رفتن به مطلب

علاقه به High-End بودن

Bloody
 اشتراک گذاری

Recommended Posts

با سلام خدمت همه دوستان عزیز

ابتدا عرض کنم که مطالب من کاملا نظر شخصی هست و تنها هدف از ایجاد تاپیک انتقال نظرات کابران بین همدیگر هست.

چند وقتیست در جامعه ما بحث High-End بودنه ، گوشی مدل بالا ، لپ تاپ ، ماشین ، خانه و تجهیزاتش ، لباس و ... بیشتر توجه من در مورد High-End لوازم الکترونیکی هست که هم مورد علاقه منه و هم اکثر کاربران این سایت!

به نظر شما High-End بودن کیس مان چقدر مهمه؟ اینکه گرافیکمون 1080 باشه یا سی پی یومون 6700K ویا کیس مون کورسیر باشه یا کولر مستر و حتی ماوس و کیبوردمون ریزر باشه یا ...! واقعا به نظر شما چقدر مهمه؟! بعضی از افراد در جامعه ما و کل دنیا زندگی میکنند در حالی که اگر تنها یکی از محصولات مورد استفادشون High-End نباشه نفس و قلبشون متوقف میشه! مطمئنم همه ما آرزوی داشتن همچین قطعاتی رو داریم ولی ما که ارزوی داشتن همچین قطعات High-End رو داریم واقعا از هر لحاظ High-End هستیم؟!

آیا تنها داشتن پول دلیل بر High-End شدن هست؟!***(نظر شما دوستان رو در این مورد خیلی دوست دارم بدونم)

من فکر میکنم کسی باید لایق High-End بودن باشه که از هر لحاظ High-End باشه (نه از نوع مادیش)! ***(نظر شما دوستان رو در این مورد خیلی دوست دارم بدونم)

کسی باید High-End باشه که از لحاظ اخلاقی ، علمی ، ادب ، تندرستی و سلامتی ، بهداشت ، فرهنگ و مطالعه و... High-End باشه! به شخصه فکر میکنم کسی که بدون داشتن این موارد که میشه لیست طولانی براش نوشت تلاش کنه تنها در یک زمینه High-End بشه در زندگی چندان موفق نخواد شد! شاید شما هم افرادی را بشناسید که مهندسان بسیار تاثیر گذار در جامعه باشند ولی حتی اسم 6700k را نشنیده باشند! و یا شدیدتر از آن حتی اسم شرکت سازنده سی پی یو خودشون رو ندونن!

واقعا فکر میکنم واسه موفق شدن در High-End های معنوی که در بالا چند مورد از اونو اشاره کردم به High-End های دنیوی نیازی نباشه!

من در تاپیک تنها ذره ای نیت توهین به کسانی که علاقه شدید به High-End شدن رو دارن را ندارم. بلکه تنها میخوام بدونیم که High-End شدن( از نظر مادی) تنها جیب قشر 1% دنیامون رو پر میکنه که سعی داره تنها هدف زندگیمون رو High-End شدن دنیوی کنه!

با تشکر از همه دوستامون که وقت گذاشتن و این مطلب رو خوندن. @};-

لینک به دیدگاه

وقتی من میتونم با یک سیستم و مانیتور Medium-End تا دوسال بازیهارو اجرا کنم و از دیدن فیلم و بازی کردن و ... لذت ببرم چه نیازی هست های اند باشم، از طرفی کی میخواهد بیاد سیستممو ببینه یا ازم بپرسه پردازنده ات i7 هست یا نه. ما وقتی میریم خونه اقوام اگر پی سی داشته باشند نمیگیم سیستمتون چیه یا کدوم برند هست یا ... ، میگیم دسته داری؟ بریم PES یا کشتی کجی چیزی بزنیم. اقوام خیلی اطلاعاتشون بالا باشه میگن GTA cj داری بزنیم، بماند GTA v اومده و خبر ندارن

من خودم سر سیستم دنبال این نیستم بالا باشه، همینکه نیازمو برطرف میکنه کافیه. 10ساله با اینکه پولشو دارم اقدام به خرید سیستم جدید نکردم چون سیستم فعلیم که 10سالشه هر بازیی که دوست داشتم و اجرا کرده و چند عنوان معروف جدیدم نمیکشه ، یکماهی میشه تصمیم گرفتم اواسط تابستون سیستم جدید ببندم

ویرایش شده توسط Dr.Alex
لینک به دیدگاه

در جامعه ای که اخلاقیات بمیره مادیات جاش رو میگیره و آدمهاش برای نشون دادن خودشون پناه به وسایل میبرند و برای رسیدن به اون همه تلاششون رو میکنن و در نهایت بعد رسیدن لذت زودگذری نصیبشون میشه که بیشتر شبیه سراب هست.

کاش یاد میگرفتیم در اخلاقیات با هم مسابقه بزاریم.در علم و دانش ، در صداقت ، در... واین است قصه زندگی مدرن.

لینک به دیدگاه

high end=(به قول یه بنده خدایی)یه مشت پولدار کدر خز

یه فیلمی لیون گذاشت بابت تست سی پیو با گرافیک که گلو گاه میشه یا نه. اون تست نشون داد مثلا با 970 i3 بسشه برای بازی

خب مگه مجبوری 4770kبخری

ویرایش شده توسط hamed_crazy
لینک به دیدگاه

جهان سوم همینه دیگه . یه جامعه مصرف گرا

به نظر من مصرف گرايي شامل كل دنيا ميشه

Sent from my iPad using Tapatalk

لینک به دیدگاه

رواج فرهنگ غلط مصرفگرایی ، چشم و همچشمی ، عدم شناخت نیاز واقعی ، تبلیغات هدفمند کارخانه های سازنده برای ترغیب افراد به خرید بیشتر و گرانتر و ...

لینک به دیدگاه

به گفتگو بپیوندید

هم اکنون می توانید مطلب خود را ارسال نمایید و بعداً ثبت نام کنید. اگر حساب کاربری دارید، برای ارسال با حساب کاربری خود اکنون وارد شوید .
توجه: مطلب ارسالی شما پس از تایید مدیریت برای همه قابل رویت خواهد بود.

مهمان
ارسال پست در این تاپیک...

×   شما در حال چسباندن محتوایی با قالب بندی هستید.   حذف قالب بندی

تنها استفاده از 75 اموجی مجاز می باشد.

×   لینک شما به صورت اتوماتیک جای گذاری شد.   نمایش به صورت لینک

×   محتوای قبلی شما بازگردانی شد.   پاک کردن محتوای ویرایشگر

×   شما مستقیما نمی توانید تصویر خود را قرار دهید. یا آن را اینجا بارگذاری کنید یا از یک URL قرار دهید.

اشتراک گذاری

• اضافه کردن...