رفتن به مطلب

سوال درمورد مادربردهای 775

اشتراک گذاری

Recommended Posts

سلام دوستان روی مادربردهای 775 میشه رم تک ماژول 4گیگ یا بیشتر نصب کرد?چون مادربرد خودم 4گیگو ساپورت نکرد و چون 2تا شکاف بیشتر نداره نمیتونم بیشتر از 2تا 2گیگ روش نصب کنمو برای بازیهای جدید مشکل دارم

لینک به دیدگاه

تنها به مدل بستگی داره  :) 
اول باید دید چه نسل رمی پشتیبانی میکنه دوباره تو همون نسل هم ممکنه از حداکثر پشتیبانی نکنه مثلا خود من بیشتر از دوتا دو تصویر نمیداد

لینک به دیدگاه

سلام دوست عزیز :cool:

مادربردتون تا 8 گیگ رم رو ساپورت میکنه و از این لحاظ مشکلی نیست. :)

ولی چیپست مادربردتون جزو حساس ترین چیپ ها به رمه. -_-
فقط باید از رم هایی که تو سایت الایت گروپ بهش اشاره شده استفاده کنید و لاغیر. [-X

من خودم یه مادربرد با همین چیپ دارم که همین مشکل رو داشتم باهاش. پدرم دراومد تا دقیقاً ماژول هایی پیدا کنم که تو سایت بهش اشاره شده بود! #-o
ولی بعد از پیدا کردن رم مناسب مشکلم حل شد. ;)

لینک به دیدگاه

سلام دوست عزیز :cool:

تو کدوم قسمت سایتش م نویسه?

مادربردتون تا 8 گیگ رم رو ساپورت میکنه و از این لحاظ مشکلی نیست. :)

ولی چیپست مادربردتون جزو حساس ترین چیپ ها به رمه. -_-

فقط باید از رم هایی که تو سایت الایت گروپ بهش اشاره شده استفاده کنید و لاغیر. [-X

من خودم یه مادربرد با همین چیپ دارم که همین مشکل رو داشتم باهاش. پدرم دراومد تا دقیقاً ماژول هایی پیدا کنم که تو سایت بهش اشاره شده بود! #-o

ولی بعد از پیدا کردن رم مناسب مشکلم حل شد. ;)

کدوم قسمت سایت مینویسه?
لینک به دیدگاه

کدوم قسمت سایت مینویسه?

memory suppourt list

لینک به دیدگاه

تک رم چهار گیگ میشه استفاده کرد

باید چیپ سامسونگ باشه

کاربرد Troy موجود دارن ..

لینک به دیدگاه

یه سوال دیگه من q9650 رو این مین دارم تا 3.06 بیشتر نتونستم اورش کنم مشکل از ضعیف بودن مادربرده?فرکانس رمم گذاشتم رو 1333 دیفالتش رو 1066 بود

ویرایش شده توسط alizavareh
لینک به دیدگاه

یه سوال دیگه من q9650 رو این مین دارم تا 3.06 بیشتر نتونستم اورش کنم مشکل از ضعیف بودن مادربرده?فرکانس رمم گذاشتم رو 1333 دیفالتش رو 1066 بود

اوور کلی فلسفه داره شما ولتاژ رو هم دست زدید؟

لینک به دیدگاه

اوور کلی فلسفه داره شما ولتاژ رو هم دست زدید؟

واتاژ رو نه ولی بدون دستکاری ولتاژ هم فک میکنم تا یه حدی میشه سیپیورو اور کرد درسته?

لینک به دیدگاه

واتاژ رو نه ولی بدون دستکاری ولتاژ هم فک میکنم تا یه حدی میشه سیپیورو اور کرد درسته?

میشه خودتون هم دارید میگید تا یه حدی 

به رم هم اثر دارم ولتاژ تنظیمات رم همه اینا باید دستکاری کنی تا یه حدی ولی اگر میترسی یا تجربه ا شرو نداری وللش چون یه بار بزنی خراب کنی پشیمونیه

لینک به دیدگاه

میشه خودتون هم دارید میگید تا یه حدی 

به رم هم اثر دارم ولتاژ تنظیمات رم همه اینا باید دستکاری کنی تا یه حدی ولی اگر میترسی یا تجربه ا شرو نداری وللش چون یه بار بزنی خراب کنی پشیمونیه

تو این مقاله خیلی خوب اموزش داده اورکلاکو http://www.shahrsakhtafzar.com/fa/articles-guides/cpu/31-intel-overclocking-guide-part-i

فقط مقدار ولتاژارو خودش گفته از یه اندازه ای معمولا بیشتر نمیکنن منم میتونم ولتاژارو اون مقداری که تو مقاله گفته بزارم بعد host clockو کم کم بیشتر کنم؟

اینم عکس از بایوس مادربردم

tnyl_%DB%8C%D8%A8%D8%B108.jpg

ویرایش شده توسط alizavareh
لینک به دیدگاه

به گفتگو بپیوندید

هم اکنون می توانید مطلب خود را ارسال نمایید و بعداً ثبت نام کنید. اگر حساب کاربری دارید، برای ارسال با حساب کاربری خود اکنون وارد شوید .
توجه: مطلب ارسالی شما پس از تایید مدیریت برای همه قابل رویت خواهد بود.

مهمان
ارسال پست در این تاپیک...

×   شما در حال چسباندن محتوایی با قالب بندی هستید.   حذف قالب بندی

تنها استفاده از 75 اموجی مجاز می باشد.

×   لینک شما به صورت اتوماتیک جای گذاری شد.   نمایش به صورت لینک

×   محتوای قبلی شما بازگردانی شد.   پاک کردن محتوای ویرایشگر

×   شما مستقیما نمی توانید تصویر خود را قرار دهید. یا آن را اینجا بارگذاری کنید یا از یک URL قرار دهید.

اشتراک گذاری

• اضافه کردن...