رفتن به مطلب

4K Wallpapers Games برنامه ای برای دوست داران گیم!

hunterson
 اشتراک گذاری

Recommended Posts

hywsr9v8rzdx1gbft6gt.jpg

4KWG برنامه ای برای دریافت عکس های با موضوع بازی با وضوح 4K میباشد، از ویژگی های این برنامه میتوان به آپدیت روزانه و بخش درخواست عکس اشاره نمود. در صورتی که شما تمایل به تصویری از یک بازی دارید، میتوانید از بخش "درخواست عکس" استفاده کرده و عکس مورد نظر شما به صورت درخواستی در برنامه قرار بگیرد. دوستانی که از برنامه Bing استفاده کرده اند میدانند که این برنامه با برنامه بینگ شباهت زیادی دارد. ناگفته نماند که این برنامه به دات نت فریم ورک 4 به بالا نیاز دارد.

توجه: در صورتی که نسخه جدیدتری از برنامه منتشر شود، با کلیک بر روی "جستجوی نسخه جدید" میتوانید آن را دانلود نمایید.

ویژگی های نسخه جدید:

زیبا شدن محیط برنامه

رفع اشکالات جزئی

پیش نیاز ها:

Net framework 4.

لینک دانلود

حجم: 1.56MB

عکس امروز: Dead pool

ویرایش شده توسط hunterson
لینک به دیدگاه

عکس امروز: Limbo

دوستان پیشنهاد میکنم عکس امروز رو ببینید چون واقعا زیباس.

لینک به دیدگاه

کانال ما در تلگرام:

https://telegram.me/fourkwg

دوستانی که تمایل دارن ممنون میشیم به کانال ما بپیوندن.

لینک به دیدگاه

دوستان نسخه جدید برنامه در دسترس قرار گرفت، لطفا روی گزینه "جستجوی نسخه جدید" کلیک و دریافت کنید.

endd7rck1o1nmrn3drlr.jpg

لینک به دیدگاه

عکس امروز: Watch Dogs 2

لینک به دیدگاه

736z9j7kdy3hs7vbkkv7.jpg

بسیار خوب دوستان نسخه جدید برنامه با ویژگی های زیر آماده دانلود هست:

توجه: دوستان نسخه جدید رو میتونید هم از لینک زیر هم داخل برنامه با کلیک بر روی "جستجوی نسخه جدید" دانلود کنید.

+ اضافه شدن گزینه "گزارش خرابی"

+ رفع مشکل هنگ کردن برنامه در هنگام دانلود تصویر

+ اضافه شدن پروگرس بار برای نمایش مقدار دانلود شده عکس

+ از این پس باید نسخه جدید را نصب کنید و دیگر پرتابل نیست.

لینک دانلود

لینک به دیدگاه

سلام واقعا برنامه عالیه ولی اگه میشد تو نسخه جدید قابلیت تنظیم به عنوان بک گراند کامپیوتر اضافه بشد واقعی دیگه عالی بود

لینک به دیدگاه

7bd53j845mxqft8d455y.jpg

سلام دوستان عزیز امیدوارم حالتون خوب باشه، نسخه جدید برنامه آماده هست و میشه گفت تغییرات خیلی زیادی کرده که در زیر بهشون اشاره شده:

1- رفع تمامی مشکلات و باگ های برنامه

2- امکان جابه جایی پنجره برنامه از جایی به جای دیگه اضافه شده که در نسخه های قبل چنین کاری ممکن نبود.

3- اضافه شدن گزینه "تنظیمات" به برنامه

4- امکان فعال کردن گزینه اجرای اتوماتیک برنامه بعد از بالا آمدن ویندوز

5- اضافه شدن بخش "ویژگی های نسخه جدید" برای دوستانی که میخواهند از ویژگی های نسخه بعدی با خبر شوند.

6- اضافه شدن گزینه ارتباط با ما

7- هنگ نکردن برنامه در هنگام دانلود تصویر

دوستان ناگفته نمونه این نسخه هم مثل نسخه 1.7 نیاز داره نصب بشه و دیگه پرتابل نیست.

دوستان من به شخصه خیلی دوست داشتم گزینه قرار دادن تصویر به عنوان پس زمینه رو داخل برنامه قرار بدم ولی یه سری مشکلات با فایل های dll ویندوز به وجود میومد که زیاد خوشایند نبود.

دوستان شما میتونید این نسخه رو از لینک زیر یا داخل برنامه با کلیک بر روی "جستجوی نسخه جدید" دریافت کنید.

لینک دانلود

سلام واقعا برنامه عالیه ولی اگه میشد تو نسخه جدید قابلیت تنظیم به عنوان بک گراند کامپیوتر اضافه بشد واقعی دیگه عالی بود

سلام دوست عزیز ممنونم از شما نظر لطفتونه. خودم خیلی دوست داشتم این گزینه رو قرار بدم ولی یه سری مشکلات با dll های ویندوز ایجاد میشد که زیاد خوشایند نبود. به بزرگی خودتون ببخشید.

لینک به دیدگاه

دوستان عزیز نسخه جدید برنامه در پست اول قرار گرفت:

ویژگی های نسخه جدید:

زیبا شدن محیط برنامه

رفع اشکالات جزئی

نسخه جدید رو هم میتونید از داخل نسخه قبلی دانلود کنید هم از لینک داخل پست اول.

لینک به دیدگاه

خیلی خوبه... :)  @};- ..ولی رزولوشن 4k برای عکس هیچی حساب نمیشه !!!...من همیشه برام جالب بود که اون موقع که گیم ها و فیلم های 4k کم کم اومدن رو دور یهو سر و صدای عکس های 4k هم بلند شد !!

همین الان عکس های 70 مگاپیکسلی میشه به راحتی از گوگل گرفت و البته عکس های گیگاپیکسلی..این عکس ها با این رزولوشن رو زمانی که 1080 تازه اومده بود هم میشد دانلود کرد  :)  @};-

ویرایش شده توسط حمیدرضا الماسی
لینک به دیدگاه

عکس امروز: Tekken 7

خیلی خوبه... :)  @};- ..ولی رزولوشن 4k برای عکس هیچی حساب نمیشه !!!...من همیشه برام جالب بود که اون موقع که گیم ها و فیلم های 4k کم کم اومدن رو دور یهو سر و صدای عکس های 4k هم بلند شد !!

همین الان عکس های 70 مگاپیکسلی میشه به راحتی از گوگل گرفت و البته عکس های گیگاپیکسلی..این عکس ها با این رزولوشن رو زمانی که 1080 تازه اومده بود هم میشد دانلود کرد  :)  @};-

من حقیقتا متوجه نشدم "رزولوشن 4k برای عکس هیچی حساب نمیشه !!!" یعنی چی ممنون میشم موضوع رو بشکافیت. بله درسته همه چیز رو میشه از اینترنت دانلود کرد و اگه بخوایم همینطوری پیش بریم باید دور نرم افزار ها رو خط بکشیم و متوصل بشیم به گوگل ^_^   همینطور میتونم عکس هایی با رزولوشن 4320*7680 رو هم میتونم آپلود کنم ولی حجمشون ممکنه یکمی برای کاربران مشکل ساز بشه.

ممنون از نظر شما @};-

لینک به دیدگاه

عکس امروز: Tekken 7

من حقیقتا متوجه نشدم "رزولوشن 4k برای عکس هیچی حساب نمیشه !!!" یعنی چی ممنون میشم موضوع رو بشکافیت. بله درسته همه چیز رو میشه از اینترنت دانلود کرد و اگه بخوایم همینطوری پیش بریم باید دور نرم افزار ها رو خط بکشیم و متوصل بشیم به گوگل ^_^   همینطور میتونم عکس هایی با رزولوشن 4320*7680 رو هم میتونم آپلود کنم ولی حجمشون ممکنه یکمی برای کاربران مشکل ساز بشه.

ممنون از نظر شما @};-

خوب موضوع همینه...دانلود عکس از گوگل خیلی راحتتره..و دست کاربر در انتخاب عکس باز تر..دیگه دانلود عکس چیزی نیست که زمانبر و سخت باشه...منظور از اینکه هیچی حساب میشه یعنی اینکه من سال 2008 عکس با این رزولوشن میگرفتم...چیز جدیدی نیست که تازگی داشته باشه...مثلا عنوان تاپیک بود wallpapers games عادی تر بود تا اون 4k...در حقیقت چیزی به اسم عکس 4k وجود نداره...این برای ویدیو صدق میکنه...شاید رزولوشن در واقع همون فورکی باشه ولی برای عکس چنین پسوندی در واقع کاربرد نداره و مگاپیکسله اسمش

مثلا نمیگن فیلم 2 مگاپیکسل !!! به همون دلیل هم نمیگن عکس 4k....تو موتور جستجوی گوگل هم سایز و کیفیت عکس بر اساس مگاپیکسل طبقه بندی میشه نه 2k و 4k

دوربین های دیجیتال هم بر اساس مگاپیکسل عکسبرداری میکنن...فکر کنید که مثلا دوربین بیاد بعد بگن با کیفیت 4k عکس میگیره !!! چقدر مضحک میشه !...دلیل اینکه میبینید به عکس ها میگن 4k و یا 1080 اون به نسبت مانیتور ارزیابی میشه و ربطی به کیفیت اصلی عکس نداره

لینک به دیدگاه

حالا بغير از اين نرم افزار سايت خوبى سراغ نداريد كه سرورش قوى باشه و باز هم باشه بتونيم مجموعه اى دانلود كنيم ازش...

لینک به دیدگاه

خوب موضوع همینه...دانلود عکس از گوگل خیلی راحتتره..و دست کاربر در انتخاب عکس باز تر..دیگه دانلود عکس چیزی نیست که زمانبر و سخت باشه...منظور از اینکه هیچی حساب میشه یعنی اینکه من سال 2008 عکس با این رزولوشن میگرفتم...چیز جدیدی نیست که تازگی داشته باشه...مثلا عنوان تاپیک بود wallpapers games عادی تر بود تا اون 4k...در حقیقت چیزی به اسم عکس 4k وجود نداره...این برای ویدیو صدق میکنه...شاید رزولوشن در واقع همون فورکی باشه ولی برای عکس چنین پسوندی در واقع کاربرد نداره و مگاپیکسله اسمش

مثلا نمیگن فیلم 2 مگاپیکسل !!! به همون دلیل هم نمیگن عکس 4k....تو موتور جستجوی گوگل هم سایز و کیفیت عکس بر اساس مگاپیکسل طبقه بندی میشه نه 2k و 4k

دوربین های دیجیتال هم بر اساس مگاپیکسل عکسبرداری میکنن...فکر کنید که مثلا دوربین بیاد بعد بگن با کیفیت 4k عکس میگیره !!! چقدر مضحک میشه !...دلیل اینکه میبینید به عکس ها میگن 4k و یا 1080 اون به نسبت مانیتور ارزیابی میشه و ربطی به کیفیت اصلی عکس نداره

همه ی این حرفایی که زدید یه طرف، شما برنامه بینگ رو دیدید؟ هر روز یک تصویری رو دانلود میکنه و اتوماتیک روی دسکتاپ قرار میده؟ پس چرا اونو مثلا بقیه باهاش مشکلی ندارن؟

عکس امروز: Ghost recon: Wildlands

لینک به دیدگاه

همه ی این حرفایی که زدید یه طرف، شما برنامه بینگ رو دیدید؟ هر روز یک تصویری رو دانلود میکنه و اتوماتیک روی دسکتاپ قرار میده؟ پس چرا اونو مثلا بقیه باهاش مشکلی ندارن؟

عکس امروز: Ghost recon: Wildlands

نه ببینید من ایراد از برنامه نمیگیرم...کلیتی عرض کردم...همینقدر که زحمت میکشید و برای دیگران به رایگان چنین خذماتی رو انجام میدید خودش یک دنیا ارزشه

لینک به دیدگاه

به گفتگو بپیوندید

هم اکنون می توانید مطلب خود را ارسال نمایید و بعداً ثبت نام کنید. اگر حساب کاربری دارید، برای ارسال با حساب کاربری خود اکنون وارد شوید .
توجه: مطلب ارسالی شما پس از تایید مدیریت برای همه قابل رویت خواهد بود.

مهمان
ارسال پست در این تاپیک...

×   شما در حال چسباندن محتوایی با قالب بندی هستید.   حذف قالب بندی

تنها استفاده از 75 اموجی مجاز می باشد.

×   لینک شما به صورت اتوماتیک جای گذاری شد.   نمایش به صورت لینک

×   محتوای قبلی شما بازگردانی شد.   پاک کردن محتوای ویرایشگر

×   شما مستقیما نمی توانید تصویر خود را قرار دهید. یا آن را اینجا بارگذاری کنید یا از یک URL قرار دهید.

اشتراک گذاری

• اضافه کردن...