رفتن به مطلب

[پایان یافت] Western Digital Red 3TB Internal فروش هارد اینترنال 3 ترا قرمز وسترن

اشتراک گذاری

Recommended Posts

Western Digital Red 3TB Internal فروش هارد اینترنال 3 ترا قرمز وسترن

هارد اینترنال وسترن دیجیتال قرمز 3 ترابایت، بدون گارانتی. خیلی کم کار کرده و مدت کمی روی سیستم بوده تو عکس هم میتونید ببینید، هارد هیچ مشکلی نداره و کاملا درست و سالم کار میکنه. تست هارد پایینتر...

قیمت پایه: 250 هزار تومان

قیمت آکبندش توی بازار فکر کنم بین 380 تا 400 تومن باشه.

پایان فروش امشب ساعت 12

ارسال با پست پیشتاز، هزینه ارسال با خریدار میباشد.

post-5507-0-27340200-1466413835_thumb.jpg

post-5507-0-60302800-1466413871_thumb.jpg

post-5507-0-58038500-1466464910_thumb.jpg

ویرایش شده توسط pclord
لینک به دیدگاه

سلام اقا

اقا من خریدار نبستم اما سوال دارم ازتون سری قرمز برای چه کاریه بازم بیخشید سوال نا مربوط میپرسم

Sent from my SM-N915F using Tapatalk

لینک به دیدگاه

دوتا سؤال دارم:

اون ارور توى تصوير مربوط به چى هست؟

از ديتاى فول هم خبرى هست؟

لینک به دیدگاه

سلام اقا

اقا من خریدار نبستم اما سوال دارم ازتون سری قرمز برای چه کاریه بازم بیخشید سوال نا مربوط میپرسم

با اجازه استارتر تاپیک

هارد های قرمز وسترن مخصوص سرور هستن درواقع اینگونه هاردها فن آوری و سیستم متفاوتی نسبت به سایر هارد های وسترن (هارد بلک و آبی و سیز) دارند تا بتواند 24 ساعته  و مستمر فعال بمانند

البته از هارد قرمز به راحتی میتوان در کامپیوتر شخصی هم استفاده کرد ولی از سایر هاردها در سرور نمیتوان استفاده نمود (این مزیت هارد قرمز هستش)

برای کاربری شخصی و خانگی ترتیب اواویت و کیفیت هاردهای وسترن اینگونه است

1-  بلک (سیاه)

2- قرمز

3- آبی

4- سبز

5- بنفش (اصولا این هارد رو برای کاربری خانگی توصیه نمیشه و برای سیستم های دوربین مدار بسته کارایی بهتری دارند)

از لحاظ قیمت هم هاردهای بلک و قرمز جزو هاردهای گرانقیمت و با کیفیت وسترن هستن و هاردهای آبی و سبز یک درجه از اینها پایین ترند

ویرایش شده توسط M A J I D
لینک به دیدگاه

با اجازه استارتر تاپیک

هارد های قرمز وسترن مخصوص سرور هستن درواقع اینگونه هاردها فن آوری و سیستم متفاوتی نسبت به سایر هارد های وسترن (هارد بلک و آبی و سیز) دارند تا بتواند 24 ساعته و مستمر فعال بمانند

البته از هارد قرمز به راحتی میتوان در کامپیوتر شخصی هم استفاده کرد ولی از سایر هاردها در سرور نمیتوان استفاده نمود (این مزیت هارد قرمز هستش)

1- بلک (سیاه)

2- قرمز

3- آبی

4- سبز

5- بنفش (اصولا این هارد رو برای کاربری خانگی توصیه نمیشه و برای سیستم های دوربین مدار بسته کارایی بهتری دارند)

از لحاظ قیمت هم هاردهای بلک و قرمز جزو هاردهای گرانقیمت و با کیفیت وسترن هستن و هاردهای آبی و سبز یک درجه از اینها پایین ترند

اقا دمت گرم مرسی ولقعا از راهنماییتون خدا عمرت بده

اقا دمت گرم مرسی ولقعا از راهنماییتون خدا عمرت بده

به جای این که خدا عمرت بده واست ارزوی سلامتی و خوشحالی و خوشبختی میکنم
لینک به دیدگاه

دوتا سؤال دارم:

اون ارور توى تصوير مربوط به چى هست؟

از ديتاى فول هم خبرى هست؟

ارور رو نمیدونم فکر نکنم مورد زیاد مهمی باشه ، چون هارد کاملا سالم و بدون مشکل میباشد. فقط میدونم اگه اون خط زرد ها قرمز باشند خوب نیست و هارد داره خراب میشه....

دیتا زیاد ندارم، مقداری فیلم و سریال دارم خواستین مجانی کپی میکنم...

فکر کنم روی quick اسکن کردن

تست بدون quick اضافه شد...

با اجازه استارتر تاپیک

هارد های قرمز وسترن مخصوص سرور هستن درواقع اینگونه هاردها فن آوری و سیستم متفاوتی نسبت به سایر هارد های وسترن (هارد بلک و آبی و سیز) دارند تا بتواند 24 ساعته  و مستمر فعال بمانند

1-  بلک (سیاه)

2- قرمز

3- آبی

4- سبز

سپاس از شما دوست عزیز...

ویرایش شده توسط pclord
لینک به دیدگاه

• 1 ماه بعد...
  • 1 ماه بعد...
  • 2 هفته بعد...
در در 1395/04/10, 08:20:37، pclord گفته است :

همچنان موجود...

خریدارم بشرط سالمی ایدی تلگرامم هم اینه@mojtaba99966

لینک به دیدگاه

مهمان
This topic is now closed to further replies.
 اشتراک گذاری

• اضافه کردن...