رفتن به مطلب

آیا این سیستم برای گیمینگ مناسب هست؟

اشتراک گذاری

Recommended Posts

سلام به همه ی دوستان

من سیستم زیر رو برای گیمینگ در نظر گرفتم . قطعاتی که بارنگ قرمز مشخص کردم خریداری شدن و تغییری نمی تونم داخلشون بدم.

VGA: (Coming Soon ) RX 480 8g gddr5 or GTX 1070 

CPU: Intel Core i7 6700k

Case:Green X Plus Egale

Power: Cooler Master B700 Ver.2 80Plus Power Supply

Mainboard: ASUS H110-Plus LGA1151 H110

Ram:Geil SUPER LUCE 8GB 4GBx2 2400Mhz CL15 DDR4 Ram

خب نظر اساتید درباره ی این سیستم چیه؟برای بازی مناسب هست؟بازی های روز رو در رزولوشن 900*1600 روی حالت اولترا چند فریم میاره؟

ویرایش شده توسط Dany-BFH
لینک به دیدگاه

مناسب که هست ولی آخه اون سی پی یو هیولا با مادربرد h110 خیلی تناسبی نداره. ضمنا رم رو هم کاش 16 برمیداشتید یا حداقل  یه کیت 8 و در آینده یه 8 اضافه کنید

ویرایش شده توسط mostafa-b
لینک به دیدگاه

مناسب که هست ولی آخه اون سی پی یو هیولا با مادربرد h110 خیلی تناسبی نداره. ضمنا رم رو هم 16 بردارید یا حداقل الان یه کیت 8 بردارید و در آینده یه 8 اضافه کنید

یعنی مشکل جدی به وجود میاد؟

من متاسفانه دیگه امکان تغییر اون قطعاتی که با رنگ قرمز معرفی کردم رو ندارم.

لینک به دیدگاه

قطعات خوب انتخاب شدن فقط حتما رم رو افزایش بدید و ssd هم بگیرید

لینک به دیدگاه

درود

قطعات نسبتا مناسبی انتخاب کردید ولی 6700K قطعا برای کارتی که در نظر گرفتید زیادی هست و به نوعی کارت برای سی پی یو گلوگاه میشه!

وضعیت دقیق قدرت و فریم دهی دقیق RX 480 هنوز مشخص نیست

ولی برای 900P ترجیحا i5 و ضریب بسته بردارید

ترجیحا رم رو هم برای آینده نگری افزایش بدید

و اینکه 1070 بردارید یا RX 480 بستگی به خودتون داره و باید خودتون تصمیم بگیرید ولی بنده جای شما باشم 1070 میگیرم 

لینک به دیدگاه

درود

قطعات نسبتا مناسبی انتخاب کردید ولی 6700K قطعا برای کارتی که در نظر گرفتید زیادی هست و به نوعی کارت برای سی پی یو گلوگاه میشه!

و اینکه 1070 بردارید یا RX 480 بستگی به خودتون داره و باید خودتون تصمیم بگیرید ولی بنده جای شما باشم 1070 میگیرم 

به نظر شما پاور 700 برای GTX 1070 کم میاره؟

لینک به دیدگاه

به نظر شما پاور 700 برای GTX 1070 کم میاره؟

بسته به مدلش هست

ولی بعید میدونم کم باشه

لینک به دیدگاه

نظر بنده

i5 6600 + rx480 انتخاب اقتصادی

i7 6700 + GTX1070 انتخاب مایه داری :D

به هیچ وجه سری k نگیرید. برای سری K مادربورد با چیپست Z نیازه تا بتونید از تمامی پتانسیل اورکلاک اون استفاده کنید. وگرنه با چیپست H خرید پردازنده ضریب باز دور ریختن پول هست .

ویرایش شده توسط kavehhh
لینک به دیدگاه

بسته به مدلش هست

ولی بعید میدونم کم باشه

Cooler Master B700 Ver.2 80Plus Power Supply

لینک به دیدگاه

در ضمن رم ۸ گیگ به نظر کم میاد

الان ۱۶ گیگ ماٰژول رم ۸*۲ از برند ژل، ۲۲۰ تومن در میاد که انتخاب بهتریه

لینک به دیدگاه

در ضمن رم ۸ گیگ به نظر کم میاد

الان ۱۶ گیگ ماٰژول رم ۸*۲ از برند ژل، ۲۲۰ تومن در میاد که انتخاب بهتریه

رم رو بعدا ارتقا میدم.درمورد پاور چی؟برای GTX 1070 کم نمیاره؟

لینک به دیدگاه

رم رو بعدا ارتقا میدم.درمورد پاور چی؟برای GTX 1070 کم نمیاره؟

نه به هیچ وجه کم نمیاره! زیادش هم هست

۱۰۷۰ با باتریم کار می کنه :laughing:  :laughing:  (مصرفش کمه)

ویرایش شده توسط kavehhh
لینک به دیدگاه

سلام

عزیز با توجه به مین شما پردازنده 6500 عالیه از همه لحاظ 

پاور 550 برای گرافیک 1070 بسته چه برسه به پاور شما

1070 از 970 مصرفش در کل کمتره

لینک به دیدگاه

شما به جای i7 یه i5 بدون پسوند k خریداری بفرمایین بجاش میتونین اس اس دی و کارت بهتر خریداری کنین.

لینک به دیدگاه

خب باتوجه به گفته ی دوستان من تصمیم گرفتم GTX 1070 رو بخرم.فقط چندتا سوال داشتم.

vram این کارت چقدر هستش؟

کی وارد ایران میشه؟

قیمتش حدودا چقدر میشه؟

لینک به دیدگاه

خب باتوجه به گفته ی دوستان من تصمیم گرفتم GTX 1070 رو بخرم.فقط چندتا سوال داشتم.

vram این کارت چقدر هستش؟

کی وارد ایران میشه؟

قیمتش حدودا چقدر میشه؟

کسی جواب منو نمیده؟

لینک به دیدگاه

سلام به همه ی دوستان

من سیستم زیر رو برای گیمینگ در نظر گرفتم . قطعاتی که بارنگ قرمز مشخص کردم خریداری شدن و تغییری نمی تونم داخلشون بدم.

خب نظر اساتید درباره ی این سیستم چیه؟برای بازی مناسب هست؟بازی های روز رو در رزولوشن 900*1600 روی حالت اولترا چند فریم میاره؟

سلام دوست عزیز

اگر اهل اورکلاک نیستید لازم نیست پردازنده ضریب باز انتخاب کنید

به نظرم بهتره پردازنده 6600 یا 6700 بردارید و در عوض رم رو به 16 افزایش داده و مادربرد رو h170 بدارید

پاور هم خوبه ولی اگر 850 بردارید خیالتون راحته

نمیشه دقیق گفت چند فریم میگیرید ولی مطمئنا فریم مناسب (حدود 60) رو میگیرید

ویرایش شده توسط MiG.MiG...!
لینک به دیدگاه

سلام دوست عزیز

اگر اهل اورکلاک نیستید لازم نیست پردازنده ضریب باز انتخاب کنید

به نظرم بهتره پردازنده 6600 یا 6700 بردارید و در عوض رم رو به 16 افزایش داده و مادربرد رو h170 بدارید

پاور هم خوبه ولی اگر 850 بردارید خیالتون راحته

نمیشه دقیق گفت چند فریم میگیرید ولی مطمئنا فریم مناسب (حدود 60) رو میگیرید

رم رو فعلا قصد ارتقا ندارم ولی به نظر شما GTX 1070 با این مادربورد و کیس و پاور مچ هست؟

لینک به دیدگاه

درود

کارت برای پردازنده گلوگاه بشه :|

کیس خنک کنندگی خیلی خوبی نداره بنده dukase رو پیشنهاد میکنم

مادربورد رو بهتر بود z170 میگرفتید Asus pro gaming خوب

رم هم اگر مادربورد h110 بگیرید فکر نکنم بیشتر از 2133 ساپورت کنه

آگه این مادربورد رو گرفتید اصلا سراغ 6700k نرید یدونه 6700 بگیرید مادربورد برای اور کردن مناسب نیست و پردازنده ی unlock به دردتون نمیخوره

گرافیک هم بنده 1070 رو پیشنهاد میکنم خیلی کارت قوی ای هست و راحت همه ی گیم ها رو میتونید بازی کنید

موفق باشید

لینک به دیدگاه

آگه این مادربورد رو گرفتید اصلا سراغ 6700k نرید یدونه 6700 بگیرید مادربورد برای اور کردن مناسب نیست و پردازنده ی unlock به دردتون نمیخوره

گرافیک هم بنده 1070 رو پیشنهاد میکنم خیلی کارت قوی ای هست و راحت همه ی گیم ها رو میتونید بازی کنید

موفق باشید

همه قطعات رو انتخاب کردم و اوکی شد.دستتون درد نکنه.تنها نگرانی که دارم اینه که  کارت به کیس یا مادربورد نخوره.شما میشه بگید می خوره یا نه؟

لینک به دیدگاه

موفق باشید

ممنون میشم تعریف گلوگاه رو یکبار بخونید

گلوگاه یعنی استفاده نشده از تمام قدرت یک قطعه یا به تعریفی دیگه مچ(هماهنگ)نبودن قطعات از لحاظ قدرتی

لینک به دیدگاه

1070رقيب rx 480 نيس و در رده قيمتي يكديگر هم قرار ندارن چون 1070 حدود دو برابر قيمتشه و 30درصد قدرت بيشتري داره قيمتشم اوايل ورود كه تقريبا يه ماه ديگه باشه بايد حدود دو تومن باشه ولي هر دو گزينه براي رزولوشن مورد نظر زياد هم هستن

Vram هم 8gb

1070مثل 980ti هست

Rx480 تقريبا در حد 980

من ميگم يه i5 6600 و rx 480 برداريد و مابقي رو يه مانيتور fhd بخري

Rx480 هم بايد تا دو ماه ديگه موجود بشه با قيمت حدود 1000 و حافظه هم به انتخاب شما 4يا 8 gb

لینک به دیدگاه

سلام به همه ی دوستان

قطعاتی که خریدید چندان جالب نیست .

شما یک i7 دارید که در گیم با i5 ها تفاوت چندانی نداره و از سری k و مخصوص اورکلاک هست .

برای این که i7 شما در بازی تاثیر بیشتری از i5 داشته باشه شما باید 2 عدد 480 رو کراس کنید . اما مین شما فقط یک درگاه گرافیک داره . و برای این که بتونید اور کنید باید چیپست z داشته باشید اما مین شما چیپست h هست .

برای این که بتونید هم اور کنید هم با چینش 2 تا گرافیک از i7 ی که دارید به بهترین شکل استفاده کنید به یک همچین چیزی نیاز دارید .

مادربرد ایسوس Z170 Pro Gaming

http://lioncomputer.ir/product/5795/%D9%85%D8%A7%D8%AF%D8%B1%D8%A8%D8%B1%D8%AF+%D8%A7%DB%8C%D8%B3%D9%88%D8%B3+Z170+Pro+Gaming/

خب بهتره که شما بین این 2 مورد اتنخاب کنید .

1.

i7 رو با یک i5 عوض کنید .

مثل : سی پی یو اینتل i5 6600 اسکای لیک

http://lioncomputer.ir/product/6220/%D8%B3%DB%8C+%D9%BE%DB%8C+%DB%8C%D9%88+%D8%A7%DB%8C%D9%86%D8%AA%D9%84+i5+6600+%D8%A7%D8%B3%DA%A9%D8%A7%DB%8C+%D9%84%DB%8C%DA%A9/

2.

یا مین خودتون رو با مینی که بالا اشاره کردم عوض کنید .

......................

rx480 در بازار pc گیمینگ انقلاب راه انداخته و در پرفورمنس در برابر دلار در گرافیک های بالا دستی کاملا بی رقیبه . این گرافیک قیمتی در حدود 200 دلار داره اما 1070 بالای 300 دلار هست . با توجه به این که شما i7 بالا رده دارید میتونید با خرید یک مین مناسب حتی RX480 رو در حالت کراس استفاده کنید که قیمتی کمتر از 500 دلار خواهد داشت اما کارت 700 دلاری 1080 رو به آسانی شکست میده .

.................................

پاور شما حتی از پس 1080 هم برمیاد و از سر 1070 و rx480 خیلی هم زیاده .

...................

از اونجایی که شما قصد دارید در رزولیشن 900p بازی کنید حتی گرافیک 390 هم برای شما کاملا کافی هست .

کارت rx480 کمی از کارت 1070 ضعیف تر ( و بسیار ارزانتر ) هست اما از 390 و 390x قوی تره . بنابراین قوی تر از نیاز شما هم هست . البته در چنین مواردی از downscale استفاد میکنن . یعنی بازی رو در رزولیشن های بالا مانند 4k اجرا میکنن بعد به رزولیشن مانیتور تبدیل میکنن حاصل این کار افزایش گرافیک بازی هست اما به سخت افزار فشار میاره چون بازی برای قطعاتی مانند گرافیک در 4k رندر میشه .

.....................

رم 8 برای این سیستم گلوگاه محسوب میشه .

لینک به دیدگاه

قطعاتی که خریدید چندان جالب نیست .

شما یک i7 دارید که در گیم با i5 ها تفاوت چندانی نداره و از سری k و مخصوص اورکلاک هست .

برای این که i7 شما در بازی تاثیر بیشتری از i5 داشته باشه شما باید 2 عدد 480 رو کراس کنید . اما مین شما فقط یک درگاه گرافیک داره . و برای این که بتونید اور کنید باید چیپست z داشته باشید اما مین شما چیپست h هست .

برای این که بتونید هم اور کنید هم با چینش 2 تا گرافیک از i7 ی که دارید به بهترین شکل استفاده کنید به یک همچین چیزی نیاز دارید .

مادربرد ایسوس Z170 Pro Gaming

http://lioncomputer.ir/product/5795/%D9%85%D8%A7%D8%AF%D8%B1%D8%A8%D8%B1%D8%AF+%D8%A7%DB%8C%D8%B3%D9%88%D8%B3+Z170+Pro+Gaming/

خب بهتره که شما بین این 2 مورد اتنخاب کنید .

1.

i7 رو با یک i5 عوض کنید .

مثل : سی پی یو اینتل i5 6600 اسکای لیک

http://lioncomputer.ir/product/6220/%D8%B3%DB%8C+%D9%BE%DB%8C+%DB%8C%D9%88+%D8%A7%DB%8C%D9%86%D8%AA%D9%84+i5+6600+%D8%A7%D8%B3%DA%A9%D8%A7%DB%8C+%D9%84%DB%8C%DA%A9/

2.

یا مین خودتون رو با مینی که بالا اشاره کردم عوض کنید .

......................

rx480 در بازار pc گیمینگ انقلاب راه انداخته و در پرفورمنس در برابر دلار در گرافیک های بالا دستی کاملا بی رقیبه . این گرافیک قیمتی در حدود 200 دلار داره اما 1070 بالای 300 دلار هست . با توجه به این که شما i7 بالا رده دارید میتونید با خرید یک مین مناسب حتی RX480 رو در حالت کراس استفاده کنید که قیمتی کمتر از 500 دلار خواهد داشت اما کارت 700 دلاری 1080 رو به آسانی شکست میده .

.................................

پاور شما حتی از پس 1080 هم برمیاد و از سر 1070 و rx480 خیلی هم زیاده .

...................

از اونجایی که شما قصد دارید در رزولیشن 900p بازی کنید حتی گرافیک 390 هم برای شما کاملا کافی هست .

کارت rx480 کمی از کارت 1070 ضعیف تر ( و بسیار ارزانتر ) هست اما از 390 و 390x قوی تره . بنابراین قوی تر از نیاز شما هم هست . البته در چنین مواردی از downscale استفاد میکنن . یعنی بازی رو در رزولیشن های بالا مانند 4k اجرا میکنن بعد به رزولیشن مانیتور تبدیل میکنن حاصل این کار افزایش گرافیک بازی هست اما به سخت افزار فشار میاره چون بازی برای قطعاتی مانند گرافیک در 4k رندر میشه .

.....................

رم 8 برای این سیستم گلوگاه محسوب میشه .

دوست عزیز من متاسفانه دیکه نمی تونم قطعاتی که با رنگ قرمز مشخص کردم رو عوض کنم.پشنهاد شما چیه؟ یه دونه 1070 بردارم با cpu core i5 6600؟

آخه من دلم می خواد تا 2 3 سال دیگه دغدغه ی سیستم عوض کردن نداشته باشم.

ویرایش شده توسط Dany-BFH
لینک به دیدگاه

به گفتگو بپیوندید

هم اکنون می توانید مطلب خود را ارسال نمایید و بعداً ثبت نام کنید. اگر حساب کاربری دارید، برای ارسال با حساب کاربری خود اکنون وارد شوید .
توجه: مطلب ارسالی شما پس از تایید مدیریت برای همه قابل رویت خواهد بود.

مهمان
ارسال پست در این تاپیک...

×   شما در حال چسباندن محتوایی با قالب بندی هستید.   حذف قالب بندی

تنها استفاده از 75 اموجی مجاز می باشد.

×   لینک شما به صورت اتوماتیک جای گذاری شد.   نمایش به صورت لینک

×   محتوای قبلی شما بازگردانی شد.   پاک کردن محتوای ویرایشگر

×   شما مستقیما نمی توانید تصویر خود را قرار دهید. یا آن را اینجا بارگذاری کنید یا از یک URL قرار دهید.

اشتراک گذاری

• اضافه کردن...