رفتن به مطلب

فروش کیس کامل و قوی 1150 با کارکرد بسیار کم

Recommended Posts

main : giga p85-d3
cpu : i5 4430
ram : 2*4gb g skill ripjaws 2400 cl11
vga : sapphire r9 280x vapor
psu : raidmax 730 madular
case : micronet
hdd : western blue 1tb
odd : hp
مین و پردازنده و رم حدود 3 ماه کارکرد دارن.گارانتی مین تا سپتامبر 2018 ، رم ها مادام العمر ، هارد کارکرد تنها 6 روز و گارانتی تا 3/2018 ، پاور هم به احتمال قوی گارانتی داره و کارتش گم شده و حتی روی پره های فن خاک نداره و کیس هم استراکچرش معکوسه.

قیمت اول و آخر و وسط کل سیستم 1850000 و بدون گرافیک 1300000 مد نظرمه که با توجه به کارکرد بسیار کم قطعات رقم معقولی هست.قطعات ترجیحا به با هم و در غیر اینصورت گرافیک جدا و مابقی قطعات جدا فروخته میشه.غیر از این تنها در صورتی فروش دارم که واسه همه قطعات مشتری وجود داشته باشه.

[img=2dd153575d1d0034f8e4d0494a94e216.jpg
616edcde6dadd7387ebd7b04c431ba9e.jpg

send from my huawei honor 7

ویرایش شده توسط hepta_pc
لینک به دیدگاه

ببخشید بنده اشتباه زده بودم

برای اولین پیشنهاد 1650

ویرایش شده توسط رضا جعفری 007
لینک به دیدگاه

ممنون از پیشنهادتون.تا الان واسه شما

لینک به دیدگاه

سلام

بدون گرافیک 1 میلیون خریدارم

مانیتور ندارید

الان دقیقا چطور جمع زدی که به این رقم رسیدی؟یه کیس h61 واست دارم با اون پول و البته خیلی کمتر میتونی اونو خرید کنی.ممنون از پیشنهادت.خواستی بگو تا مشخصات اونو واست بفرستم

ببخشید بنده اشتباه زده بودم

برای اولین پیشنهاد 1650

واسه شروع بد نیست ولی مد نظرم بالاتره.فروش خارج از فروم و فروم های مجاور هم تعقیب میشه
لینک به دیدگاه

ببخشید شما خودتون این سیستم چند خریدید

دوست عزیز یه سری از قطعات شما تو بازار نیست دیگه،اگه میخوای یه قیمت مناسب بهتون بدن حداقل قیمت خرید پاور و کیس مشخص کنید

لینک به دیدگاه

ببخشید شما خودتون این سیستم چند خریدید

دوست عزیز یه سری از قطعات شما تو بازار نیست دیگه،اگه میخوای یه قیمت مناسب بهتون بدن حداقل قیمت خرید پاور و کیس مشخص کنید

میتونید با موارد مشابه مقایسشون کنید دوست عزیز.

لینک به دیدگاه

کامل 1660 خریدارم

ممنون از پیشنهادتون.تو خصوصی پیشنهاد بالاتر داره ولی مد نظرم بالاتره.ضمنا خارج از تاپیک هم فروش تعقیب میشه
لینک به دیدگاه

قیمت بدون گراف رو خصوصی کنید

خصوصی شد

لینک به دیدگاه

سلام مستر قيمت هارد رو بهمون ميگى

سلام.دوست عزیز فروش هارد و گرافیک واسم کمترین اولویتو داره و تا مابقی قطعات بفروش نرسن نمیتونم راجع به فروش اونا تصمیمی بگیرم.ضمنا همونطور که گفتم اولویتم واسه فروش کل قطعاته.اگه واسه سایر قطعات مشتری پیدا شه بعد میتونم هاردو بفروشم.قیمت مد نظرم هم با توجه با کارکرد زیر یک هفته هارد و مجموعه بازی های خوب و به روزی که تو هارده نهایت نهایتش 155000 تومنه.در نهایت احتمال اینکه واسه خودم نکش دارم دور از ذهن نیست.ممنون از توجهتون

لینک به دیدگاه

سلام کارت گرافیکش تنهایی چند خصوصی لطفا؟

ویرایش شده توسط jewishminder
لینک به دیدگاه

سلام کارت گرافیکش تنهایی چند خصوصی لطفا؟

خصوصی شد

لینک به دیدگاه

1700

درود.قبل از شما هم پیشنهاد 1700 داشته ولی مد نظرم بالاتره دوست عزیز.حداقل 1800 میتونم تقدیمت کنم

پست اول ویرایش میشه

لینک به دیدگاه

دوست عزیز شما در حال حاضر این قوانین رو رعایت نکردید :

9 - صاحب تاپیک در هر 12 ساعت فقط یک بار به هر عنوان میتواند هر تاپیک خود را بالا بیاورد .مشخص نکردن قیمت دقیق کالای فروشی و درخواست کاربران خریدار که موجب UP شدن تاپیک فروشنده خارج از عرف شود موجب بسته شدن و حذف تاپیک خواهد شد. کاربران دیگر هم نمیتوانند تاپیک شخص دیگری را بدون دلیل بالا بیاورند . ( کاربران ویژه هر 6 ساعت )(در صورت داشتن چند تاپیک خرید و فروش، UP کردن همزمان همه تاپیک ها ممنوع بوده و باید حداقل 2 ساعت فاصله بین UP هر تاپیک باشد )

21 - هر کاربر به طور همزمان حداکثر 2 تاپیک خرید یا فروش قطعات کامپیوتر می تواند داشته باشد . ( ارسال یک تاپیک همزمان برای فروش لوازم متفرقه نیز مجاز است )

شما 3 تاپیک فروش کیس کامل دارید ، اونها رو یکی کنید .

لینک به دیدگاه

دوست عزیز شما در حال حاضر این قوانین رو رعایت نکردید :

9 - صاحب تاپیک در هر 12 ساعت فقط یک بار به هر عنوان میتواند هر تاپیک خود را بالا بیاورد .مشخص نکردن قیمت دقیق کالای فروشی و درخواست کاربران خریدار که موجب UP شدن تاپیک فروشنده خارج از عرف شود موجب بسته شدن و حذف تاپیک خواهد شد. کاربران دیگر هم نمیتوانند تاپیک شخص دیگری را بدون دلیل بالا بیاورند . ( کاربران ویژه هر 6 ساعت )(در صورت داشتن چند تاپیک خرید و فروش، UP کردن همزمان همه تاپیک ها ممنوع بوده و باید حداقل 2 ساعت فاصله بین UP هر تاپیک باشد )

21 - هر کاربر به طور همزمان حداکثر 2 تاپیک خرید یا فروش قطعات کامپیوتر می تواند داشته باشد . ( ارسال یک تاپیک همزمان برای فروش لوازم متفرقه نیز مجاز است )

شما 3 تاپیک فروش کیس کامل دارید ، اونها رو یکی کنید .

بابت آپ دادن زود هنگام عذر میخوام حواسم نبود.بابت عکس هم عذر میخوام تو پرشین تولز آپلود کردم یادم رفت اینجا هم قرار بدم و بابت تاپیک های زیاد واسه مسدودی یکیشون پیام دادم بازم رو چشم و عذر خواهم.عکس هم اضافه میشه
لینک به دیدگاه

مهمان
This topic is now closed to further replies.
 اشتراک گذاری

• اضافه کردن...