رفتن به مطلب

راهنمایی بستن سیستم گیم

اشتراک گذاری

Recommended Posts

سلام

تازه واردم اما زیاد به اینجا سر میزدم

قصد دارم یکماه دیگه یک سیستم گیمینگ خوب بخرم ، پی سی دارم اما خیلی قدیمی شده و اساسین بلک فلگ رو low تونستم بازی کنم و قصد دارم کیس فعلیمو رد کنم بره اما هارد یک ترا گرین اشو درمیارم برای سیستم جدید. مانیتور و سایر تجهیزات ردیفه و جدیدن.

بودجه نهایت 2.7 میل میتونم خرج کنم البته نمیدونم کیس فعلیم چقدر فروش بره اما تا 2.8میل اگه واجب شد خرج میکنم

یک کانفیگ عالی با این بودجه برای گیم میخوام و حتما حافظه ssd 120GB و یک درایو نوری همراهش باشه تو کانفیگ

زیاد به ظاهر کیس اهمیت نمیدم چون کارایی برام مهمه تا زیبایی پس یک چیز خوش قیمت کار راه انداز باشه و کولینگ مناسب داشته باشه حله

لطفا نام و قیمت هر قطعه رو کامل بگید چون به یک نفر میخوام بسپارم تهیه و اسمبل کنه. هزینه تهیه و اسمبل چطوریاست؟

مانیتور LG led 18.5" هستش و دوسالی میشه خریدم ، بنظرتون ردش کنم مدل بهتر بگیرم برای بازی یا همین خوبه؟فکر کنم 530 خریدمش

هزینه کیس رو با مانیتور جمع نبندید چون ۲.۸میل کلا برای کیس گذاشتم و لازم باشه جداگانه پول میدم برا مانیتور

ممنون

ویرایش شده توسط Dr.Alex
لینک به دیدگاه

• کاربر ویژه

درود

خدمت شما

هارد خودتون کفایت میکنه در صورت نیاز به سرعت بیشتر میتونید هارد 1 ترا سگیت بگیرید ( قیمت حدودی 170)

گرافیک از سری جدید خرید کنید RX 480 که قدرتی بیشتر از Gtx 980 داره و قیمتش زیر 1 میلیون خواهد بود

اگر نمیتونید صبر کنید گرافیک های 390 زیر 1 میلیون به صورت دسته دو و گارانتی دار تو بازراچه پیدا میشه ، اگه میخواین آکبند بگیرین 380x بگیرین

انویدیا پیشنهاد ندادم چون از سری قبل ساپورت افتضاحی میکنه و سری جدید انویدیا با بودجه و رزولیشین شما سازگار نیست

اسمبل هم خود لیون به صورت حرفه ای براتون انجام میده و هزینش حدود 50 تومن خواهد بود ( دقیقترشو بخواین از فروشگاه بپرسید )

سوالی بود در خدمتم

2.jpg

لینک به دیدگاه

سیستم این دوستمون خوبه

ولی مانیتور رو حتما تعویض کنید. زیر فول اچ دی با فول اچ دی خیلی از نظر واضح بودن و جزعیات فرق میکنه.

گرافیک هم 390 دست دوم اگه پیدا کنید حدود 900 کافیه و تا چند سال جواب میده.

لینک به دیدگاه

ممنون

تیم rx480 چقدر مونده بیاد؟ جدا زیر یک میل قیمتشه؟

راستش من عجله ای ندارم چون یک ماه و نیم دیگه میخوام سیستم تهیه کنم و خدا کنه گرافیک جدید بیاد. بودجه تا 3 میلیون افزایش پیدا کرد

لینک به دیدگاه

• کاربر ویژه

ممنون

تیم rx480 چقدر مونده بیاد؟ جدا زیر یک میل قیمتشه؟

راستش من عجله ای ندارم چون یک ماه و نیم دیگه میخوام سیستم تهیه کنم و خدا کنه گرافیک جدید بیاد. بودجه تا 3 میلیون افزایش پیدا کرد

حدود 1.5 ماه دیگه تو ایران قابل خرید خواهد بود

مدل گیگ 200 دلار قیمت خورده ، دلار 5000 تومن حساب کنی 1میلیون میشه که اوایل موجودی به دلیل تعداد کم و تقاضای زیاد قیمتش بالا خواهد بود و رفته رفته قیمتش کمتر میشه ، مدلهای سفارشی 100 تومنی گرونتر خواهد بود

مدل 8 گیگ 240 دلار قیمت خورده

gtx 1070 ، دلار 380 الی 450 قیمت خورده

خودتون حساب کنید

لینک به دیدگاه

یادش بخیر ، آخرین باری که سیستممو ارتقا دارم فقط یک گیم رم ddr2 با گرافیک geforce g210 1gb خریدم رو هم شد 250تومن . سه سال پیش خریدم و الان با مادربرد و سی پی وی 10سال پیش و گرافیکی که گفتم با دو گیگ رم تا بازی اساسین بلک فلگ رو تو low بازی کردم، جالب اینجاست کال آف بلک آپز 2 هم رو low تونستم تموم کنم

اونموقع با 250 همچین کاری کردم الان حداقل 2.5میل لازمه تا رو متوسط بازی کنی :|

هی روزگار

بنظرت تا یکماه و نیم دیگه قیمت گرافیک پایین میاد ؟ زیر 1تومن انتظار کدوم گرافیک رو داشته باشم برای اون زمانیکه گفتم؟

لینک به دیدگاه

یادش بخیر ، آخرین باری که سیستممو ارتقا دارم فقط یک گیم رم ddr2 با گرافیک geforce g210 1gb خریدم رو هم شد 250تومن . سه سال پیش خریدم و الان با مادربرد و سی پی وی 10سال پیش و گرافیکی که گفتم با دو گیگ رم تا بازی اساسین بلک فلگ رو تو low بازی کردم، جالب اینجاست کال آف بلک آپز 2 هم رو low تونستم تموم کنم

هی روزگار

بنظرت تا یکماه و نیم دیگه قیمت گرافیک پایین میاد ؟ زیر 1تومن انتظار کدوم گرافیک رو داشته باشم برای اون زمانیکه گفتم؟

من با i3-6100 و 760 همه بازی هارو بالاترین جزییات بازی می کنم 60 فریم در ثانیه البته روی رزولیشن 1366در768 :|

البته بازی های بهینه ارو 

بازی هایی مثل Quantum Break جای خود داره 

لینک به دیدگاه

• کاربر ویژه

هی روزگار

حداقل 1.5 طول میکشه بیاد ایران ، که عرض کردم دلاری 5 تومن حساب کنی 1 میلیون میشه اوایل که گرون هست بعد رفته رفته ارزون تر میشه

1 تومن هم بگیری بهتره ، چون قیمتش میاد زیر 970 و 390 و از اونا قویتره و بروزتره

لینک به دیدگاه

خرید گرافیک gtx 960 zotac amp 4bg درصورتیکه یکماه و نیم دیگه صبرم تموم شد پیشنهاد میشه؟

لینک به دیدگاه

• کاربر ویژه

خرید گرافیک gtx 960 zotac amp 4bg درصورتیکه یکماه و نیم دیگه صبرم تموم شد پیشنهاد میشه؟

بهتره 380x بگیرید ، چون به مرور زمان پشتیبانی خوبی از سری 900 نمیشه با ورود سری 1000 ، یه دفعه دیدی 970 اندازه 380 فریم داد!

لینک به دیدگاه

مرسی

یکم تحقیق کردم دیدم r9 380 به تنهایی پرفورمنس بهتری تو گیم نسبت به gtx 960 داره و از طرفی فریم بالاتری میده. فقط مصرف برق یه مقدار بیشتره.

حالا اینکه بدون x بود که اینقدر قویتره ، مدل با x اش چقدر قویتره؟ تا اون زمان قیمتش کاهش پیدا میکنه؟

لینک به دیدگاه

• کاربر ویژه

مرسی

یکم تحقیق کردم دیدم r9 380 به تنهایی پرفورمنس بهتری تو گیم نسبت به gtx 960 داره و از طرفی فریم بالاتری میده. فقط مصرف برق یه مقدار بیشتره.

حالا اینکه بدون x بود که اینقدر قویتره ، مدل با x اش چقدر قویتره؟ تا اون زمان قیمتش کاهش پیدا میکنه؟

مدل ایکس حدود 15 درصد قویتره

با ورود کارتهای جدید قیمت اینا هم کاهش پیدا میکنه

390 که از هر دوشون قویتره ، 900 آگهی کرده بودن یعنی از اک 380 ارزونتر ،

لینک به دیدگاه

خدا از دهنت بشنوه ، خیلی دوست قیمت گراف ۳۹۰ پایین باشه و بتونم بجای ۹6۰ بخرمش و چندسالی با این کیفیت حال کنم.

گرافیک اولم ati بود که 128 بود و تا 256 میرفت، 10 سال پیش البته ، خیلی با قدرتش حال میکردم البته بعد 7 سال که انویدیا بستم خیلی دوست دارم الان دوباره ati ببندم و ظاهرا تو گیم خیلی خوب عمل می کنه فقط برام عجیبه چرا لپ تاپ ها اکثرا انویدیا هستن

لینک به دیدگاه

عزیز البته شما 210 رو نمیتونی با کارتهای الان مقایسه کنی.

210 اصلا جز کارتهای متوسط هم حساب نمیشه و ضعیف ترین کارت انویدا هست .

کارت 1060 هنوز معرفی نشده بهتره منتظر اونم باشی مثل من وهر کدوم قیمت مناسب تری داشتن اونو انتخاب کنی.

لینک به دیدگاه

الان که سوسک هم بحساب نمیاد ، من 210 رو نسبت به کارتایی مقایسه کردم که تا دو سال بعدش در اومدن

لینک به دیدگاه

به گفتگو بپیوندید

هم اکنون می توانید مطلب خود را ارسال نمایید و بعداً ثبت نام کنید. اگر حساب کاربری دارید، برای ارسال با حساب کاربری خود اکنون وارد شوید .
توجه: مطلب ارسالی شما پس از تایید مدیریت برای همه قابل رویت خواهد بود.

مهمان
ارسال پست در این تاپیک...

×   شما در حال چسباندن محتوایی با قالب بندی هستید.   حذف قالب بندی

تنها استفاده از 75 اموجی مجاز می باشد.

×   لینک شما به صورت اتوماتیک جای گذاری شد.   نمایش به صورت لینک

×   محتوای قبلی شما بازگردانی شد.   پاک کردن محتوای ویرایشگر

×   شما مستقیما نمی توانید تصویر خود را قرار دهید. یا آن را اینجا بارگذاری کنید یا از یک URL قرار دهید.

اشتراک گذاری

• اضافه کردن...