رفتن به مطلب

راهنمایی در مورد باز کردن کیس

اشتراک گذاری

Recommended Posts

درود

دوستان بنده کیس گرین X3+ VIPER  رو دارم ولی پنل جلوی کیس که دو عدد فن داره بعد از مدتی پر از خاک میشه و هر کاری که می کنم نمیتونم بازش کنم تا بتونم همون فیلترشو در بیارم و تمیز کنم مجبورم با جارو برقی تمیزش کنم :D  که کلا تمیز نمیشه و هنوزم ذرات خاک روش هست، کلا کیس از جلو ظاهرش زشت میشه اگه دوستان راهی دارند بی زحمت بنده رو راهنمایی کنند که چطوری تمیزش کنم خیلی ممنون میشم:

post-17962-0-55180200-1465445409_thumb.jpg

با تشکر @};-

ویرایش شده توسط omide1648
لینک به دیدگاه

خوب دوست من مثلا شخص بنده که کیس رو نداشتم که بیام راهنمایی کنم دوستانی هم که دارن و کم لطفی میکنن
من به عنوان راهنمایی که کمکی کرده باشم میگم شما درب دو طرف کیس رو باز کن تو حاشیه های جلو پشت پنل جلو  نگاه کن ببین پیچ نیست اگر پیچ نیست گیره هست؟
اگر که هست پیچ پیچ باز کن نیست با دست قسمت جلو رو بکش به سمت خودت ببین در میاد فقط حواست به بالای کیس باشه ببین گیر نیست نشکنیش یه بار اگر هم گیره که بالا رو هم همینجور چک کن بعدش باز کن و بشور و تمز کن 
یا علی :)

ویرایش شده توسط amin8speed
لینک به دیدگاه

درود

تو هر طرف دوتا پین پلاستیکی داره که دهانه ی پین هارو باید فشار بدی تا جمع تر بشه بعدش هم سمت بیرون فشار بدی میتونی از یک سمت شروع کنی مثل گیره یا پین های سقف کیس نگاه کنی متوجه میشی

(فقط حواسط به سیم های پنل باشه )

بهترین کار برای تمیز کردن باد گرفتنه

ویرایش شده توسط Saman.Kh
لینک به دیدگاه

به گفتگو بپیوندید

هم اکنون می توانید مطلب خود را ارسال نمایید و بعداً ثبت نام کنید. اگر حساب کاربری دارید، برای ارسال با حساب کاربری خود اکنون وارد شوید .
توجه: مطلب ارسالی شما پس از تایید مدیریت برای همه قابل رویت خواهد بود.

مهمان
ارسال پست در این تاپیک...

×   شما در حال چسباندن محتوایی با قالب بندی هستید.   حذف قالب بندی

تنها استفاده از 75 اموجی مجاز می باشد.

×   لینک شما به صورت اتوماتیک جای گذاری شد.   نمایش به صورت لینک

×   محتوای قبلی شما بازگردانی شد.   پاک کردن محتوای ویرایشگر

×   شما مستقیما نمی توانید تصویر خود را قرار دهید. یا آن را اینجا بارگذاری کنید یا از یک URL قرار دهید.

اشتراک گذاری

• اضافه کردن...