رفتن به مطلب

آیا این سیستم برای گیمینگ مناسب هست؟

اشتراک گذاری

Recommended Posts

اگر مانیتور و مادربردتون رو ارتقاع نمی دهید پیشنهاد من i5 6500 + rx480 هست.

لینک به دیدگاه

قطعاتی که خریدید چندان جالب نیست .

شما یک i7 دارید که در گیم با i5 ها تفاوت چندانی نداره و از سری k و مخصوص اورکلاک هست .

برای این که i7 شما در بازی تاثیر بیشتری از i5 داشته باشه شما باید 2 عدد 480 رو کراس کنید . اما مین شما فقط یک درگاه گرافیک داره . و برای این که بتونید اور کنید باید چیپست z داشته باشید اما مین شما چیپست h هست .

برای این که بتونید هم اور کنید هم با چینش 2 تا گرافیک از i7 ی که دارید به بهترین شکل استفاده کنید به یک همچین چیزی نیاز دارید .

مادربرد ایسوس Z170 Pro Gaming

http://lioncomputer.ir/product/5795/مادربرد+ایسوس+Z170+Pro+Gaming/

خب بهتره که شما بین این 2 مورد اتنخاب کنید .

1.

i7 رو با یک i5 عوض کنید .

مثل : سی پی یو اینتل i5 6600 اسکای لیک

http://lioncomputer.ir/product/6220/سی+پی+یو+اینتل+i5+6600+اسکای+لیک/

2.

یا مین خودتون رو با مینی که بالا اشاره کردم عوض کنید .

......................

rx480 در بازار pc گیمینگ انقلاب راه انداخته و در پرفورمنس در برابر دلار در گرافیک های بالا دستی کاملا بی رقیبه . این گرافیک قیمتی در حدود 200 دلار داره اما 1070 بالای 300 دلار هست . با توجه به این که شما i7 بالا رده دارید میتونید با خرید یک مین مناسب حتی RX480 رو در حالت کراس استفاده کنید که قیمتی کمتر از 500 دلار خواهد داشت اما کارت 700 دلاری 1080 رو به آسانی شکست میده .

.................................

پاور شما حتی از پس 1080 هم برمیاد و از سر 1070 و rx480 خیلی هم زیاده .

...................

از اونجایی که شما قصد دارید در رزولیشن 900p بازی کنید حتی گرافیک 390 هم برای شما کاملا کافی هست .

کارت rx480 کمی از کارت 1070 ضعیف تر ( و بسیار ارزانتر ) هست اما از 390 و 390x قوی تره . بنابراین قوی تر از نیاز شما هم هست . البته در چنین مواردی از downscale استفاد میکنن . یعنی بازی رو در رزولیشن های بالا مانند 4k اجرا میکنن بعد به رزولیشن مانیتور تبدیل میکنن حاصل این کار افزایش گرافیک بازی هست اما به سخت افزار فشار میاره چون بازی برای قطعاتی مانند گرافیک در 4k رندر میشه .

.....................

رم 8 برای این سیستم گلوگاه محسوب میشه .

طبق اين سايت رم هشت با سرع 2133 با رم 16 3200 تفاوتي ندارن تو بازي منم خودم مردد هستم بين اين دوhttp://techbuyersguru.com/gaming-ddr4-memory-2133-vs-26663200mhz-8gb-vs-16gb?page=1
لینک به دیدگاه

از نظر من سی پی یو 6500

کارت هم اخوی بگذار سیاست قیمت گذاری دوستان مشخص بشه در مورد کارت های جدید بعد به راحتی میتونی کارتت رو انتخاب کنی

برای گیم بودجه نسبت به پرفورمنس چربش بیشتری داره

لینک به دیدگاه

بر طبق گفته های دوستان یکسری تغییرات کوچیک دادم.

کارت گرافیک رو GTX 1070 گرفتم چون مادربورد من یک اسلات بیشتر برای کارت گرافیک جا نداره.(البته شاید rx 480 گرفتم ولی این رو تا زمان مشخص شدن قیمت هر دوتا صبر می کنم.)

پردازنده هم intel core i7 6700 گرفتم که اگه در آینده یه مادربورد جدیدتر خریدم دیگه نیازی به خرید دوباره ی cpu نداشته باشم.

لینک به دیدگاه

بر طبق گفته های دوستان یکسری تغییرات کوچیک دادم.

کارت گرافیک رو GTX 1070 گرفتم چون مادربورد من یک اسلات بیشتر برای کارت گرافیک جا نداره.(البته شاید rx 480 گرفتم ولی این رو تا زمان مشخص شدن قیمت هر دوتا صبر می کنم.)

پردازنده هم intel core i7 6700 گرفتم که اگه در آینده یه مادربورد جدیدتر خریدم دیگه نیازی به خرید دوباره ی cpu نداشته باشم.

مشاوره ی دیگه ای ندارید؟

لینک به دیدگاه

ممنون میشم تعریف گلوگاه رو یکبار بخونید

گلوگاه یعنی استفاده نشده از تمام قدرت یک قطعه یا به تعریفی دیگه مچ(هماهنگ)نبودن قطعات از لحاظ قدرتی

به نظر من شما باید یکبار تعریف گلوگاه رو بخونید..

6700 به اون غولی و 480 یه گرافیک میان رده هست.

با خرید این کارت نمیتونید تمام قدرت cpu نمیتونید استفاده کنید

و کارت برای cpu گلوگاهه

لینک به دیدگاه

به نظر من شما باید یکبار تعریف گلوگاه رو بخونید..

6700 به اون غولی و 480 یه گرافیک میان رده هست.

با خرید این کارت نمیتونید تمام قدرت cpu نمیتونید استفاده کنید

و کارت برای cpu گلوگاهه

مگه من چی گفتم دوست عزیز؟؟؟؟؟؟

منم که حرفم همینه

لینک به دیدگاه

به گفتگو بپیوندید

هم اکنون می توانید مطلب خود را ارسال نمایید و بعداً ثبت نام کنید. اگر حساب کاربری دارید، برای ارسال با حساب کاربری خود اکنون وارد شوید .
توجه: مطلب ارسالی شما پس از تایید مدیریت برای همه قابل رویت خواهد بود.

مهمان
ارسال پست در این تاپیک...

×   شما در حال چسباندن محتوایی با قالب بندی هستید.   حذف قالب بندی

تنها استفاده از 75 اموجی مجاز می باشد.

×   لینک شما به صورت اتوماتیک جای گذاری شد.   نمایش به صورت لینک

×   محتوای قبلی شما بازگردانی شد.   پاک کردن محتوای ویرایشگر

×   شما مستقیما نمی توانید تصویر خود را قرار دهید. یا آن را اینجا بارگذاری کنید یا از یک URL قرار دهید.

اشتراک گذاری

• اضافه کردن...