رفتن به مطلب

خبر خوب در مورد تعرفه اینترنت!

اشتراک گذاری

Recommended Posts

وزیر ارتباطات و فناوری اطلاعات از تلاش‌های خود برای تعیین تعرفه و قیمت اینترنت خبر داد و ابراز امیدواری کرد تلاش ها منجر به کاهش 15 درصدی قیمت تعرفه اینترنت شود.

به گزارش ایرنا، محمود واعظی در جمع خبرنگاران با اشاره به صحبت‌هایی که در خصوص تعیین قیمت اینترنت در روزهای اخیر در برخی شبکه‌های خبری انتشار یافته است، افزود: در پی آنیم با در نظر گرفتن منافع مصرف‌کنندگان و منافع فعالان بخش اینترنت، قیمت اینترنت را به گونه‌ای تعیین کنیم که هیچ کدام متضرر نشوند.

وی ابراز امیدواری کرد این امر با در نظر گرفتن همه جوانب تا پایان خرداد ماه امسال نهایی شود.

------------------
میگم وزیر خوبی داریم باور نمیکنید!
دوستان نظر شما چیه؟
اینده خوبی در انتظار اینترنت ایران هست؟
ویرایش شده توسط timsar1
لینک به دیدگاه

فک کنم یه 10 سالی هست که دارن ارزون میکنن :laughing: :laughing: :laughing: :laughing: :laughing:

هیچ چیزشون حساب کتاب نداره، به طور مثال بنده بابت 1 ماه، یا 30 روز اینترنت پول دادم، بعد تو این 1 ماه بیش از یک هفته قطعی داشته اینتزنت، کی پاسخگو هستش؟

به کی شکایت میشه کرد؟ هنوز تو خدمات پس از فروششون موندن تازه با این قیمت گزاف، وای به حال روزی که 1000 تومن ارزون کنن.

لینک به دیدگاه

نمیخواد 15درصد کم کنن فقط حجم اینترنت را ندوزدن ما راضی هستیم  1گیگ ترافیگ میگیرم از مخابرات به ساعت نکشیده فقط وبگردی تموم میشه!!!! :crying: 

لینک به دیدگاه

فک کنم یه 10 سالی هست که دارن ارزون میکنن :laughing: :laughing: :laughing: :laughing: :laughing:

هیچ چیزشون حساب کتاب نداره، به طور مثال بنده بابت 1 ماه، یا 30 روز اینترنت پول دادم، بعد تو این 1 ماه بیش از یک هفته قطعی داشته اینتزنت، کی پاسخگو هستش؟

به کی شکایت میشه کرد؟ هنوز تو خدمات پس از فروششون موندن تازه با این قیمت گزاف، وای به حال روزی که 1000 تومن ارزون کنن.

اینترنت به صورت خود جوش هر به چند ساعت خود به خود کاملا قطع میشه .

و هر نیم ساعت هم با افت سرعت روبه رو میشه !

خیلی شیک و مجلسی از بازی آنلاین کیک میشی .

نمیخواد 15درصد کم کنن فقط حجم اینترنت را ندوزدن ما راضی هستیم  1گیگ ترافیگ میگیرم از مخابرات به ساعت نکشیده فقط وبگردی تموم میشه!!!! :crying: 

نه دیگه دزدی رو نمیتونن بی خیال بشن .

عادت کردن .

لینک به دیدگاه

اونا منافع و پر کردن جیبــشون رو به رفاه مردم ترجیح میدن

حرفاشون همش شعاره میخوان مردم یه زمانی اعتراضی نکنن! با پنبه سر بریدن!

لینک به دیدگاه

من خیلی وقته دنبال این اخبار هستم...هیچ خبری نیست..خیالت راحت

ویرایش شده توسط Adam Khor
لینک به دیدگاه

اگه 15درصد ارزون بشه فکر کنم یه 30 درصد به حجم خوری اضافه بشه و اینکه مشکل اصلی تایم اوت و پینگ بالا هست که درست شدنش به عمر ما قد نمیده

لینک به دیدگاه

همین یکی دو سال پیش بود که گفتن کاهش قیمت 25 درصد فکر کنم. بعد اسیاتک 256 نامحدود رو از 18 19 کرد 23 تومن. شکایت کردم به 195. زنگ زدن گفتن قیمتش طبق ماده فلان دیدن پاین بود بردنش بالا تا قیمتش استاندارد بشه و زیاد نبود که کمش کنیم. :D

بعد گفتن تا اخر 94 سرعت نهایی که به دست کاربر میرسه دو برابر میشه که نشد در عوض کیفیت اسیاتک افتضاح شد. الان هم احتمالا دوباره گرون میکنن. اگه هم ارزون کنن 23 تومنو میکنن 22500 :D

لینک به دیدگاه

لاگ این کردم که پست بدم فقط  =))

یادم چند وقت پیش قیمتارو کاهش دادن چند درصد  اون موقع اسیاتک داشتم خیلی جالب بود قیمتا برعکس 4 5هزار افزایش داشت سرعتا هم کمتر شده بود اسیاتک هم زنگ زدم میگفتن کم کردیم (ارواح عمشون)

هر کاری میکنن فقط امیدوارم تعرفه های ایرانسل رو گند نکشه  *dry#

لینک به دیدگاه

به مرگ میگیرن که طرف به تب راضی شه !!!  :laughing:

لینک به دیدگاه

یه نگاهی به این بندازین : ( منبع : ali-abad.blog.ir ) attachicon.gifh.PNG

مخابرات فقط ٥١٢ نامحدود داره و اون ٢ مگ طرح هستش وماهى ٧ گيگ محدوديت داره اما بيشتر هم ميشه استفاده كرد كه يهو تو يه قبض فضايى همونطور كه من ديدم ميبينيدش.

اما جالبه وقتى مثلا از ٥١٢ نامحدود طرح ميزنيد به ٢ مگ، بازم تو سايت كاربرى براتون نوشته ٢ مگ نامحدود! اما در اصل دو مگ ٧ گيگ در ماه هست.

حواستون باشه به اشتباه نيفتيد كه يهو قبض عجيب براتون بياد.

لینک به دیدگاه

دوستانی که میگن اینترنت تایم اوت داره !

مشکل از سیم کشی مخابراته 

اگر اینترنت مشکل داشته باشه باید برای همه مشکل داشته باشه چرا فقط برای شما باید مشکل داشته باشه ؟

سرور آمریکایی 4.2.2.4

4_2_2_4.JPG

سرور سایت Download.ir واقع در تهران -  شبکه نو آوران سبز Download_ir.JPG

سرور سایت Downloadha.com واقع در تهران - دیتا سنتر آسیاتک Downloadha.JPG

سرور Forum.lioncomputer.ir واقع در تهران دیتا سنترپارس پکforum_lioncomputer_ir.JPG

سرور گارنا واقع در سنگاپور

Garena.JPG

سرور گوگل واقع در آمریکا

google.jpg

سرور یاهو واقع در آمریکا 

Yahoo.jpg

سرور آمریکایی 8.8.8.8

8_8_8_8.JPG

می بینید که واقعا اینترنت مشکل خاصی نداره و مشکل از سیم کشی و مخابرات شهر شماست 

بنده هم دو سال پیش قطع و وصلی فراوون داشتم 

به مخابرات زنگ زدم کلا سیم بنده رو از مرکز تا خونه عوض کردن و دو رشته سیم جدید بهم دادن 

مستقیم از اونجا تا دم مودم سیم کشیدم

الان نه قطع و وصلی دارم

نه تایم اوت ( 4 تا تایم اوت  Download.ir هم ازظعیف بودن سرور و داشتن کاربران زیاده ) 

اینم تست سرعت دانلود با طرح ویژه اسیاتک 25 هزار تومن 1 ساله دوازده گیگ از ساعت 6 - 10 صبح رایگان 

Downloadha.JPG

P30day.JPG

soft98.JPG

آپلودبوی بدون پرمیوم

Uploadboy.JPG

Download.jpg

خواهش می کنم به ISP ها و اینترنت بدو بیرا نگید

کندی تایم اوت قطع و وصلی به خاطر سیم کشیه !

لینک به دیدگاه

دوستان یه نفس عمیق هیجانی نشین قرار نیست اتفاق خاصی بیفته

این دوستمون میگه اینترنت بد ماله سیم کشیه ؟

ما گیم انلاین بازی میکنیم حدود 30-40 نفر تو Teamspeak هستیم و یه دفعه 30 نفر باهم DC میشیم . زنگ که میزینم به همدیگر میگن نت فطع شد و یعنی 30 نفر سیم کشیشون خرابه ؟

ویرایش شده توسط testjafar
لینک به دیدگاه

انقدر اینترنت ایران گرونه که باید خیلی بیشتر از این حرفا ارزون کنن تا هم قیمت اینترنت تو ژاپن و کره بشه تازه اونا درآمدشون از ما بیشتره و اینترنت ما باید خیلی ارزون تر از قیمت جهانی باشه تا بتونیم در حد و اندازه یه ژاپنی یا کره ای از نعمت اینترنت بهره مند بشیم تازه کیفیت اینترنت اونا کجا کیفیت اینترنت ما کجا !!!

لینک به دیدگاه

هر وقت پراید 5 میلیونی رو 20 میلیون نفروختن اون موقع قیمت اینترنتو ارزون میکنن

لینک به دیدگاه

هر وقت پراید 5 میلیونی رو 20 میلیون نفروختن اون موقع قیمت اینترنتو ارزون میکنن

نمیدونم چرا هر موقع اسم پراید میشنوم یاد کمپین نخریدن خودرو ایرانی میفتم و بعدش که سره یه وام چی جوری مردم هجوم اوردن

ویرایش شده توسط testjafar
لینک به دیدگاه

M4t1n عزیز نظرت درباره کیفیت این خط چیه ؟ 

عالی 

مشکل شما واقعا از ISP عه

:|

دوستان یه نفس عمیق هیجانی نشین قرار نیست اتفاق خاصی بیفته

این دوستمون میگه اینترنت بد ماله سیم کشیه ؟

ما گیم انلاین بازی میکنیم حدود 30-40 نفر تو Teamspeak هستیم و یه دفعه 30 نفر باهم DC میشیم . زنگ که میزینم به همدیگر میگن نت فطع شد و یعنی 30 نفر سیم کشیشون خرابه ؟

30 نفر باهم نویز دارن ! ( ولی دلیل قطعی همه باهم نویز نیست ) 

اگر تو ایران 20 ملیون کاربر ADSL باشه 10 ملیون نویز دارن

8 ملیون فیبر نوری هستن و کلا نویز معنی نداره ولی یه مشکل بزرگ داره اونم اینکه جز مخابرات هیچ شرکت دیگ ای سرویس نمیده

2 ملیون باقی هم اینقدر زنگ زدن مخابرات بیچاره کردن درست شده نویزشون ( مثال خود بنده ) 

زیر خونه بنده گیمنته

منم اسیاتک دارم

گیمنت هم اسیاتک

خط تلفن پایین نویز داره هر 20 دقیقه یه بار اینترنت قطع میشه ولی اپتایم من بالای 150 ساعت و پایین تراز 150 ساعت توی لاگ های مودم ثبت نشده  نیست 

با پارس آنلاین و هایوب  هم همین مشکل رو داشت 

سیم هر دو خط هم از یه رشته میاد

البته مشکلاتی به جز نویز خط هم وجود داره که همش برمیگرده به مرکز مخابراتی شهر 

ویرایش شده توسط M4t1n
لینک به دیدگاه

عالی 

مشکل شما واقعا از ISP عه

:|

30 نفر باهم نویز دارن ! ( ولی دلیل قطعی همه باهم نویز نیست ) 

اگر تو ایران 20 ملیون کاربر ADSL باشه 10 ملیون نویز دارن

8 ملیون فیبر نوری هستن و کلا نویز معنی نداره ولی یه مشکل بزرگ داره اونم اینکه جز مخابرات هیچ شرکت دیگ ای سرویس نمیده

2 ملیون باقی هم اینقدر زنگ زدن مخابرات بیچاره کردن درست شده نویزشون ( مثال خود بنده ) 

زیر خونه بنده گیمنته

منم اسیاتک دارم

گیمنت هم اسیاتک

خط تلفن پایین نویز داره هر 20 دقیقه یه بار اینترنت قطع میشه ولی اپتایم من بالای 150 ساعت و پایین تراز 150 ساعت توی لاگ های مودم ثبت نشده  نیست 

با پارس آنلاین و هایوب  هم همین مشکل رو داشت 

سیم هر دو خط هم از یه رشته میاد

البته مشکلاتی به جز نویز خط هم وجود داره که همش برمیگرده به مرکز مخابراتی شهر 

مخابرات هست که پینگش خوبه ولی مشکل اصلی حجم خوری بسیار شدید به اضافه تایم اوت شدید و اینکه قطع شدن ناگهانی اینترنت 

لینک به دیدگاه

مخابرات هست که پینگش خوبه ولی مشکل اصلی حجم خوری بسیار شدید به اضافه تایم اوت شدید و اینکه قطع شدن ناگهانی اینترنت 

مخابرات مگه ISP عه ؟ |:

حدث میزدم مخابرات باشی به خاطر اینکه نویز خیلی پایینی داری در نتیجه فیبر نوری هستی

راستی : مخابرات رو اگه ISP حساب کنی هر چهقدر که خواستی به ISP ها فحش بده  :D  :D  :D چون که دلیل پایین بودن کیفیت اینترنت در سراسر ایران فقط و فقط مخابرات و سیم کشی و مشکلات داخل مرکز مخابراتیه 

ویرایش شده توسط M4t1n
لینک به دیدگاه

• کاربر ویژه

سلام

یه حساب سر انگشتی

فکر کنید(فقط برای مثال میگم و  درست بودن اعداد مهم نیست) سرعت 512 دارید و بخواید سرعت فرض مثال مثل کشورهای دارای اینترنت در حد سرعت نور :D  رو از مخابرات معظم بگیرید

اگه سرعت 512 فرض مثال باید 100 برابر بشه تا بشه سرعت عالیه کشورهای بد از دید ما یعنی باید سرعت 512 ایی که فرض مثال  ماهی 26000 هزار تومن هست ضربدر 100 برابر بشه یعنی عددی تقریبا دو میلیون و ششصد هزار تومن

تازه  این تناسب رو دست پایین گرفتم

اگه قرار باشه این فرمول که منطقی هم به نظر میرسه یعنی افزایش سرعت افزایش قیمت هم بهمراه داره ببینید چه خوش به حالی میشه براشون :D بریم برجی دومیلیون بدیم از نون شب واجبتره 

اینترنت هم گوجه نیست (گوجه له ارزونتره از گوجه ترگل مرگله).   :D  دکل ها و کابلهایی که برقرار شدن برای رساندن اینترنت درب منازل مگه چقدر خرابی یا بهتر بگم هزینه نگهداری دارند که انقدر اینترنت تو ایران باید گران باشه.پس این فرضیه رد میشه. ولی اگه فرضیه درست هم باشه با در امد حاصل از اینترنت یه استان مثل تهران این هزینه ها تامین میشه .(جناب وزیر اشتباه میکنیم منه جوون رو بیا قانع کن)

هزینه اینترنت بر میگرده به حجم که از خارج خریداری میشه وقتی کشورهای دارای اینترنت عالی  هم همین حجم رو دارند خریداری میکنند ولی داخل کشورشون اینترنت خیلی ارزان محسوب میشه چرا نباید ایران هم همچین رویه ایی داشته باشه

ویرایش شده توسط MEHDI-GTX
لینک به دیدگاه

باید    به     ایشون گفت:

ما را به خیر تو امیدی نیست! شر  مرسان

لینک به دیدگاه

به گفتگو بپیوندید

هم اکنون می توانید مطلب خود را ارسال نمایید و بعداً ثبت نام کنید. اگر حساب کاربری دارید، برای ارسال با حساب کاربری خود اکنون وارد شوید .
توجه: مطلب ارسالی شما پس از تایید مدیریت برای همه قابل رویت خواهد بود.

مهمان
ارسال پست در این تاپیک...

×   شما در حال چسباندن محتوایی با قالب بندی هستید.   حذف قالب بندی

تنها استفاده از 75 اموجی مجاز می باشد.

×   لینک شما به صورت اتوماتیک جای گذاری شد.   نمایش به صورت لینک

×   محتوای قبلی شما بازگردانی شد.   پاک کردن محتوای ویرایشگر

×   شما مستقیما نمی توانید تصویر خود را قرار دهید. یا آن را اینجا بارگذاری کنید یا از یک URL قرار دهید.

اشتراک گذاری

• اضافه کردن...