رفتن به مطلب

مشکل و ارور در نصب درایور کارت صدا

yaser.s16
 اشتراک گذاری

Recommended Posts

سلام و عرض ادب .

ببخشید بنده یه مشکلی با کارت صدا و نصب اون داشتم که امیدوارم درخصوص حل این مشکل بتونید راهنماییم کنید .

مدل مادربرده سیستم بنده ASRock G31M-S هست که متأسفانه درایورش رو گم کردم و بعد از جستجو تونستم در سایت ASRock پیداش کنم .

در ابتدای مشکل ، ویندوزم XP سرویس پک 2 بود که درایور مربوطه ش رو از همون سایت ASRock پیدا کردم و نصب کردم ، ولی در حین نصب ارور نصب میداد .

بعدش فکر کردم مشکل از ویندوزه که دوباره ویندوز رو عوض کردم و ایکس پی سرویس پک 3 رو نصب کردم و دوباره به همون مشکل ارور برخورد کردم .

مجدد ویندوز رو عوض کردم و اینبار ویندوز 7 سرویس پک 1 ( 32 بیت ) نصب کردم و دوباره به سایت ASRock رفتم و درایور مخصوص ویندوز 7 رو گرفتم ، ولی متأسفانه بازهم دقیقا همون ارور رو در وسط نصب درایور کارت صدا میده و به هیچ عنوان نصب کامل انجام نمیشه .

لینک سایتی که درایور ازش دانلود می کردم : لینک

اسکرین شات ارور :

ScreenShot.png

ممنون میشم راهنمایی کنید .

لینک به دیدگاه

http://dl2.soft98.ir/driver/Realtek.High.Definition.Audio.Driver.R2.79.win7-8-8.1-10.x86.exe

این برای ویندوز 7 32 بیت 

دانلود بکن ببین جواب میده

لینک به دیدگاه

http://dl2.soft98.ir/driver/Realtek.High.Definition.Audio.Driver.R2.79.win7-8-8.1-10.x86.exe

این برای ویندوز 7 32 بیت 

دانلود بکن ببین جواب میده

ممنون از پاسخ ، ولی متأسفانه این نرم افزار هم جواب نداد ! تا آخرین مرحله ی نصب رفت و سیستم هم ریستارت شد ولی باز هم کارت صدا نصب نشد و موقع پخش آهنگ با مدیا پلیر ، ارور میده .

لینک به دیدگاه

دوست عزیز از طریق اپدیت ویندوز اقدام کن

اونجوری مستقیم درایور اصلی رو دانلود میکنه ویندوز

تست کن بعد اطلاع بده

لینک به دیدگاه

دوست عزیز از طریق اپدیت ویندوز اقدام کن

اونجوری مستقیم درایور اصلی رو دانلود میکنه ویندوز

تست کن بعد اطلاع بده

ممنون از پاسخ ولی مشکل بنده درایور نیست ، چون فکر میکنم درایور اصلی رو از سایت رسمی خود ASRock دانلود کردم ، بحث سر اینه که وسط نصب درایور ، همون اروری که در اول گذاشتم رو میده ، با چند تا ویندوز هم تست کردم ولی مدام همون ارور رو میده !!!

لینک به دیدگاه

ممنون از پاسخ ولی مشکل بنده درایور نیست ، چون فکر میکنم درایور اصلی رو از سایت رسمی خود ASRock دانلود کردم ، بحث سر اینه که وسط نصب درایور ، همون اروری که در اول گذاشتم رو میده ، با چند تا ویندوز هم تست کردم ولی مدام همون ارور رو میده !!!

عزیز اگه اینجور باشه احتمالا چیپ صوتی مادربردت مشکل پیدا کرده

شاید باید یه کارت صدا بخری

ولی اون راهی که گفتمو تست کن شاید درست شد

اگر نشد دیگه احتمال زیاد مشکل سخت افزاریه

لینک به دیدگاه

پیشنهاد میکنم کارت صدا usb بخری. ارزون و کیفیت بالا هستن. درایور هم نیاز ندلرن

لینک به دیدگاه

به گفتگو بپیوندید

هم اکنون می توانید مطلب خود را ارسال نمایید و بعداً ثبت نام کنید. اگر حساب کاربری دارید، برای ارسال با حساب کاربری خود اکنون وارد شوید .
توجه: مطلب ارسالی شما پس از تایید مدیریت برای همه قابل رویت خواهد بود.

مهمان
ارسال پست در این تاپیک...

×   شما در حال چسباندن محتوایی با قالب بندی هستید.   حذف قالب بندی

تنها استفاده از 75 اموجی مجاز می باشد.

×   لینک شما به صورت اتوماتیک جای گذاری شد.   نمایش به صورت لینک

×   محتوای قبلی شما بازگردانی شد.   پاک کردن محتوای ویرایشگر

×   شما مستقیما نمی توانید تصویر خود را قرار دهید. یا آن را اینجا بارگذاری کنید یا از یک URL قرار دهید.

اشتراک گذاری

• اضافه کردن...