64 بیت هست و تمام رم ها در هر سیکل 64 بیت اطلاعات جابه جا میکنن.

پردازنده ای که سینگل چنل باشه یعنی فقط 64 خط ارتباطی با رم ها داره و تمام رم ها محدود به این 64 خط هستند.پردازنده ای که دوال چنل هست یعنی 128 خط ارتباطی داره و چون هر رم در هر سیکل فقط 64 بیت اطلاعات جابه جا میکنه این دو تا رم میتونن تو نهایت کاراییشون عمل کنن.

در واقع گلوگاه باس ارتباطی cpu با رم ها برداشته شده تا رم ها نهایت کارایی رو داشته باشن.

حالا اگه رمی بیاد که نرخ انتقالش 128 بیت باشه اون وقت دوال چنل گلوگله میشه باید رفت سراغ کواد چنل تا رم ها محدود نشن.

لینک به دیدگاه

رفتم یه کم تحقیق کردم کل داستانو فهمیدم چیه.

هر چنلی 64 بیت هست و تمام رم ها در هر سیکل 64 بیت اطلاعات جابه جا میکنن.

پردازنده ای که سینگل چنل باشه یعنی فقط 64 خط ارتباطی با رم ها داره و تمام رم ها محدود به این 64 خط هستند.پردازنده ای که دوال چنل هست یعنی 128 خط ارتباطی داره و چون هر رم در هر سیکل فقط 64 بیت اطلاعات جابه جا میکنه این دو تا رم میتونن تو نهایت کاراییشون عمل کنن.

در واقع گلوگاه باس ارتباطی cpu با رم ها برداشته شده تا رم ها نهایت کارایی رو داشته باشن.

حالا اگه رمی بیاد که نرخ انتقالش 128 بیت باشه اون وقت دوال چنل گلوگله میشه باید رفت سراغ کواد چنل تا رم ها محدود نشن.

اگر فقط و فقط برای بازی استفاده بشه دوال و تک تفاوت انچنانی ندارن ولی برای بقیه کار ها تفاوت محسوسه 

پیشنهاد میشه  دوال بردارید چون فرقی تو قیمت ندارن جای رم هم که کم ندارید پس بهترین حالت رو همیشه انتخاب کنید

لینک به دیدگاه

به گفتگو بپیوندید

هم اکنون می توانید مطلب خود را ارسال نمایید و بعداً ثبت نام کنید. اگر حساب کاربری دارید، برای ارسال با حساب کاربری خود اکنون وارد شوید .
توجه: مطلب ارسالی شما پس از تایید مدیریت برای همه قابل رویت خواهد بود.

مهمان
ارسال پست در این تاپیک...

×   شما در حال چسباندن محتوایی با قالب بندی هستید.   حذف قالب بندی

تنها استفاده از 75 اموجی مجاز می باشد.

×   لینک شما به صورت اتوماتیک جای گذاری شد.   نمایش به صورت لینک

×   محتوای قبلی شما بازگردانی شد.   پاک کردن محتوای ویرایشگر

×   شما مستقیما نمی توانید تصویر خود را قرار دهید. یا آن را اینجا بارگذاری کنید یا از یک URL قرار دهید.

اشتراک گذاری

• اضافه کردن...