رفتن به مطلب

مشاوره در خرید کارت صدای 7.1 کاناله

alireza_73
 اشتراک گذاری

Recommended Posts

سلام دوستان
میخوام هدست razer timat7.1 بگیرم ولی هنوز کارت صدایی که ورودی اپتیکال داشته باشه و صدای دالبی دیجیتال ps4 رو به آنالوگ 7.1 تبدیل کنه پیدا نکردم.
ممنون میشم مدل چند تا کارت صدا 7.1 که خروجی دالبی دیجیتال 7.1 ps4 هم ساپورت میکنه معرفی کنین.

ویرایش شده توسط alireza_73
لینک به دیدگاه

لینک به دیدگاه

• کاربر ویژه

سلام اگر  هزینه  میتونید بکنید این مورد  چیزی که میخواید 

مخصوصا دالبیش بینظیره

https://www.asus.com/us/Sound-Cards/ROG_Xonar_Phoebus/

http://forum.lioncomputer.ir/index.php?showtopic=59668

ویرایش شده توسط ferdosi
لینک به دیدگاه

سلام اگر  هزینه  میتونید بکنید این مورد  چیزی که میخواید 

مخصوصا دالبیش بینظیره

http://forum.lioncomputer.ir/index.php?showtopic=59668

ممنون از پاسخ ولی خیلی گرونه :(  نهایتش بتونم تا 350 هزینه کنم

لینک به دیدگاه

• کاربر ویژه

ممنون از پاسخ ولی خیلی گرونه :(  نهایتش بتونم تا 350 هزینه کن

اگر  دیکدر دالبی و  داشتن گزینش تو کارت صدا براتون مهمه  که تغییر بده عملا   تنها مورد که  تو کارت صداهای کریتیو هست titanium hd  هست ظاهرا

که خب 7.1 نیست و 5.1 هم فقط  بصورت اپتیک  هست البته خیلی قویه

لینک به دیدگاه

با سلام

یه چند تا سوال دارم ازتون.

هدست رو برای pc میخوان یا ps4?

نهایت بودجه برای هدست و کارت صوتی رو هم چقدره ؟

لینک به دیدگاه

لازم به ذکر حداکثر اپتیک 2 کانال هست که تنها با فشرده سازی dd به 5.1 می شه ازش گرفت هیچ کارت صدایی ورودی 5.1 اپتیک نمی گیره به شما 5.1 بده تنها 5.1 ازpc قابل دسترس هست.

ضمنا اپتیک 7.1 که اصلا پشتیبای نمی کنه حتی با فشرده سازی اگرم شدنی باشه صدا به شدت افت پیدا می کنه شما هیچ راهی برای این هدفو نداری بازی های ps4 هم من چیزی ندیدم که 7.1 ساپورت کنه کلا 7.1 داره خاطره می شه الان 5.1 بورس هست که بهتره هدفون مخصوص 5.1 ps4 بخرید یا هدفون دارا اپتیک

چنانچه صدای فشرده 5.1 هم به ورودی کارت صدا از اپتیک بدید صدایی پخش نمی شه فقط 2.1 کانال

لینک به دیدگاه

با سلام

یه چند تا سوال دارم ازتون.

هدست رو برای pc میخوان یا ps4?

نهایت بودجه برای هدست و کارت صوتی رو هم چقدره ؟

سلام

هدست برای جفتشه و علاوه بر این میخوام خروجی اپتیکال ps4 رو به کارت صدا وصل کنم و خروجی آنالوگ برای اسپیکر هام بگیرم

هدست انتخاب شده کارت صدا نهایتش 400

لازم به ذکر حداکثر اپتیک 2 کانال هست که تنها با فشرده سازی dd به 5.1 می شه ازش گرفت هیچ کارت صدایی ورودی 5.1 اپتیک نمی گیره به شما 5.1 بده تنها 5.1 ازpc قابل دسترس هست.

ضمنا اپتیک 7.1 که اصلا پشتیبای نمی کنه حتی با فشرده سازی اگرم شدنی باشه صدا به شدت افت پیدا می کنه شما هیچ راهی برای این هدفو نداری بازی های ps4 هم من چیزی ندیدم که 7.1 ساپورت کنه کلا 7.1 داره خاطره می شه الان 5.1 بورس هست که بهتره هدفون مخصوص 5.1 ps4 بخرید یا هدفون دارا اپتیک

چنانچه صدای فشرده 5.1 هم به ورودی کارت صدا از اپتیک بدید صدایی پخش نمی شه فقط 2.1 کانال

مرسی از پاسح ولی اگه داخل کارت صدا دالبی دیکدر باشه میشه خروجی آنالوگ 5.1 گرفت ولی این قابلیت تو کارت صدا های جدید حذف شده اینو خیلی جاها خوندم از خودم نمیگم

در ضمن ps4 از خروجی 7.1 از طریق اپتیکال پشتیبانی مینکنه.

لینک به دیدگاه

به گفتگو بپیوندید

هم اکنون می توانید مطلب خود را ارسال نمایید و بعداً ثبت نام کنید. اگر حساب کاربری دارید، برای ارسال با حساب کاربری خود اکنون وارد شوید .
توجه: مطلب ارسالی شما پس از تایید مدیریت برای همه قابل رویت خواهد بود.

مهمان
ارسال پست در این تاپیک...

×   شما در حال چسباندن محتوایی با قالب بندی هستید.   حذف قالب بندی

تنها استفاده از 75 اموجی مجاز می باشد.

×   لینک شما به صورت اتوماتیک جای گذاری شد.   نمایش به صورت لینک

×   محتوای قبلی شما بازگردانی شد.   پاک کردن محتوای ویرایشگر

×   شما مستقیما نمی توانید تصویر خود را قرار دهید. یا آن را اینجا بارگذاری کنید یا از یک URL قرار دهید.

اشتراک گذاری

• اضافه کردن...