رفتن به مطلب

راهنمای در مورد مودینگ دوباره کیس

Recommended Posts

سلام.

خوب خیلیا ناراضی بودن من هم بعد یه مدت یکم بدم اومد از بعضی تیکه هاش.

کیج رایتر رو در اوردم و کلا اون تیکه رو خالی کردم. یه نمونه کیس تو پیدا کردم که اون رو الگو کردم که فعلا عکس نمیزارم. در حال حاظر با کیج پاور مشکل دارم. کیج پاور دوتا قصمت داره. یکی روی پاور و یکی هم موازی ارتفاع کیس که از روبرو میبینیم.

من میخوام اون که روی پاور قرار میگیره سفید باشه و اون که روبرو هست مشکی باشه بعد یه لوگوی چیزی ( کلمه audi ) رو از توش خارج کنم و با همون اندازه با رنگ سفید بزارم جاش. بعد led بزارم پشتش که بدرخشه. همچنین بلک پلیت گراف هم اون که روشه سر جاش و اون که روبرو هستو عین کیج پاور مشکی بزنم و کلمه evga رو از توش در بیارم و رنگ سفید بزارم جاش و led بزارم تا مثل کلمه wild force گیگا بدرخشه.

سقف هم میخوام عین سقف کیس x9 nuke از کیس های مود شده ی pcmod بکنم که یکی در میون اون شکل های مشکی و قرمز رو بچسبونم و دورشم بپوشونم. اگه طرح بهتری واسه سقف دارید بگید. توی کیس هم برنامه ها دارم که فعلا نمیگم

لینک به دیدگاه

موفق باشی 
من امروز بشه میرم پاور ارمورم رو تموم میکنم  :wacko: 
دوستان این سقف رو سریع تر بگن  :laughing:  :laughing: 
منم نیاز مند سقفم 
گرین سقف نمیفروشه کیس من که سقفش ضایع است خیلی دوستان راهنمایی کنید  :-? 
orginal_da30c648b6383c8f8ea608bb4a59b0d6

لینک به دیدگاه

به گفتگو بپیوندید

هم اکنون می توانید مطلب خود را ارسال نمایید و بعداً ثبت نام کنید. اگر حساب کاربری دارید، برای ارسال با حساب کاربری خود اکنون وارد شوید .
توجه: مطلب ارسالی شما پس از تایید مدیریت برای همه قابل رویت خواهد بود.

مهمان
ارسال پست در این تاپیک...

×   شما در حال چسباندن محتوایی با قالب بندی هستید.   حذف قالب بندی

تنها استفاده از 75 اموجی مجاز می باشد.

×   لینک شما به صورت اتوماتیک جای گذاری شد.   نمایش به صورت لینک

×   محتوای قبلی شما بازگردانی شد.   پاک کردن محتوای ویرایشگر

×   شما مستقیما نمی توانید تصویر خود را قرار دهید. یا آن را اینجا بارگذاری کنید یا از یک URL قرار دهید.

اشتراک گذاری

• اضافه کردن...