رفتن به مطلب

[پایان یافت] فروش کارت صدای حرفه ای Creative X-Fi Platinum Fatality Champion Series

Kain
 اشتراک گذاری

Recommended Posts

** از فروشش منصرف شدم دیگه. ختم تاپیک **

با سلام خدمت دوستان.
همونطور که از عنوان تاپیک مشخصه یکعدد کارت صدای کریتیو که متعلق به خودم هست رو میخوام بفروشم.

فقط فروخته میشه. تعویض با هیچی ندارم.

نکته: کارت صدا بر روی اسلات PCI معمولی و اون سفید رنگ قدیمیترها نصب میشه. موقع خرید به این نکته توجه کنین که مادربوردتون این اسلات رو داشته باشه!

کارت صدا، پنل جلوی کیس و کنترل همگی سالم هستند.
به خریدار محترم 48 ساعت مهلت تست میدم که همه رو تست کنه تا از بابت سالم بودن کارت و متعلقات خیالش راحت باشه.
این کارت صدا 64 مگابایت رم روی خودش نصب داره که اطلاعات مربوط به پردازش صدا روی رم کارت صدا قرار میگیرن و توسط پردازنده صوتی هم پردازش میشن و این مزیت باعث میشه که پردازشهای صوتی بطور کامل روی کارت صدا انجام بشه و CPU و Ram کامپیوتر به هیچ عنوان درگیر نشن.

و اما عکس ها ....
نمای جلوی کارت صدا:
2hjnjvxuj36k7hqtiqpu_thumb.jpg

نمای پشتی کارت صدا:
wiumk78atn8y033xpp26_thumb.jpg

نمایی از برد پنل که جلوی کیس نصب میشه:
jmssh9oeaxlc3uu7qkbq_thumb.jpg

نمایی از روبروی پنل که جلوی کیس نصب میشه:
6sx0jcukhxapzxku2cxh_thumb.jpg

نمایی از متعلقات داخل کارتن (توضیح اینکه اون کابل پهن وظیفه اتصال کارت صدا به پنل جلویی رو به عهده داره و کابل مخصوص خودش هست. با کابل فلاپی یا IDE فرق میکنه!)
qzky1bekhl6zsxbaxcxb_thumb.jpg

گارانتی دستگاه خیلی وقته تموم شده اما کارت گارانتی موجوده و شماره سریال درج شده روی کارت گارانتی همونطور که مشخصه با شماره سریال روی کارتن همخونی داره:
8q875575yuh6xdpz8dtk_thumb.jpg

کارت صدا ساخت مالزی هست و شماره سریال روی کارت هم درج شده:
g52xctchho6f8f3k8p76_thumb.jpg

پنل جلوی کیس هم ساخت مالزی هست و شماره سریال روی پنل درج شده:
z4sojc3ukvybal1ot6jy_thumb.jpg

نمایی از قسمت جلوی کارتن:
1f8dolo89i69es2als5a_thumb.jpg

نمایی از قسمت پشت کارتن (توضیح اینکه داخل انبار یه میله به کارتن برخورد کرده بوده که سوراخش کرده بود اما همونطور که مشخصه چسب زدم)
3arie0olfqn25s4rtsh7_thumb.jpg

قیمت کارت صدا :
350 هزار تومن مقطوع!

من ورامین هستم. ورامین رو میتونم حضوری تحویل بدم اما هر شهر دیگه ای حتی تهران رو باید پست کنم.
هزینه پست پیشتاز که یه چیزی بین 15 الی 20 هزار تومن میشه با خریدار محترم هست.

سوالی در مورد محصول داشتین همینجا بپرسین یا مسیح بدین.

با تشکر.

ویرایش شده توسط Kain
لینک به دیدگاه

مهمان
This topic is now closed to further replies.
 اشتراک گذاری

• اضافه کردن...