رفتن به مطلب

اضافه شدن بخش داستانی به FIFA 2017

اشتراک گذاری

Recommended Posts

امروز تریلری منتشر شد که نشون میداد شرکت EA Sports قراره یک بخش داستانی به بازی اضافه کند. شما در این بخش در نقش ALEX HUNTER باید در لیگ برتر انگلیس بازی کنید. هنور معلوم نیست که آیا این بخش فقط در لیگ انگلیس قابلیت بازی کردن دارد یا نه و همچنین فیفا مشخص نکرده که آیا می توان شخصیت دلخواه خود را ساخت یا نه. تنها چیزی که مشخص این است که شما باید ALEX HUNTER  هفده ساله را کنترل و در لیگ انگلیس بازی کنید.

ALEX HUNTER کیست؟

پسری ۱۷ ساله از منظقه های فقیر نشان شهر لندن که فوتبالش رو در خیابان شروع کرده است. بعد از مدتی به کمک پدربزرگش و اسطوره انگلیس JIM HUNTER (که در فصل ۱۹۶۶/۶۷ بیست گل به ثمر رساند) فوتبال حرفه ای را اغاز می کند. اما آینده او به شما وابسته است. شما هر حرکتی که در زمین انجام دهید باعث پیشرفت یا ضعیف شدن او می شود.

post-21361-0-49497500-1466030206_thumb.jpg

همچنین شرکت EA Sports برای اینکه بخش داستانی واقعی داشته باشید و بتونید تجربه تبدبل شدن به یک بازیکن حرفه ای رو به خوبی تجربه کنید از تجربیات بازیکنانی همچون:

Harry Kane و James Rodriguez و Marcos Reus و Anthony Martial و Eden Hazard و Dele Alli و Marcos Rashford و همچنین دیوید بکهام استفاده کرده است.

post-21361-0-95643100-1466030290_thumb.png

بخش داستانی فقط برای کنسول های نسل هشتم یعنی Ps4 , Xbox One و سیستم خانگی یا PC در دسترس است و برای کنسول های نسل هفتم ینی Ps3 و Xbox 360 در دسترس نخواهد بود.

اما برای داشتن این کیفیت فیفا از موتور بازی Frostbite Engine استفاده کرده است و به این معناست که به سیستم  بسیار قوی نیاز دارد، که اکثر گیمرها با این موضوع مشکل دارند.

منبع : downlodcity.ir

ویرایش شده توسط FCB
لینک به دیدگاه

فیلماشو دیدم

فیفا داره خیلی جذاب‌ تر می کنه بخش داستانیو

و این عالیه

همین الانشم یه بخش pro club داره که عکس از تمام رخ و یه عکس از نیم رخ کاربر رو میگیره و چهرشو میسازه

بعد از اون قد و وزن و ... و پست مورد علاقتو تعیین می کنی

وقتی میری بازی، که آنلاینه. مثلا من هافبک هج.میم ، بقیه نفرات تیم هم هر کدوم یک بازیکنن که به صورت آنلاین میان و باید با هم همکاری کنیم تا گل بزنیم

من وقتی شروع کردم این بخش رو overall ام 78 بود و الان پیشرفت کردم شده 85

حالا ببین ۱۷ چه خواهد شد...

لینک به دیدگاه

فیلماشو دیدم

فیفا داره خیلی جذاب‌ تر می کنه بخش داستانیو

و این عالیه

همین الانشم یه بخش pro club داره که عکس از تمام رخ و یه عکس از نیم رخ کاربر رو میگیره و چهرشو میسازه

بعد از اون قد و وزن و ... و پست مورد علاقتو تعیین می کنی

وقتی میری بازی، که آنلاینه. مثلا من هافبک هج.میم ، بقیه نفرات تیم هم هر کدوم یک بازیکنن که به صورت آنلاین میان و باید با هم همکاری کنیم تا گل بزنیم

من وقتی شروع کردم این بخش رو overall ام 78 بود و الان پیشرفت کردم شده 85

حالا ببین ۱۷ چه خواهد شد...

کاوه جان بنظرم اینطور پیش بره چن سال دیگه مرز بین دنیای واقعی و مجازی برداشته میشه اون وقته که مررررررررررررررررسی بشه.

لینک به دیدگاه

به گفتگو بپیوندید

هم اکنون می توانید مطلب خود را ارسال نمایید و بعداً ثبت نام کنید. اگر حساب کاربری دارید، برای ارسال با حساب کاربری خود اکنون وارد شوید .
توجه: مطلب ارسالی شما پس از تایید مدیریت برای همه قابل رویت خواهد بود.

مهمان
ارسال پست در این تاپیک...

×   شما در حال چسباندن محتوایی با قالب بندی هستید.   حذف قالب بندی

تنها استفاده از 75 اموجی مجاز می باشد.

×   لینک شما به صورت اتوماتیک جای گذاری شد.   نمایش به صورت لینک

×   محتوای قبلی شما بازگردانی شد.   پاک کردن محتوای ویرایشگر

×   شما مستقیما نمی توانید تصویر خود را قرار دهید. یا آن را اینجا بارگذاری کنید یا از یک URL قرار دهید.

اشتراک گذاری

• اضافه کردن...