رفتن به مطلب

تایمینگ پایین یا فرکانس بالا؟!

Recommended Posts

من الان یه جفت رم باس 1600 با تایمینگ 11 دارم.....چون cpu م i5 2500 هست رما روی 1333 با تایمینگ 9 کار میکنن.یه جا خوندم که گفته بود هر چی نسبت فرکانس به تایمینگ بیشتر باشه کارایی بالاتره....الان تست کردم اگه باس رو بزارم رو 800 تایمنیگ تا 4 میاد پایین......اگه نسبت بندی کنیم این حالت باید سریعتر کار کنه نسبت به 1333...ایا همچین چیزی درسته؟

بهترین حالت برای کارکرد رما کدوم هست؟

لینک به دیدگاه

شما برنامه برنامه aida64 extreme edition رو نصب کن تست بگیر.ببین کجا نمره رمت میره بالاتر همونجا نگهش دار.

البته اگه باس رو رو 800 بذارین به نظرم سرعت رم پایین بیاد حتی با تایمینگ پایین :-?

یه تست بگیرین مشخص میشه

لینک به دیدگاه

با نرم افزار performance test تست کردم......کلا نتیجه یه چیز دیگه بود.هیچ چی جای فرکانس رو نمیگیره.

حتی latency  تو حالتی که باس 1333 و کلاک 999 24 بود نسبت به زمانی که باس 800 و تایمینگ 454 15 بود کمتر شده بود.

لینک به دیدگاه

اگر باس رو 800 بزارید رم تو فرکانس 400 کار میکنه مگر اینکه دوال باشه 

لینک به دیدگاه

اگر باس رو 800 بزارید رم تو فرکانس 400 کار میکنه مگر اینکه دوال باشه 

اینکه مثلا تو cpu-z یا اکثر برنامه ها فرکانس رو نصف مینویسن به دلیل اینه که ddr ها تو هر کلاک میتونن دوبار اطلاعات جابجا کنن (حتی اگه دوال هم بذارید همینو نشون میده)

و دراصل کلاک کاری رم ها همون نصف هستند (مثلا 2133 در اصل 1066 ئه) اگه اشتباه میکنم لطفا تصحیح کنید

------

درمورد تایمینگ و کلاک هم همیشه یه باید یه تعادلی باشه، مثلا یه رم تو 2000 و 8-9-8 میتونه تقریبا برابر با 2200 و 10-11-10 یه رم دیگه باشه (فقط به تایمینگ های اصلی وابسته نیست، خیلی از تایمینگ های ثانویه هم تاثیر شدید دارن)

مثلا همون رم 2200 که مثال زدم، تو 2400 دیگه پرفورمنس 2200 رو نداره (چون تایمها گشاد شدن)، و از اون طرف هم تو 1600 با اینکه cl7 کار میکنه، ولی باز هم نسبت به 2200 cl10 کندتره (درکل باید یه تعادلی بین تایمینگ ها و کلاک برقرار باشه)

با maxmemm و aida64 هم میتونید سرعت رمهاتونو تو حالتهای مختلف بسنجید

لینک به دیدگاه

به گفتگو بپیوندید

هم اکنون می توانید مطلب خود را ارسال نمایید و بعداً ثبت نام کنید. اگر حساب کاربری دارید، برای ارسال با حساب کاربری خود اکنون وارد شوید .
توجه: مطلب ارسالی شما پس از تایید مدیریت برای همه قابل رویت خواهد بود.

مهمان
ارسال پست در این تاپیک...

×   شما در حال چسباندن محتوایی با قالب بندی هستید.   حذف قالب بندی

تنها استفاده از 75 اموجی مجاز می باشد.

×   لینک شما به صورت اتوماتیک جای گذاری شد.   نمایش به صورت لینک

×   محتوای قبلی شما بازگردانی شد.   پاک کردن محتوای ویرایشگر

×   شما مستقیما نمی توانید تصویر خود را قرار دهید. یا آن را اینجا بارگذاری کنید یا از یک URL قرار دهید.

اشتراک گذاری

• اضافه کردن...