رفتن به مطلب

نتایج بنچمارک RX480 در حالت CrossFire و توانایی اورکلاک آن

Recommended Posts

769e5a84ad9c9a4f6246ca350c3f28f3_L.jpg

کارت گرافیک RX480 در دو نسخه 4 و 8 گیگابایتی روانه بازار خواهد شد.اما هنوز پا به میدان نبر با پاسکال ها نگذاشته است،حرف و حدیث هایی در رابطه با پرفورمنس آن مطرح شده است.بسیاری از بنچمارکهای 3DMark نشان از آن دارد که حداقل در این تست،کارت گرافیک RX480 مابین دو کارت گرافیک GTX 980 و R9 390X قرار گرفته است.

اورکلاک

امید آن می رود که با افزایش (اورکلاک) فرکانس هسته خصوصا در نسخه 8 گیگابایتی،توان این محصول بالا برود.فرکانس هسته در RX480 برابر با 1266 مگاهرتز است.اما ظاهرا AMD در حال کار بر روی همین قسمت از داستان بوده است.تیم RADEON به همراه اورکلاکرهای همکار،فرکانس هسته را در این کارت گرافیک به 1.5 گیگاهرتز ارتقاء داده اند؛و این در حالی است شرایط این کارت گرافیک کاملا استیبل بوده و مصرف کننده بوده است.AMD اعلام کرده است که اورکلاک کارت گرافیک های سری 400 به مانند یک "سوپر شارژ انفجاری" است.RX400 برترین سری کارت گرافیک های AMD در زمینه تقویت پیچیده بر روی سیلیکون (منظور توانایی ارتقاء آنی به وسیله نرم افزار و ولتاژ است) و تنظیم دقیق ولتاژ است.AMD تمرکز اصلی اورکلاک در این کارت گرافیک ها را بر اساس ولتاژ نهاده است.علاوه بر آن،کاتالیست جدید نیز اورکلاکرها را در ارائه نتایج بهبود یافته کمک خواهد کرد.AMD به شرکای تجاری خود اشاره کرده است.به طور خلاصه می توان نظرات AMD در این زمینه را اینگونه تعبیرد کرد:

توانایی اورکلاک بالا به وسیله ولتاژ و کنترلر هوشمند هسته،کار را برای شرکای تجاری ما نیز بهبود می بخشد.کاربران با پرداخت هزینه های پایین،می تواند کارت گرافیک هایی اورکلاک شده را دریافت نمایند.

اما همه ما می دانیم که افزایش ولتاژ به منزله بالا رفتن توان حرارتی است.هر چند که برخی از منابع این افزایش TDP را در رنج 10 الی 20 وات تخمین می زنند،اما تا زمان عرضه می توان صبر کرد.در نهایت افزایش فرکانس هسته از 1266 مگاهرتز به 1.5 گیگاهرتز،موردی نیست که بتوان ساده از آن عبور کرد.

بنچمارک در حالت CrossFire

ساعاتی پیش،نتایج دیگری از بنچمارک های 3DMark به دست آمد که در طی آن،کارت گرافیک RX480 در پیکر بندی CrossFire قرار گرفته است.اما جالب است بدانید که این نتایج در حالی بدست آمده است که هنوز خبری از درایور یا همان کاتالیست اختصاصی برای سری 400 نیست.یا اگر هم باشد،در اختیار عموم قرار ندارد.فرکانسی که در این تست ها به ثبت رسیده است،1266 و 1230 مگاهرتز است.در نتیجه RX 480 نیز به مانند نسخه های مرجع از GTX1000 های موجود در این آزمون،همچنان اورکلاک نشده است.

AMDRadeonRX480CrossFire.png

منبع:

http://www.sakhtafzarmag.com/%DA%A9%D8%A7%D8%B1%D8%AA-%DA%AF%D8%B1%D8%A7%D9%81%DB%8C%DA%A9/10613/%D9%86%D8%AA%D8%A7%DB%8C%D8%AC-%D8%A8%D9%86%DA%86%D9%85%D8%A7%D8%B1%DA%A9-rx480

این کارت با توجه به قیمت و قدرتی که داره بی نظیره :clapping: :clapping: :x (*)

:Peace Sign:

ویرایش شده توسط omide1648
لینک به دیدگاه

ممنونم از پوشش خبری مناسبتون ! :clapping:  @};-

خصوصا 

ویرایش شده توسط tohidadme
لینک به دیدگاه

ممنونم از پوشش خبری مناسبتون ! :clapping:  @};-

خصوصا 

خواهش میکنم :)

امیدوارم هرچه زودتر پنجمارک این کارت توی بازی ها بیاد و قدرت بی نظیرشو توی dx12 به نمایش بزاره :x

ویرایش شده توسط omide1648
لینک به دیدگاه

+80% افزایش کارایی؟ :wacko:

اگه دقت کنید بالای جدول دو عدد rx480 هست به صورت کراس ولی پایین یک عدد.... .

لینک به دیدگاه

480 در حالت CF کمی از 1080 توی تست 3ِDMark قوی تر ظاهر شده اما به یاد داشته باشیم که 3ِDMark برای پردازش موازی بهینه شده و مسلما در گیم ها چنین راندمانی رو برای 480 در حالت CF نخواهیم داشت. ( بماند که بازی های استور مایکروسافت از CF/SLI پشتیبانی نمی کنند! )

* به نظر من 480 در حالت CF در گیم هایی که multi GPU پشتیبانی می کنند ، حدود 20-30 درصد از یک 1070 بهتر عمل خواهد کرد. *

همچنین برای استفاده از 480 در حالت CF باید حداقل یک پاور 750 واتی هم باید تهیه بشه. ( دیگه تولید حرارت و پول برق و micro stutters احتمالی هم بماند. )

به شخصه ترجیح میدم یک کارت قوی تر مثل : 1070 رو انتخاب کنم. ( این جوری دستم هم برای بازی کردن روی رزولوشن 4K در آینده بازتر هست. )

ویرایش شده توسط GUYVER
لینک به دیدگاه

480 در حالت CF کمی از 1080 توی تست 3ِDMark قوی تر ظاهر شده اما به یاد داشته باشیم که 3ِDMark برای پردازش موازی بهینه شده و مسلما در گیم ها چنین راندمانی رو برای 480 در حالت CF نخواهیم داشت. ( بماند که بازی های استور مایکروسافت از CF/SLI پشتیبانی نمی کنند! )

* به نظر من 480 در حالت CF در گیم هایی که multi GPU پشتیبانی می کنند ، حدود 20-30 درصد از یک 1070 بهتر عمل خواهد کرد. *

همچنین برای استفاده از 480 در حالت CF باید حداقل یک پاور 750 واتی هم باید تهیه بشه. ( دیگه تولید حرارت و پول برق و micro stutters احتمالی هم بماند. )

به شخصه ترجیح میدم یک کارت قوی تر مثل : 1070 رو انتخاب کنم. ( این جوری دستم هم برای بازی کردن روی رزولوشن 4K در آینده بازتر هست. )

دوست عزیز من حرف شما درست ولی اول شما توجه کن 1 بنچمارک گیم من دیده بودم که از 1080 تو cf قوی تر بود ولی میدونی قضیه چیه شما فک کن 500 دلار میزاری مثلا شما فک کن واحد دلاره بعد میبنی 2 سال بعد قدرت بیشتری میخوای پولتم جمع شده یک پاور میگری یک دونه گرافیک دیگه میزاری قدرتش میره بالا
لینک به دیدگاه

به گفتگو بپیوندید

هم اکنون می توانید مطلب خود را ارسال نمایید و بعداً ثبت نام کنید. اگر حساب کاربری دارید، برای ارسال با حساب کاربری خود اکنون وارد شوید .
توجه: مطلب ارسالی شما پس از تایید مدیریت برای همه قابل رویت خواهد بود.

مهمان
ارسال پست در این تاپیک...

×   شما در حال چسباندن محتوایی با قالب بندی هستید.   حذف قالب بندی

تنها استفاده از 75 اموجی مجاز می باشد.

×   لینک شما به صورت اتوماتیک جای گذاری شد.   نمایش به صورت لینک

×   محتوای قبلی شما بازگردانی شد.   پاک کردن محتوای ویرایشگر

×   شما مستقیما نمی توانید تصویر خود را قرار دهید. یا آن را اینجا بارگذاری کنید یا از یک URL قرار دهید.

اشتراک گذاری

• اضافه کردن...