رفتن به مطلب

فریز شدن سیستم

alireza_r15
 اشتراک گذاری

Recommended Posts

سلام فریز شدن سیستم می تونه از پاور باشه؟ با توجه به اینکه با ری استارت درست نمیشه و باید سیستم خاموش روشن بشه

لینک به دیدگاه

فریز شدن سیستم به خیلی چیزا ربط داره ممکنه نرم افزاری باشه ممکنه عدم خنگ شدن قطعاتی مثل سی پی یو و کارت گرافیک باشه ممکنه مشکلات رم باشه

شما یه کم بیشتر توضیح بدین که سیستمتون کجا ها بیشتر فریز میکنه بتونم کمکتون کنم

لینک به دیدگاه

فریز شدن سیستم به خیلی چیزا ربط داره ممکنه نرم افزاری باشه ممکنه عدم خنگ شدن قطعاتی مثل سی پی یو و کارت گرافیک باشه ممکنه مشکلات رم باشه

شما یه کم بیشتر توضیح بدین که سیستمتون کجا ها بیشتر فریز میکنه بتونم کمکتون کنم

قبل از این که مادربورد سی پی یو هارد و رم رو عوض کنم همین مشکل وجود داشت مثلا هر موقع دلش میخواست فریز می شد فرقی هم نداشت تو چه برنامه ای بودم. با ری استارت کردن هم درست نمیشه باید خاموش روشن بشه

لینک به دیدگاه

• کاربر ویژه

قبل از این که مادربورد سی پی یو هارد و رم رو عوض کنم همین مشکل وجود داشت مثلا هر موقع دلش میخواست فریز می شد فرقی هم نداشت تو چه برنامه ای بودم. با ری استارت کردن هم درست نمیشه باید خاموش روشن بشه

درود میتونه از ویندوز باشه دراینصورت ترجیحا از ویندوزهای بدون دستکاری وفول اپدیت استفاده کنید،همچنین از ترکیب آنتی ملور+ پک سکیوریتی powerfull جهت برقراری امنیت در ویندوز استفاده کنید.

لینک به دیدگاه

درود میتونه از ویندوز باشه دراینصورت ترجیحا از ویندوزهای بدون دستکاری وفول اپدیت استفاده کنید،همچنین از ترکیب آنتی ملور+ پک سکیوریتی powerfull جهت برقراری امنیت در ویندوز استفاده کنید.

ویندوز قبلیم که 8 64بیتی بود همین مشکل رو داشت الان 10 نصب کردم بازم همین مشکل رو داره

لینک به دیدگاه

• کاربر ویژه

ویندوز قبلیم که 8 64بیتی بود همین مشکل رو داشت الان 10 نصب کردم بازم همین مشکل رو داره

ابتداچک کنید مشکل نرم افزاری نباشه سپس سراغ سخت افزار برید. فریز و یا کرش ویندوز میتونه ازرمها هم باشه ،تنظیمات بایوس رو دیفالت کنید و از رم باچیپ وکیفیت مناسب استفاده کنید مثل برند معتبر جی اسکیل ویا کورسیر

لینک به دیدگاه

سلام سیستمت  چیه همشو بگو من همین مشکل رو داشتم الان حل شده 

لینک به دیدگاه

سلام سیستمت  چیه همشو بگو من همین مشکل رو داشتم الان حل شده 

Asus B150M-A

intel 6400

kingston hyperx ddr4 *2

wd blue 1TB

پاور Gigabye PowerRock 420

لینک به دیدگاه

Asus B150M-A

intel 6400

kingston hyperx ddr4 *2

wd blue 1TB

پاور Gigabye PowerRock 420

رزولوشن رو بزار روی :

1280x720 مشکل حل میشه حتی توی بازی ها  @};-

لینک به دیدگاه

رزولوشن رو بزار روی :

1280x720 مشکل حل میشه حتی توی بازی ها  @};-

من رزولیشن مانیتورم 1280x1024 هست اگه اینجوری بزارم خیلی داغون میشه. راه دیگه ای نیست؟

ویرایش شده توسط alireza_r15
لینک به دیدگاه

من رزولیشن مانیتورم 1280x1024 هست اگه اینجوری بزارم خیلی داغون میشه. راه دیگه ای نیست؟

هست - یه گراف بنداز  :D

یا روی اون رزولوشن بزار  . 

لینک به دیدگاه

درود

محتمل تره مشکل از درگاههای رایانه باشه. یکی یکی usbها و ساتا ها رو قطع کن ببین درست می شه. نیز موش و صفحه کلید رو عوض کن.

در هر حال ندیده ام با پاور چنین مشکلی پیش بیاد.

ویرایش شده توسط سعید بهمنیان
لینک به دیدگاه

سلام دوست عزیز من هم دقیقا همین مشکل رو داشتم کارت گرافیک و رم  و سی پی یو رو هم عوض کردم فایده نداشت اما با عوض کردن پاور همه چیز درست شد دیگه کلافه شده بودم

لینک به دیدگاه

نارسایی برقی از عمده دلایل فریز تو سیستمهای بودی که تعمیر کردم یا خودم داشتم 

رم وقتی ویندوز میریزین و انجام میشه پس سالمه اونم نصب ویندوز 10 که اوف خودش ماشالا داره.

اگر سرعت ریختن ویندوز روی هارد که ویندوز 10 خیلی هم سنگین 

هست قابل قبول باشه پل جنوبی مادربرد که ساتا ها و .. رو کنترل میکنه سالمه 

و اگر دما هم خوبه ولی یه دفعه سیستم فریز کنه ریست جواب نده 

ینی برق به اندازه کافی نمیرسه که میرسیم سر دوراهی پاور یا منبع تغذیه برد

برد شما منبع تغذیه 4 یا 6 فاز داره و فکر نکنم مشکلی داشته باشه 

چون شما قطعاتتون رو عوض کردید پس پاور گیگا بایت احتمال زیاد نمیکشه 

که روشن کنه سیستم رو 

در مورد وضوح تصویر بنده خودم با گرافیک آنبور مشابه شما مدتها رو ویندوز 10 فول اج دی بودم 

و مشکلی نداشتم 

ویرایش شده توسط arash_aria
لینک به دیدگاه

نارسایی برقی از عمده دلایل فریز تو سیستمهای بودی که تعمیر کردم یا خودم داشتم 

رم وقتی ویندوز میریزین و انجام میشه پس سالمه اونم نصب ویندوز 10 که اوف خودش ماشالا داره.

اگر سرعت ریختن ویندوز روی هارد که ویندوز 10 خیلی هم سنگین 

هست قابل قبول باشه پل جنوبی مادربرد که ساتا ها و .. رو کنترل میکنه سالمه 

و اگر دما هم خوبه ولی یه دفعه سیستم فریز کنه ریست جواب نده 

ینی برق به اندازه کافی نمیرسه که میرسیم سر دوراهی پاور یا منبع تغذیه برد

برد شما منبع تغذیه 4 یا 6 فاز داره و فکر نکنم مشکلی داشته باشه 

چون شما قطعاتتون رو عوض کردید پس پاور گیگا بایت احتمال زیاد نمیکشه 

که روشن کنه سیستم رو 

در مورد وضوح تصویر بنده خودم با گرافیک آنبور مشابه شما مدتها رو ویندوز 10 فول اج دی بودم 

و مشکلی نداشتم 

ممنون. من خودم هم مطمئنم مشکل از پاوره...

لینک به دیدگاه

• 2 هفته بعد...

سلام پاور هم عوض کردم ولی باز مشکل با پر جاست, روزی یه بار باید فریز بشه ~x( خب آخه باید یه دلیلی داشته باشهههههه :crying: کسی نیست به دادم برسه؟

ویرایش شده توسط alireza_r15
لینک به دیدگاه

سلام پاور هم عوض کردم ولی باز مشکل با پر جاست, روزی یه بار باید فریز بشه ~x( خب آخه باید یه دلیلی داشته باشهههههه :crying: کسی نیست به دادم برسه؟

دوست عزیز یه چکی کنید وقتی که فریز میشه ماوس آیا هیچ حرکتی نداره. یا اینکه خیلی یواش حرکت داره. یکم صبر کنید تا مطمئن بشید. اگه این مشکل باشه. از ویروسه.

لینک به دیدگاه

دوست عزیز یه چکی کنید وقتی که فریز میشه ماوس آیا هیچ حرکتی نداره. یا اینکه خیلی یواش حرکت داره. یکم صبر کنید تا مطمئن بشید. اگه این مشکل باشه. از ویروسه.

موس کیبرد هیچ حرکتی نمی کنند. هر چی صبر می کنم درست نمیشه. با kapsersky کل سیستم رو اسکن کردم. هارد هم بد سکتور نداره. ممکنه از تروجان باشه؟

لینک به دیدگاه

سلام..دوست عزیز

مشکل به احتمال زیاد اتصال بدنه داری

موفق باشی

با فازمتر که میزنم پشت کیس برق داره .باید چی کار کنم؟

لینک به دیدگاه

من هم این مشکل داشتم تمام قطعات رو تک به تک از رو مادربورد برداشتم و دوباره اسمبل کردم(هر بار سر هرکدوم سیستم را چک می کردم بازم فریز می شد) تا نوبت رم هام رسید آنها را هم دوباره گذاشتم رو مادربورد (البته قبلش اسلات رم ها رو با مسواک تمیز کردم) دیگه سیستمم تا الان فریز نشد.

امیدوارم بتونم کمکی کرده باشم

لینک به دیدگاه

به گفتگو بپیوندید

هم اکنون می توانید مطلب خود را ارسال نمایید و بعداً ثبت نام کنید. اگر حساب کاربری دارید، برای ارسال با حساب کاربری خود اکنون وارد شوید .
توجه: مطلب ارسالی شما پس از تایید مدیریت برای همه قابل رویت خواهد بود.

مهمان
ارسال پست در این تاپیک...

×   شما در حال چسباندن محتوایی با قالب بندی هستید.   حذف قالب بندی

تنها استفاده از 75 اموجی مجاز می باشد.

×   لینک شما به صورت اتوماتیک جای گذاری شد.   نمایش به صورت لینک

×   محتوای قبلی شما بازگردانی شد.   پاک کردن محتوای ویرایشگر

×   شما مستقیما نمی توانید تصویر خود را قرار دهید. یا آن را اینجا بارگذاری کنید یا از یک URL قرار دهید.

اشتراک گذاری

• اضافه کردن...