رفتن به مطلب

مقرون به صرفه ترین سرویس ADSL نامحدود ؟

IMAN4K
 اشتراک گذاری

Recommended Posts

درود دوستان

قصد تعویض سرویس adsl رو دارم.

الان های وب دارم ولی چون دانلود زیاد دارم جوابگو نیست.

حالا میخوام نظر یا تجربه شما رو بدونم.

الان سرویس نامحدود ویژه شاتل ART3 با سرعت 32 کیلو بایت تا 192 کیلوبایت

هست 43 تومن که خدا میدونه بعد از خرید سرعت بیاد رو 40 یا نه !!

سرویس فن اوا هم هست برنزی 512 ماهی 38500

سرویس مخابرات هم هست 512 اون هم 23 تومن.

(یه سوال هم اینکه مخابرات مثل قبل سرویس 1 مگ نامحدود ارائه نمیده ؟)

از لحاظ Price بدیهی هست که مخابرات.

ولی میخوام بدونم بین این سرویس ها سرعت کدوم استیبل تر هست و تجربه بهتری داشتید

ممنون

لینک به دیدگاه

در مورد شاتل باید بگم که بستگی به منطقه ای که توش دارید زندگی می کنید داره! من سرویس آرت 4 دارم و تا 50 گیگابایت دانلودم کردم ولی سرعتم کم نشده ولی همیشه اینجوری نیست! یعنی اگه توی منطقه ی شلوغی باشید به سقف که برسید سرعتتون رو قطعا کم میکنن!

لینک به دیدگاه

به نظر من شاتل حجمی بگیر . چون با این جشنواره هایی که شاتل گذاشته خیلی راحت میشه دانلود کرد بدون اینکه حجمی کم بشه . من خودم مصرفم خیلی بالاس ولی حجمی دارم و دانلود هامو با جشنواره یا ساعت ۱ شب به بعد انجام میدم .

لینک به دیدگاه

به نظر من شاتل حجمی بگیر . چون با این جشنواره هایی که شاتل گذاشته خیلی راحت میشه دانلود کرد بدون اینکه حجمی کم بشه . من خودم مصرفم خیلی بالاس ولی حجمی دارم و دانلود هامو با جشنواره یا ساعت ۱ شب به بعد انجام میدم .

اگر جشنواره 1 تا 18 تیر رو میفرمایید که هر بازی رو داخل شاتل لند ملاحظه کنید "به دستور کار گروه......" هست!

فقط هم تا 18 تیر هست !

پس عملا کار خاصی نمیکنه این جشنواره!

در مورد شاتل باید بگم که بستگی به منطقه ای که توش دارید زندگی می کنید داره! من سرویس آرت 4 دارم و تا 50 گیگابایت دانلودم کردم ولی سرعتم کم نشده ولی همیشه اینجوری نیست! یعنی اگه توی منطقه ی شلوغی باشید به سقف که برسید سرعتتون رو قطعا کم میکنن!

آره دیگه این میشه شانس.

لینک به دیدگاه

اگر جشنواره 1 تا 18 تیر رو میفرمایید که هر بازی رو داخل شاتل لند ملاحظه کنید "به دستور کار گروه......" هست!

فقط هم تا 18 تیر هست !

پس عملا کار خاصی نمیکنه این جشنواره!

البته بگم که شاتل جشنواره زیاد میزاره و از این ور عید به بعد مثله اینکه جشنواره بوده :))

http://shatelland.com/promotion

تقریبا یک ماه یه بار این طرح رو میزاره ولی آپدیتشون خیلی ضعیفه، فقط بخش گیمش یکم به درد بخوره!

من خودم یه بار از این طرح پارسال استفاده کردم، خوبیش اینه که سرعتت واسه دانلود همیشه ماکزیمم سرعتیه که گرفتی!

لینک به دیدگاه

پارس انلاین سرویس های نامحدودش خیلی به صرفه و با سرعت بالایی هست...خودم همین دیروز درخواست تخلیه خط دادم (از شاتل استفاده میکردم) و میخوام نامحدود پارس آنلاین بگیرم چون واقعا عالیه.

لینک به دیدگاه

پارس انلاین سرویس های نامحدودش خیلی به صرفه و با سرعت بالایی هست...خودم همین دیروز درخواست تخلیه خط دادم (از شاتل استفاده میکردم) و میخوام نامحدود پارس آنلاین بگیرم چون واقعا عالیه.

الان سرویس نامحدود 256 کیلو بیت رو ما هی 45 تومن زده !!

حالا نمیدونم همین سرویس رو میفرمایید یا سرویس دیگه ای ؟

لینک به دیدگاه

سلام.

مخابرات اطلاعی دارید که مثل قبل ه یا نه¿

چون تو سایتش زده بود حداقل تبادل داره. بعد از این پولی میشه.

چند روز پیش رفتم عکس زیر بود ولی قیمت گیگ اضافه ای که زده بودن نبودش!

ولی کسی ندیدم بگه اچرا شده یا نه.

اگه مثل قبل باشه خوبه با توچه به قیمتش.

ولی مثل خصوصی سرعت اضافه نمیده. تو این چند سال هم قطعی نداشتم من.

512Kbps سرعت بین KBps  60-80 میده.

xftjedoihn0balbpc5wrw_s.png

شاتل هم محدودیت داره بعد از یه حچمی دانلود کم میشه سرعت (مقدارشو باید بپرسید) <میگن که اگه یه سره دانلود نکنید هم کم نمی کنن سرعت رو>. به نظر خوب میاد طرحش  @};-

در مورد مخابرات اگه کسی توضیح بده ممنون میشم

@};-  @};-

ویرایش شده توسط m12421k
لینک به دیدگاه

من سرویس 512نامحدود مخابرات را حدود 2 ماه دارم کاملا سرعتم روی 63 64 کیلو بایت در ثانیه هست و تو این مدت بدون یکبار قطعی و به نسبت مبلغش و سرویس کاملا راضی هستم اما خوب برای این زمان که همه دنبال دنلود فایلهای حجیم هستند سرعت پایینی هست ناگفته نماند که من 30 روز ماه را کاملا مشغول دانلود هستم و سرعتم را اصلا کاهش ندادند

ویرایش شده توسط rayan259
لینک به دیدگاه

من سرویس 512نامحدود مخابرات را حدود 2 ماه دارم کاملا سرعتم روی 63 64 کیلو بایت در ثانیه هست و تو این مدت بدون یکبار قطعی و به نسبت مبلغش و سرویس کاملا راضی هستم اما خوب برای این زمان که همه دنبال دنلود فایلهای حجیم هستند سرعت پایینی هست ناگفته نماند که من 30 روز ماه را کاملا مشغول دانلود هستم و سرعتم را اصلا کاهش ندادند

سلام.

رو فیش دوره تون مبلغ اضافه نگرفتن¿

قرار بود مخابرات به اضایه دانلود بیشتر از حداقل به ازای هر گیگ پول بگیره

اگه نمی گیره برم ارتقا بدم

@};-  @};-

لینک به دیدگاه

سلام.

رو فیش دوره تون مبلغ اضافه نگرفتن¿

قرار بود مخابرات به اضایه دانلود بیشتر از حداقل به ازای هر گیگ پول بگیره

اگه نمی گیره برم ارتقا بدم

@};-  @};-

نه چیزی اضافه تر نگرفتن از من اخه من سرویس نامحدود 512 گرفتم نه سرویس حجمی
لینک به دیدگاه

آقا طرح ویژه ماه رمضونش خوبه خدایی. دانلود شبانه 2 تا 7 داره سرعتش رو 256 کیلوبایت بر ثاینه قفله... سرعتش تو ساعات غیر شبانه هم دانلود تا یک مگ میره.

قیمتشم 10 گیگ یه ساله 40 تومن... 70 گیگ یه ساله 100 تومن.. دیگه چی میخواید..

دوهفته هس سرویس و به این عوض کردم و واقعا راضیم.. مفته :|

لینک به دیدگاه

نه چیزی اضافه تر نگرفتن از من اخه من سرویس نامحدود 512 گرفتم نه سرویس حجمی

پارسال اردیبهشت یا پیارسال (حافظم تعطیله :D )

مخابرات از سیاست مصرف منصفانه نامحدودش رونمایی کرد. ولی مثل خصوصیا سرعت اضافه نداشت که کم کنه ورداشت پولی کردش برای حچم اضافه. که مثل اینکه اچرا ام نشده

@};-  @};-

لینک به دیدگاه

سرعتش پایینه اما واقعا نامحدود نه بیشتر از 512 میده نه کمتر سرویس من که اینجوریه

لینک به دیدگاه

الان پس حداقل ترافیک دریافتی یعنی بعد از اون دیگه سرعت مثل اول نیست درسته ؟(چقدر کم میشه؟)

دوستان نظرتون راجع به اینترانت آسیا تک چیه؟

چون من یه خط دیگه دارم های وب رو نگه دارم اون خط هم از اینترانت استفاده کنم

لینک به دیدگاه

الان پس حداقل ترافیک دریافتی یعنی بعد از اون دیگه سرعت مثل اول نیست درسته ؟(چقدر کم میشه؟)

دوستان نظرتون راجع به اینترانت آسیا تک چیه؟

چون من یه خط دیگه دارم های وب رو نگه دارم اون خط هم از اینترانت استفاده کنم

مخابرات سرعت اضافه نمیده که به خواد بعد از حداقل مصرف کم کنه.

قرار بود که پولی بشه که یکی از دوستام گفت نمیشه و آقای  @rayan259 تائید کردن . @};-

ولی  واسه شرکتای دیگه بعد از حداقل مصرف سرعت به اندازه استانداردش میشه.

لینک به دیدگاه

سلام من 512 مخابرات داشتم ماهی 20 کیک دانلود داشتم نامحدود اون موقع ماهی 20 تومان بود الان شده 25 هزار تومن تازه اکه هارد کافی داری میتونی بیشتر هم دانلود کنی ولی من چون ندارم 256 کرفتم که سرعتم 32.600 تا 33.100 هستش ولی 512 سرعتش 66 هستش اکه 1مک بخوای هم 132 هستش ؟

یه دوستی هم سرعت نامحدود کرفته بود سرعتش 800 بود برو تو سایت مخابرات ببین همه رو چون ممکنه مخابرات محل شما اون سرویس شمارو ارایه نده  و حتما باید از 2020 بخوای وصل کنن که 12 تومن هزینه داره.

لینک به دیدگاه

به گفتگو بپیوندید

هم اکنون می توانید مطلب خود را ارسال نمایید و بعداً ثبت نام کنید. اگر حساب کاربری دارید، برای ارسال با حساب کاربری خود اکنون وارد شوید .
توجه: مطلب ارسالی شما پس از تایید مدیریت برای همه قابل رویت خواهد بود.

مهمان
ارسال پست در این تاپیک...

×   شما در حال چسباندن محتوایی با قالب بندی هستید.   حذف قالب بندی

تنها استفاده از 75 اموجی مجاز می باشد.

×   لینک شما به صورت اتوماتیک جای گذاری شد.   نمایش به صورت لینک

×   محتوای قبلی شما بازگردانی شد.   پاک کردن محتوای ویرایشگر

×   شما مستقیما نمی توانید تصویر خود را قرار دهید. یا آن را اینجا بارگذاری کنید یا از یک URL قرار دهید.

اشتراک گذاری

• اضافه کردن...