رفتن به مطلب

فروش مینی پروژکتور UC46 وایرلس

Recommended Posts

Description:
This innovative UNIC UC46 LCD Projector is a multimedia player with 800 x 480 pixels, visible 1200 lumens and 800:1 contrast ratio. With this small but high performance projector, you can enjoy the high-quality images and videos in a very comfortable position.

Main Features:
Support Miracast DLNA Airplay.
5GHz WiFi offers a more stable WiFi signal for you to enjoy higher quality video experience.
1200 lumens with 800:1 contrast ratio for clear, razor-sharp images.
● With native resolution 800 x 480 pixels, make it more clearer.
● Manual focus adjusting get picture from 34 - 130 inch, and the distance of projection is from 1 - 3.8 meters.
● Support AV / HDMI / USB / VGA multimedia interfaces for DVD player, laptop computer, set-top boxes, gaming consoles, etc..
● Perfect for PPT or business presentation, ideal for home theater movies and video game.
● Connect play station PS3 PS4 or X-Box ONE Wii via HDMI port to enjoy games on big screen.
● Connect an external speaker (via the 3.5 mm headphone jack, or via the 3 in 1 audio or video port), the USB port is only for U-Disk / hard disk device connecting.
● While watching movies, you can charge your phones or pads with USB 5V out.
● UNi-Link OS is compatible with above Android 4.2.2, iOS 6.0 and Win 8.1 system.

● Infrared remote control lets you enjoy your wonderful life which the wireless brings to you.

توضیحات بسیار مهم : این مدل از چین خریداری شده ولی حالا در حین جابجایی یا دلایل دیگر بین بار ضربه خورده. یه زاِئده پلاستیکی چند میلی از قرقره فوکوس شکسته بود مجبور شدم با چسب فوری بچسبونم برای این کار دوتا پیچ لنز رو باز کنم و لنز رو خارج کنم و چسب بزنم... دستگاه مشکلی نداره دستگاه رو هم دو دقیقه روشن کردم . با اکبند تفاوتی نداره و بقیه وسایلش کامله و استفاده نشده در جعبه ... .

خرید از چین هم داریم اکه کسی تکی یا تعداد بخواد با قیمت بسیار عالی و غیر قابل رقابت که دوستان میتونن درخواست بدن مستقیم از شانگهای به آدرسشون ارسال میشه

UNIC-UC46-Review-Inside-The-Box.jpg

مدل های دیگه با رزولوشن و روشنایی قویتر با امکاناتی نظیر سیستم عامل آندروید و گیرنده داخلی دیجیتال سفارش میگیریم...

لینک کالا در سایت های داخلی

post-3992-0-38318500-1466682753_thumb.jpg

post-3992-0-62694600-1466682769_thumb.jpg

لینک به دیدگاه

با نو تفاوتی نداره ... فقط 2 دقیقه روشن کردم...

قیمت باز هم کاهش یافت....380000 تومان

دوستان سرچ کنن مدل uc46 nv در بازار 520 تومن و مدل پایینتر uc40 حدود 460 قیمت داره... بنده مدل uc46 رو 380 مشتری باشه میفروشم

----------------------------------------------------------

ضمنا پروژکتورهای مدل های آندرویدی در برنامه خرید داریم ... مینی پی سی ویندوزی هم سفارش میگیریم

لینک به دیدگاه

به گفتگو بپیوندید

هم اکنون می توانید مطلب خود را ارسال نمایید و بعداً ثبت نام کنید. اگر حساب کاربری دارید، برای ارسال با حساب کاربری خود اکنون وارد شوید .
توجه: مطلب ارسالی شما پس از تایید مدیریت برای همه قابل رویت خواهد بود.

مهمان
ارسال پست در این تاپیک...

×   شما در حال چسباندن محتوایی با قالب بندی هستید.   حذف قالب بندی

تنها استفاده از 75 اموجی مجاز می باشد.

×   لینک شما به صورت اتوماتیک جای گذاری شد.   نمایش به صورت لینک

×   محتوای قبلی شما بازگردانی شد.   پاک کردن محتوای ویرایشگر

×   شما مستقیما نمی توانید تصویر خود را قرار دهید. یا آن را اینجا بارگذاری کنید یا از یک URL قرار دهید.

اشتراک گذاری

• اضافه کردن...