رفتن به مطلب

فروش X48T-DQ6 + هشت گیگ رم DDR3

Recommended Posts

سلام دوستان این مادربرد نایاب موجوده سالم و بهیچ عنوان اورکلاک سنگین نشده فقط برای کیس خانگی و با یه q9550 استفاده می شده که سی پی یو تا 3.8 اور بوده و از هیتمن و تام رایدر و GTA V و........ تمام بازی های سنگین امروز را در رزول HD و حداکثر جزئیات جواب می ده بشرط استفاده از گرافیک مناسب روش 4 عدد رم 2 گیگ موجوده 1333 هستن ولی قابلیت اورکلاک خیلی بالایی دارن  تا بالای 2600 بدون هدسینک و ولتاژ اور می شن البته رو پلتفرمهای دیگه نه این پلتفرم ، نهایتا با این پلتفرم بتونید رم رو تا 2100 استفاده کنید 

مادربرد خودش هست و خودش  کسی سی پی یو 9550 خوش بچ  و ابر لو ولتاژ هم خواست موجوده برای این پلتفرم (مسلما قیمت هم با چیپ معمولی فرق می کنه)

قیمت پبسنهادیتون رو برام بفرستین 

اینم عکس طبق قوانین 

5qus_img_%DB%B2%DB%B0%DB%B1%DB%B6%DB%B0%

ویرایش شده توسط lorn
لینک به دیدگاه

• کاربر ویژه

یادش بخیر سال 88 و اینا تو کف این مادربورد بودم که یه q9550 بندازم روش و آقایی کنم =)) :laughing:

لینک به دیدگاه

مادربرد  عالیه تنها مادربرد giga تو این سوکته که بایوسش واقعا کامله  و می شه GTL voltage رو بالا پایین کرد من غیر مادربردای ایسوس هیچ مادربردی با این قابلیت ندیده بودم از برنده دیگه تا اینکه اینو خریدم 

up..................

لینک به دیدگاه

• 1 ماه بعد...

فروش از سر گرفته می شه قیمت پیشنهادیتون رو برام بفرستید

ویرایش شده توسط lorn
لینک به دیدگاه

فروش تکی هم امکان پذبره قیمت پیشنهادیتون رو پبام بدید معقول باشه بررسی می کنم 

لینک به دیدگاه

به گفتگو بپیوندید

هم اکنون می توانید مطلب خود را ارسال نمایید و بعداً ثبت نام کنید. اگر حساب کاربری دارید، برای ارسال با حساب کاربری خود اکنون وارد شوید .
توجه: مطلب ارسالی شما پس از تایید مدیریت برای همه قابل رویت خواهد بود.

مهمان
ارسال پست در این تاپیک...

×   شما در حال چسباندن محتوایی با قالب بندی هستید.   حذف قالب بندی

تنها استفاده از 75 اموجی مجاز می باشد.

×   لینک شما به صورت اتوماتیک جای گذاری شد.   نمایش به صورت لینک

×   محتوای قبلی شما بازگردانی شد.   پاک کردن محتوای ویرایشگر

×   شما مستقیما نمی توانید تصویر خود را قرار دهید. یا آن را اینجا بارگذاری کنید یا از یک URL قرار دهید.

اشتراک گذاری

• اضافه کردن...