رفتن به مطلب

سوال در مورد هارد Adata HM900 black 2TB

redman1368
 اشتراک گذاری

Recommended Posts

سلام دوستان.

من به تازکی یه هارد 2 ترابایت adata hm900 black خریدم ولی یه مشکلی باهاش دارم که میخواستم ببینم مدل خود هارد اینجوریه یا مشکلی داره هارد؟

اولا هر دفعه من میخوام به درایور هارد (همیشه به سیستم وصله) وارد بشم همیشه حدود 10-20 ثانیه طول میکشه تا هارد به نوعی از استندآپ بیاد بیرون ووقتی هم میاد بیرون همون اول یه صدای خاصی از داخل هارد میاد.

دوما هر دفعه میخوام وارد بشم چراغ چشمک زن قرمز اول عمل میکنه و بعد آبی میشه.

ضمنا سیستم که خاموش بود چراغ قرمز به صورت ثابت قرار داشت.

به نظرتون این نشونه ها مشکلی برای هارد ایجاد میکنه و باید کاری در قبالش انجام بدم یا طبیعیه؟

ممنون.

لینک به دیدگاه

• کاربر ویژه

اگه حین ویندوز بعد از ری استارت هاردتون شروع به شناسایی میکنه و رون لود رو کند میکنه، در حالی که وقتی جداست سیستم سریع بوت میشه؛ (اگه SSD دارید البته) پس همه موارد تایید میشه و طبیعیه. کلا هارد 3.5 اکسترنال آداپتوری همینه. منم سه تا وسترن دارم هر سه تاش همینن.

لینک به دیدگاه

ـ۞ Devileytion ۞ـ عزیز مشکلی برای سیستم ایجاد نمیکنه این حرکت؟و البته اون صدای داخل هارد وقتی میخواد دوباره از استدبای بیاد بیرون چیز خاصی نیست؟

لینک به دیدگاه

• کاربر ویژه

ـ۞ Devileytion ۞ـ عزیز مشکلی برای سیستم ایجاد نمیکنه این حرکت؟و البته اون صدای داخل هارد وقتی میخواد دوباره از استدبای بیاد بیرون چیز خاصی نیست؟

خیر هیچ مشکلی ایجاد نمیکنه و فقط کنده روند بوت شدنش. البته وسترن رو میشه کاری کرد که مثلا بعد از 30 دقیقه بره روی استند بای یا اصلا نره ولی خب به نفع نیست. صدا هم مشکلی نیست.

لینک به دیدگاه

به گفتگو بپیوندید

هم اکنون می توانید مطلب خود را ارسال نمایید و بعداً ثبت نام کنید. اگر حساب کاربری دارید، برای ارسال با حساب کاربری خود اکنون وارد شوید .
توجه: مطلب ارسالی شما پس از تایید مدیریت برای همه قابل رویت خواهد بود.

مهمان
ارسال پست در این تاپیک...

×   شما در حال چسباندن محتوایی با قالب بندی هستید.   حذف قالب بندی

تنها استفاده از 75 اموجی مجاز می باشد.

×   لینک شما به صورت اتوماتیک جای گذاری شد.   نمایش به صورت لینک

×   محتوای قبلی شما بازگردانی شد.   پاک کردن محتوای ویرایشگر

×   شما مستقیما نمی توانید تصویر خود را قرار دهید. یا آن را اینجا بارگذاری کنید یا از یک URL قرار دهید.

اشتراک گذاری

• اضافه کردن...