رفتن به مطلب

نظرسنجی درمورد e3

مایکروسافت یا سونی مسئله اینم نیست!  

25 کاربر تاکنون رای داده است

1. 1. کدام یک از گزینه های زیر در e3 شما را ترغیب به خریدش میکنه؟

• playstation4
      5
    • playstation neo
      9
    • xbox scorpio
      2
    • xbox one
      2
    • xbox one s
      1
    • PC
      15
    • ps vr
      2

Recommended Posts

با سلام دوستان. باتوجه به کنفرانس های شرکت های مختلف تو نمایشگاه e3 یا همون سه تا e خودمون ، کدوم شرکت موفق تر عمل کرده؟ 

ویرایش:

لطفا با ذکر دلیل!!!

هم اکنون نیازمند ذکر دلیل سبزتان هستیم.

با تچکر.

ویرایش شده توسط ho3einsa
لینک به دیدگاه

ps vr  هم اضافه کن

اضافه شد :x

ممنون میشم دوستان با ذکر دلیل انتخاباتونم بگین. بنده خودم عاشق کنترلر ایکس باکس وانم. ولی خدایی سونی عالی عملکرد تو انحصاری. مایکروسافت فقط gears of war عالی بود. با کاهش قیمت وان معمولی احتمال زیاد یدونه ایکس باکس وان بگیرم خودم.

لینک به دیدگاه

• کاربر ویژه

ps4 neo ، چون تنها کنسول دارای انحصاری هست و انحصاری های خوبی در راه داره و داشته که من بازی نکردم، کنسول xbox هم دیگه ارزش خرید برای ماهارو ندار چون بازی هاش رو اکثرا برا pc هم عرضه می کنند، یه 480 هم ققرار بود برای pc بگیرم که در نتیجه باید گزینهای چند انتخابی می می گذاشتین نه اینجوری تک انتخابی...  ^_^

لینک به دیدگاه

ps4 neo ، چون تنها کنسول دارای انحصاری هست و انحصاری های خوبی در راه داره و داشته که من بازی نکردم، کنسول xbox هم دیگه ارزش خرید برای ماهارو ندار چون بازی هاش رو اکثرا برا pc هم عرضه می کنند، یه 480 هم ققرار بود برای pc بگیرم که در نتیجه باید گزینهای چند انتخابی می می گذاشتین نه اینجوری تک انتخابی...  ^_^

چند انتخابی فک میکنم جالب نباشه. اینم که میگین انحصاری نداره درس نیس! چون اون انحصاریا رو پی سی مطمعنن عملکرد جالبی نخواهند داشت مثل دو بازی که تا حالا برا استور اومدن. (خدای بهینه سازی بودن)به هر حال قصد بنده طرفداری از برند خاصی نیس.

پلی استیشن خدایی خیلی وقت پیش ثابت کرده تو کار انحصاری کسی رقیبش نمیشه و کسی منکرش نیس. مخصوصا god of war با اون گرافیک واقعا عالیش. (بازم هرچند طرفدار این سبک نیستم ولی نمیشه منکرش شد)

با تشکر از نظرتون  @};-  @};-  @};-

چند انتخابی شد گزینه ها

لینک به دیدگاه

به گفتگو بپیوندید

هم اکنون می توانید مطلب خود را ارسال نمایید و بعداً ثبت نام کنید. اگر حساب کاربری دارید، برای ارسال با حساب کاربری خود اکنون وارد شوید .
توجه: مطلب ارسالی شما پس از تایید مدیریت برای همه قابل رویت خواهد بود.

مهمان
ارسال پست در این تاپیک...

×   شما در حال چسباندن محتوایی با قالب بندی هستید.   حذف قالب بندی

تنها استفاده از 75 اموجی مجاز می باشد.

×   لینک شما به صورت اتوماتیک جای گذاری شد.   نمایش به صورت لینک

×   محتوای قبلی شما بازگردانی شد.   پاک کردن محتوای ویرایشگر

×   شما مستقیما نمی توانید تصویر خود را قرار دهید. یا آن را اینجا بارگذاری کنید یا از یک URL قرار دهید.

اشتراک گذاری

• اضافه کردن...