رفتن به مطلب

خبر خوب در مورد تعرفه اینترنت!

اشتراک گذاری

Recommended Posts

من قعطی داشتم درخواست جبران کردم فرداش بهش اضافه شد. نت اکثر جاهای دنیا نامحدود هست نت نامحدود ما نه تنها خیلی گران هست بلکه بازم نامحدود واقعی نیست

لینک به دیدگاه

یکی از دوستام سه سال پیش میگفت "اینترنت ماه-واره-ای"  رایگان دارم نمیدونم راست

میگفت یا دروغ شایدم سره کارمون گذاشته و بعد از اون یه سرچ تو نت زدم چیزای جالبی یافتم

این مقاله رو بخونید 

کسی امتحان کرده چجوریه؟؟

https://www.docdroid.net/xtf5/outernet.pdf.html

البته من تجربه دو طرفه ندارم اما

یک مدل بود اکانت میگرفتی (شرکت های خارجی)با اینترنت دیال اپ و ادی اس ال لینک میدادی بهت از طریق ای پی ای که میدادن دانلود میکردی با ماه*واره هزینش هم فکر کنم ماهی حدود 250-400 بود...(اینم دو طرفه حساب میشه اما قانونیه )

یک مدل دیگه که کلا غیر قانونیه تو کشورمون ....! انگ ج*ا*س^و*سی میخوره و قابل ردیابی....

یکیش هم  افلاین میگفتن به اصطلاح  و شما پول اکانت میدادی (رایگان هم میشد اما چیز بدردبخوری گیرت نمیومد) که فکر کنم همونم سایت های معروف فروش ایرانی هک میکردن از روسا و ... یا شایدم میخریدن اکانت رو؟!

که فکر کنم همین گزینه اولی بود که اینا کد گذاری میکردن و اشتراکی پول میگرفتن از ملت تو مایه های سی دی کی اشتراکی خودمون ... (یعنی همه میتونستند دانلود کنن اگه ای پی شو میدادن اما چون کد گذاری میکردند و پارت پارت بود عملا بدردت نمیخورد...)

حالا این یکی رو که گفتیو نمیدونم چون یکطرفست؟! 

خیلی برام سوال شده اگه قابل رد*یا*بی نباشه همونطور که گفتنه شده در توضیحات اولش واقعا فوق العادست  @};-  :cool:

منتظر همچین چیزایی بودم...

* دیگه اینترنت داره سمتی میره که هم نیازه هم ممکنه در اینده کاملا جهانی و بدون هزینه بشه (گرچه اونوری ها پول زیادی بابتش نمیدن و فرقی نداره با ریگان :crying: )

جلوی تکنولوزی رو نمیشه گرفت @};-  :x

ویرایش شده توسط amir*
لینک به دیدگاه

کاهش قیمت ۳۰ درصدی پهنای باند/ اینترنت ۱۵ درصد ارزان شد

کمیسیون تنظیم مقررات ارتباطات کاهش قیمت ۳۰ درصدی پهنای باند اینترنت را تصویب کرد و براین اساس مقرر شد قیمت اینترنت برای کاربران نهایی ۱۵ درصد کاهش یابد.

به گزارش خبرنگار مهر، کمیسیون تنظیم مقررات ارتباطات شنبه شب در جلسه ای با حضور وزیر ارتباطات و فناوری اطلاعات، تعرفه های جدیدی برای سرویس اینترنت تصویب کرد.

براساس مصوبات این جلسه، شرکت ارتباطات زیرساخت موظف شده است که پهنای باند اینترنت را به شرکتهای سرویس دهنده اینترنتی با ۳۰ درصد کاهش قیمت نسبت به گذشته بفروشد.

موضوع گرانی قیمت پهنای باند اینترنت یکی از دلایلی بوده که تاکنون از سوی شرکتهای اینترنتی به عنوان دلیل گرانی اینترنت مطرح شده است. براین اساس کمیسیون تنظیم مقررات ارتباطات، با کاهش قیمت پهنای باند ورودی به کشور موافقت کرد.

طبق این تصمیم، مقرر شد با وجود کاهش قیمت پهنای باند اینترنت، سرویس دهندگان اینترنت نیز قیمت نهایی اینترنت به مصرف کننده را ۱۵درصد کاهش دهند.

دو سال پیش نیز وزارت ارتباطات شرکتهای اینترنتی را موظف کرده بود که اینترنت را با ۲۰ درصد تخفیف به کاربران ارائه دهند اما این ۲۰ درصد آنطور که باید در قیمت نهایی اینترنت، ملموس نبود.(این یه تیکه یعنی حرفتونو خیار هم حساب نکردن! =)) )

وزیر ارتباطات پیش از این نیز در گفتگو با مهر، کاهش بیش از ۱۵ درصد قیمت اینترنت کاربران را وعده داده بود.

به نظر خودم اینم مثل همون 20 درصد دوسال پیشه!

به جای اینکه دستشونو از جیب مردم بکشن بیرون تن تن وعده میدن!

ویرایش شده توسط Adam Khor
لینک به دیدگاه

فقط چهار شرکته که اپلود رایگانه تا جایی که من میدونم

آسیاتک 

هایوب

پارس آنلاین 

شاتل

سلام،

نخستین گام تشکر از شماست که لحظه ای دست از حمایت از شرکت ارتباطات زیر ساخت بر نمی دارید. شرکتی که بنابه گفته ی مسئولان، مربوط به یکی از آقا زاده ها است و اینترنت را به صورت انحصاری با سود %300 نخست به مخابرات و سپس به دیگر شرکت ها می فروشد. گزارش این ماجرا در اینترنت موجود است، در آخرین روزهای کاری وزیر پیشین، این گزارش در اخبار 20:30 پخش شد.

دومین گام تکمیل فرمایشات شماست که شرکت های پارس آنلاین و شاتل آپلود رایگان ندارند. حجم آپلود بین یک دهم تا یک سوم ترافیک مصرفی محاسبه می شود. سال ها است مشتری پارس آنلاین هستم و از حدود 3 سال پیش اطلاع دادند که از این پس آپلود رایگان نخواهد بود.

جدا از این مطالب، از عملکرد شرکت پارس آنلاین بسیار راضی هستم. با اینکه در شلوغ ترین قسمت شهر زندگی می کنم(تراکم مصرف زیاد=افت کیفیت) و مخابرات 500 متر از ما فاصله دارد(فاصله ی نزدیک=افزایش کیفیت داده ها)، در برخی روز با افت شدید سرعت مواجه هستم که مشکل از خود اینترنت است و نه شرکت سرویس دهنده. علاوه بر این مشتری مداری پارس آنلاین بسیار قابل توجه است. طی پیغامی از کم بودن سرعت اینترنت شکایت کرده بودم و تا چند روز بعد از این کار بسیار درگیر کارهای شخصی بودم و نمی توانستم به تلفن پاسخ دهم. شرکت پارس آنلاین دقیقا 10 روز پیگیر بود و هر روز 3 بار زنگ می زد تا اینکه 10 روز بعد جواب دادم و آنها علاوه بر عذرخواهی، پیگیر قضیه شدند. علاوه بر این، از معدود شرکت هایی است که سرویس حجمی 512KB سرعت دانلودی معادل 440KBps ارائه می دهد.

لینک به دیدگاه

سلام،

نخستین گام تشکر از شماست که لحظه ای دست از حمایت از شرکت ارتباطات زیر ساخت بر نمی دارید. شرکتی که بنابه گفته ی مسئولان، مربوط به یکی از آقا زاده ها است و اینترنت را به صورت انحصاری با سود %300 نخست به مخابرات و سپس به دیگر شرکت ها می فروشد. گزارش این ماجرا در اینترنت موجود است، در آخرین روزهای کاری وزیر پیشین، این گزارش در اخبار 20:30 پخش شد.

دوست عزیز شما به دل نگیر. کل نت ایران مربوط به اقازاده هاست. واین سود چندصد درصدی مربوط به کل نته ایرانه. شما اگه نسبت قیمت به کیفت اینترنت ایران با کشور های دیگه مقایسه کنی متوجه میشی....

Sent from my SGP311 using Tapatalk

ویرایش شده توسط shark00us
لینک به دیدگاه

به گفتگو بپیوندید

هم اکنون می توانید مطلب خود را ارسال نمایید و بعداً ثبت نام کنید. اگر حساب کاربری دارید، برای ارسال با حساب کاربری خود اکنون وارد شوید .
توجه: مطلب ارسالی شما پس از تایید مدیریت برای همه قابل رویت خواهد بود.

مهمان
ارسال پست در این تاپیک...

×   شما در حال چسباندن محتوایی با قالب بندی هستید.   حذف قالب بندی

تنها استفاده از 75 اموجی مجاز می باشد.

×   لینک شما به صورت اتوماتیک جای گذاری شد.   نمایش به صورت لینک

×   محتوای قبلی شما بازگردانی شد.   پاک کردن محتوای ویرایشگر

×   شما مستقیما نمی توانید تصویر خود را قرار دهید. یا آن را اینجا بارگذاری کنید یا از یک URL قرار دهید.

اشتراک گذاری

• اضافه کردن...