رفتن به مطلب

░▒▓█چطور سوال خود را مطرح کنیم█▓▒░

Recommended Posts

سلام
درست پرسیدن یکی از فنونی هست که متاسفانه کمتر کسی در ایران بهش اهمیت میده ، متاسفانه این موضوع باعث شده تا آمار پست های اسپم و بی پاسخ سایت بالا بره و اغلب کاربرای تازه کار به جوابی که مورد نیازشون هست نرسن .
مطالبی که در ادامه اورده شده ، مجموعه ای از مطالب موجود در سطح وب و تجریبات شخصی خودم هست که شما با مطالعه ی اون میتونید نحوه ی مطرح کردن صحیح سوالات رو یاد بگیرید .
از سایر دوستان و استادید هم تقاضا دارم نظرات و پشنهادات خودشون رو در ادامه ی پست ارسال کنند تا این موضوع به بهترین شکل ممکن تکمیل بشه .

=========================

قبل از شروع بحث اصلی اجازه دهید تا سوالات را دسته بندی کنیم ، به نظر من کلیه پرسش ها در دسته های زیر قرار میگیرند :
1-
پرسش های تک جوابی :
در این سوالات حجم اطلاعات ارسالی از طرف بسیار کم است ، پس مطرح کننده سوال نباید توقع دریافت اطلاعات زیادی را به عنوان جواب داشته باشد ، در واقع جواب این سوالات را با اندکی تفکر و جستوجو میتوان پیدا کرد. مثال :
سوال : عمو اومده ، چی چی آورده ؟
جواب : نخود و کشمش
سوال : کلید powerچی هست ؟
جواب : کلید هست .
2-
پرسش های فلسفی و بدون جواب :
پاسخ گویی به این سوالات از توان افرادی که از آنها سوال میشود ، خارج بوده یا این سوالات بدون جواب هستند ، همچنین ممکن است این سوالات دارای جواب های متعددی باشند . مثال :
سوال : عمو چرا اومده ؟
جواب : 
سوال : عمو چند کیلو نخود و چند کیلو کشمش اورده ؟
جواب
سوال : چطور میتونم یک فن رو در کیس پیچ کنم ؟
جواب
سوال : چگونه میتونم  روی ویندوز 98 خودم یک bf 4 نصب کنم ؟
جواب
3-
پرسش های کامل و منطقی :
پرسشی کامل و منطقی است که فرد مطرح کننده آن ، قبل از مطرح کردنش به سوالات زیر پاسخ داده باشد :
الف ) هدف من از مطرح کردن این سوال چیست ؟
ب) ایا از منابع در دسترس نظیر کتاب ها ، مقالات و سایت های اینترنتی ، آرشیو ها و... برای پیدا کردن پاسخ استفاده شده است ؟
پ) آیا زمان کافی برای اینکه خودم پاسخ را پیدا کنم دارم ؟
ت ) ایا این سوال ، یک سوال منتطقی است ؟

================================================== ==
در صورتی که احساس میکنید یک سوال کامل و منطقی برای پرسیدن دارید مراحل زیر را دنبال کنید :

قبل از مطرح کردن پرسش مورد نظرتان ، کتاب ها ، مقالات ، سایت های اینترنتی و آرشیو ها را برای یافتن پاسخ جستوجو کنید .
ترفند های جستوجو در گوگل را یاد بگیرید :
نکات و ترفندهای جستجو – ژرفای جستجو – Google
نرم افزار گوگل دستکتاب را بر روی کامیپوتر خود نصب کنید :
گوگل دسکتاپ - ویکی‌پدیا، دانشنامهٔ آزاد
در سطح اینترنت هر مقاله یا پروژه ی رایگانی را که مشاهده کردید ، دانلود کنید و آنها را در کامیپوتر خود آرشیو کنید .
از دوستان و نزدیکان خود برای رفع مشکل کمک بگیرید .

اگر هنوز پاسخ خود را پیدا نکرده اید ، میتوانید آن را در انجمن های مرتبط مطرح کنید .
قبل از طرح سوال توجه داشته باشید که :
انجمن لیون (لاین )کامپیوتر  برای به اشتراک گذاری دانش ها ، مقالات و تجربیات و ایجاد بحث های تخصصی در زمینه ی کامپیوتر ،تکنولوژی و زیر مجموعه های آن  و مطرح کردن سوالات و مشکلات تخصصی و دریافت پاسخ و راه حل برای انها ایجاد شده است ،این انجمن با توجه به زمینه ی فعالیتش دارای بخش های مختلفی بوده و برای ایجاد نظم در آن قوانین مختلفی در آن وجود دارد .
با مرور کلی بخش های و تالار های مختلف انجمن میتوانید تالار مرتبط با موضوع پرسش خود را پیدا کنید .
با مطالعه ی قوانین انجمن میتوانید در بهبود نظم انجمن سهیم بوده و از بروز مشکلات بعدی جلوگیری نمایید .
برای پرسش خود عنوان مناسبی را انتخاب کنید . مثال :
عناوین نا مناسب :
کمک ، فوری ، نیاز به راه اندازی کامپیوتر  ، کمک در راه اندازی ، مشکل با مادینگ کیس ، کامپیوتر روشن  نمیشه و...

عناوین مناسب :
مشکل در راه اندازی کامپیوتر I7 DDR4، سوال در مورد راه اندازی واتر کولر DeepCool Gamer Storm CAPTAIN 240 ،نبودن تنظیمات بایوس در هنگام زدن کلید delete یاenter

عناوین مناسب تر :
مشکل در راه اندازی کامپیوتر I7 DDR4در هنگام استارت ،آموزش راه اندازی واتر کولر DeepCool Gamer Storm CAPTAIN 240

برای موضوع ارسالی پیشوند مناسب انتخاب کنید ، پیشوند ها کلمات استانداردی هستند که در ابتدای موضوعات آورده میشوند مثال :
(سوال) سوال در مورد نصب بازی bf4 در کامپیوتر i7ddr4
در متن سوال خود کلیه جزئیات را ارسال کنید ، جزئیات میتواند شامل تصاویر از مشکل بوجود امده ، منابع مورد استفاده و... باشد .
در متن سوال از علائم نگارشی استفاه کنید . مثال :
نگارش نا مناسب .
سلام من در نصب بازی bf4 مشکل دارم  لطفا کمک کنید
--------
سلام من هر کاری میکنم نمیتوانم بازی bf4 را در کامپیوتر I7DDR4 خود نصب کنم، لطفا راهنمایی کنید .
----------

من تازه کار هستم نمیتوانم بازی بتلفید 4 رو نصب کنم  .
جان مادرتون کمک کنید ، هر کاری میکنم نصب نمیشه ، پدرم در اومده و ....

نگارش مناسب :
سلام
من در حال نصب بازی bf4  در کامپیوتر  i7ddr4 خود هستم . من برنامه رو تا انتخاب محل نصب پیش بردم و اون رو روی درایو d قرار دادم ، اما هر کار میکنم دکمه install نمایش داده نمیشه . عکس ها از محیط نرم افزار پیوست شدن ممنون میشم دوستان کمک کنن .
نگارش مناسبتر :
سلام
من در حال نصب بازی bf4 در کامپیوتر i7drr4خود هستم . من برنامه رو تا انتخاب محل پیش بردم و اون در درایو D در پوشه ی BF4 قرار دادم ، اما هر میکنم  دکمه INSTALL نمایش داده نمیشه .حتی رو حالت DEFULT هم تست کردم و کله تیک هارا روی گزینه ی موافقم قرار دادم،تصاویر پیوست شده همون طور که مشاهده میکنید تمام گزینه ها درست زده شده اما نصب نمیشه،روی کامپیوتر دوستم  هم چک کردم اما جواب نداد . ممنون میشم کمک کنید تا مشکل رو حل کنم .

بعد از نوشتن متن سوال کلید واژه ها را فراموش نکنید ، اغلب مدیران از کلید واژه ها برای پیدا کردن پست های جدید و بی پاسخ استفاده میکنند .
همچنین سایر افرادی که ممکن است در آینده با مشکل شما مواجه شوند میتوانند از راه حل های ارائه شده استفاده کنند .
کلید واژه ها که معمولا بین تا 50 عدد هستند ، شامل کلمات کلیدی موجود در متن میشوند ، به عنوان مثال میتوان برای سوال بالا کلید واژه های زیر را انتخاب کرد :
BF4
،نصب بازی BF4 ، مشکل در نصب بازیه BF4
برای کلید واژه ها یک فیلد مجزا در صفجه ی ارسال موضوع در نظر گرفته شده است ، در صورتی که این فیلد را نیافتید از این بند صرف نظر کنید .
================================================== ===

بعد از مطرح کردن سوال :
صبر کنید تا به شما پاسخ داده شود ، اگر بعد از گذشت دو روز پاسخی دریافت نکردید در ادامه ی همان موضوع جزئیات بیشتری را قرار دهید .
ممکن است سوال شما آنقدر سخت باشد که کسی جواب آن را نداند ، به هر حال شما میتوانید سایت ها و انجمن های داخلی و خارجی دیگر را نیز امتحان کنید .
از ارسال پرسش خود با استفاده از ایمیل یا پیغام خصوصی به مدیران انجمن یا کاربران فعال خود داری کنید ، مطمئن باشید کسی از طریق پیغام خصوصی یا ایمیل مشکل شما را حل نخواهد کرد .
تا دیگران به سوال شما پاسخ میدهند ،سایر مطالب انجمن را مطالعه کنید ، شاید در این بین چند مطلب جدید یاد گرفتید یا توانستید به پرسش یکی از کاربران پاسخ دهید .

با تشکر کوچیک شما MORTEZA3IT

امیدوارم به کسی بر نخورده باشه و همه از امروز به این روش رو ببریم

منبع با اندکی تغیر : محمد پور خلیلی در سایب روبو ای کیو

ویرایش شده توسط morteza3it
لینک به دیدگاه

• کاربر ویژه

سلام

مطالب برگرفته از

http://forum.roboeq.ir/index.php?action=profile;area=showposts;sa=topics;u=771

می باشد / با اندکی تغییر !!

تاپیک منتقل شد @};- @};-

لینک به دیدگاه

سلام

مطالب برگرفته از

http://forum.roboeq.ir/index.php?action=profile;area=showposts;sa=topics;u=771

می باشد / با اندکی تغییر !!

تاپیک منتقل شد @};- @};-

بله درسته منبع یادم رفت

الان اضافه میشه

لینک به دیدگاه

به گفتگو بپیوندید

هم اکنون می توانید مطلب خود را ارسال نمایید و بعداً ثبت نام کنید. اگر حساب کاربری دارید، برای ارسال با حساب کاربری خود اکنون وارد شوید .
توجه: مطلب ارسالی شما پس از تایید مدیریت برای همه قابل رویت خواهد بود.

مهمان
ارسال پست در این تاپیک...

×   شما در حال چسباندن محتوایی با قالب بندی هستید.   حذف قالب بندی

تنها استفاده از 75 اموجی مجاز می باشد.

×   لینک شما به صورت اتوماتیک جای گذاری شد.   نمایش به صورت لینک

×   محتوای قبلی شما بازگردانی شد.   پاک کردن محتوای ویرایشگر

×   شما مستقیما نمی توانید تصویر خود را قرار دهید. یا آن را اینجا بارگذاری کنید یا از یک URL قرار دهید.

اشتراک گذاری

• اضافه کردن...