رفتن به مطلب

مشکل جدی با ریست شدن سیستمم

Mahyar378
 اشتراک گذاری

Recommended Posts

با سلام

بنده چند روز پیش سیستم رو برای سرویس دوره ای و تمیز کاری باز و بسته کردم و همه چی رو درست و کامل بستم و بایوس رو به آخرین ورژن یعنی 1701 آپدیت کردم

اما متاسفانه دو بار سیستم سر خود ریست کرد بدون هیچ اخطار و ارور یا بلو اسکرینی

دمای سی پی یو هم عادیه و رو حالت بیکاری روی 30 هست 

درست زمانی که با تری دی مکس داشتم رندر میکردم دو بار این اتفاق افتاد و به طور کاملا ناگهانی سیستم ریست شد ، انگار دکمه ریست روی کیس رو زده باشین

مشکل چیست به نظرتون؟ پاور مشکلی پیش اومده براش؟ 

با تشکر

یا حق

لینک به دیدگاه

خمیر سیلیکون و فن سی پی یو رو چک کنید

لینک به دیدگاه

یکی از دلایلش به خاطر اتصال کوتاه پیش میاد این موارد...قبلا تجربه داشتم.

لینک به دیدگاه

یک سوال فنی دستت به پاور یا ضربه به پاور نخورد آیا کابل هایت تحت فشار نیستن ...تحت کشش

یکی از دلایلش به خاطر اتصال کوتاه پیش میاد این موارد...قبلا تجربه داشتم.

بسی بسیاررررررررررر حرف درستی بود ....

لینک به دیدگاه

والا خمیر سیلیکون رو با کارت روی سی پی یو یه لایه نازک پخش کردم و دما وقتی روشن میکنم روی 25 26 هست و وقتی یکم کار میکنم روی 30 الی 33 هست

من قبلش سی پی یو رو چک کردم پین هاشو ، با این که اصلا دست نخورده بود ولی حس کردم یه پین توی نور یه جوریه و اونو عین اول با نوک سوزن صافش کردم ایشالا که از اون نیست؟

چقدر احتمال داره از پاور باشه؟

باید دوباره سیستمو ری اسمبل کنم؟

ممنون از همگی +1

لینک به دیدگاه

امیدوارم که به پین های سی پی یو اسیب نرسیده باشه ! بنظر من سیستم رو بدید به لیون با پاور دیگه چک میکنن اگه مشکل از اون نباشه از همون پین های سی پی یو هستش !

لینک به دیدگاه

آخه خیلی خیلی عجیبه سی پی یو نه تحت فشار بوده نه بد اسمبل شده فقط سی پی یو رو وقتی برداشتم دیدم دو تا از پین ها توی نور مشخصه که آسیب دیده!!! حالا صافش کردم و هیچ فرقی با بقیه پین ها نمیکنن!

متاسفانه امکان حمل این کیس هم وجود نداره ، خود کیس به اون سنگینی تازه قطعات هم توش هست که واویلا

لینک به دیدگاه

اینجور مشکلات فقط و فقط با ازمون و خطا معلوم میشه چند بار هم گفتم باید تک تک قطعات رو ازمایش کنی چه با قطعه دیگه چه با نبود اون و همه جوره دیگه فقط این راه حل هست  :) 
مثلا من خودم چند وقت پیش سیستم روشن نمیشد اقا ما همه چیز رو باز کردیم اخر موقع تست رم با حالت تک روشن شد دیدم بله گوشه یکی از چیپ های رم ضربه خورده  :(

لینک به دیدگاه

به غیر از زمان رندرینگ هم ریست میکنه؟

دما رو تو زمان رندر گرفتن میتونی مانیتورینگ 

کنی بینی اون زمان رندر چقدر میشه؟

به قول دوستان میتونه اتصال کوتاه باشه 

ولی وقتی تو یه کار بخصوصی این مورد

پیش میاد مشکوک هست 

لینک به دیدگاه

به گفتگو بپیوندید

هم اکنون می توانید مطلب خود را ارسال نمایید و بعداً ثبت نام کنید. اگر حساب کاربری دارید، برای ارسال با حساب کاربری خود اکنون وارد شوید .
توجه: مطلب ارسالی شما پس از تایید مدیریت برای همه قابل رویت خواهد بود.

مهمان
ارسال پست در این تاپیک...

×   شما در حال چسباندن محتوایی با قالب بندی هستید.   حذف قالب بندی

تنها استفاده از 75 اموجی مجاز می باشد.

×   لینک شما به صورت اتوماتیک جای گذاری شد.   نمایش به صورت لینک

×   محتوای قبلی شما بازگردانی شد.   پاک کردن محتوای ویرایشگر

×   شما مستقیما نمی توانید تصویر خود را قرار دهید. یا آن را اینجا بارگذاری کنید یا از یک URL قرار دهید.

اشتراک گذاری

• اضافه کردن...