رفتن به مطلب

مشاوره برای انتخاب پاور و کولینگ

اشتراک گذاری

Recommended Posts

CA-H51

درود دوستان 

ببخشید اشتباه شد اشتباهی ارسالش کردم.

من چند وقتی هست قصد ارتقای سیستم رو دارم و یه لیست انتخاب کردم:

cpu: intel core i7 6700k

motherboard:Asus Z170 Pro Gaming

ram:corsair Vengeance LPX 16GB 8GBx2 3200MHz CL16 DDR4

VGA:gtx 1070

SSD:SAMSUNG 850  PRO 256GB

HDD:Seagate 7200 64MB 2TB

case:CA-H51

کیس قدیمیه و قطعاتو میخوام بزارم تو این کیس و امیدوارم که جاشون بشه میخوام ببینم واسه این قطعات چه پاوری پیشنهاد میکنین ؟ که دیگه بتونه انرژی مورد نیاز قطعاتو تامین کنه و قیمتشم زیاد نباشه بعد میخوام ببینم ایا واسه کارت گرافیک یا سی پیو کولینگ نیاز هست ؟ موندم منتظر اینکه کارت گرافیک های gtx1070 وارد بازار بشن و دقیقا نمیدونم چه برندی ازش بگیرم و فکر نکنم هم کولینگی بخواد چون غیر رفرنس هست ولی برای سی پی یو ایا نیاز هست کولینگ بگیرم و اگه نیاز هست چه مدلی پیشنهاد میکنید کلا یه راهنمایی کنین

با تشکر نماز و روضه تون قبول و بدرود

لینک به دیدگاه

CPU رو سري K انتخاب كرديد كه اصلا به طور فابريك كولر نداره و بايد جدا تهيه كنيد، ديگه بستگي به ميزان اوركلاكي كه ميكنيد داره هرچي گرونتر بخريد بهتره اما اگر اوركلاك نميكنيد كه خريد سري K توجيهي نداره. اما در كل اگر قصد خريد واتر كولر داريد نسبت به ميزاني كه سيستم رو تحت فشار ميخوايد بذاريد از مدل هاي ١٢٠ تا ٣٦٠ از مارك هاي به ترتيب كيفيت گرين،ديپ كول،انرمكس،كورسير،كولر مستر ميتونيد يه مدل رو انتخاب كنيد كه خب هيچكدومشون فكر نكنم تو اين كيسي كه داريد جا بشه، يه ٧٠-١٦٠ تومن هم اگر هزينه كيس كنيد يه ديپ كول دوكاس بخرين اوكي ميشه.

پاور هم به نظر من مهمترين قسمت كامپيوتر هست از هرچي ميخوايد بزنيد، بزنيد اما تا ميتونين خرج پاور كنين كه هم پرفورمنس هم سلامت سيستمتون بستگي به همين يه قطعه داره يه موقع يه پاور ارزون نخرين از اون ور چندين ميليون ضرر به بقيه قطعات بزنه، پاور هاي سري V كولر مستر هم كيفيت خيلي خوبي دارن هم بي صدا هستن هم نسبت به پاور هاي گرين يكم گرونترن اما به همون اندازه با كيفيت تر، اگر هم كه دنبال پايينترين قيمت با كيفيت قابل قبول هستيد كه همون گرين سري OC يه پاور ٧٥٠ واتي هم كلي از سر اين سيستم زياده قطعات كامپيوتري هم كه روز به روز كم مصرف تر ميشن. كيستون هم صد در صد تعويض كنيد جدا از بحث كولينگ ،من دلم نمياد همچين سيستمي رو تو اين كيس بذارم واقعا.

لینک به دیدگاه

درود

نگفتین تا چقدر میخواین هزینه کنین !

ولی پیشنهاد من برای پاور corsair cs750m هستش

و در مورد کیس شما اطلاعات کافی ندارم اما اگه میخواین اورکلاک انجام بدین یه corsair h80i GT میتونه واستون عالی باشه

ولی در کل پیشنهاد من اینه یه کیس بخرین...اگه بودجه کافی ندارین حتی کیس های عالی زیر 200 تومان هست

موفق باشین

لینک به دیدگاه

ممنون از راهنمایی هاتون دوستان
alip4 پس به نظرتون سی پی یو مدل core i7 6700k بگیرم یا بدون k ؟ فعلا فعلا هم قصد اورکلاک سی پی یو رو هم ندارم اما قیمتشون فقط 100 تومن تفاوتشه

لینک به دیدگاه

درود دوباره

میگم شما اندازه این کیسو دیدین چقدره؟

"كيستون هم صد در صد تعويض كنيد جدا از بحث كولينگ ،من دلم نمياد همچين سيستمي رو تو اين كيس بذارم واقعا."

باور کنین اونقدرا هم بد نیست با اینکه قدیمیه ولی خب فکر کنم بتونه این قطعاتو در خودش جا بکنه البته از بابت کولینگ مطمئن نیستم اما میشه در کیس رو باز گذاشت و کولینگو گذاشت بیرون اگه جا نشد.  درضمن میتونین از اون لینکی که اول تایپیکه برین مشخصات کیس رو ببینین و همینطور اندازه شو اگه هم دیدین و با اون حالت نظر دادین پس باید عوضش کنم به هر حال ممنون از نظرتون!

لینک به دیدگاه

ممنون از راهنمایی هاتون دوستان

alip4 پس به نظرتون سی پی یو مدل core i7 6700k بگیرم یا بدون k ؟ فعلا فعلا هم قصد اورکلاک سی پی یو رو هم ندارم اما قیمتشون فقط 100 تومن تفاوتشه

دوست عزیز 100 تومن تفاوت فقط پردازندهس ولی بعلاوه ی ی کولر که حداقل 160 تا 500 تومنه که اگه  ارزونترینشو هم انتخاب کنید میشه 260 اختلاف که با توجه به اینکه اوور نمیکنید میتونید از این 260 ی کیس خوب هم بردارید

لینک به دیدگاه

دوست عزیز
احتمال زیاد فک کنم گرافیک داخل کیستون جا نشه

حواستون باشه :)

لینک به دیدگاه

درود دوستان

به نظرتون CORSAIR H55 برای کولینگ بهتره یا Cooler Master Seidon 120V Plus Liquid CPU cooler و آیا توان خنک کردن intel core i7 6700k رو به خوبی دارن یا خیر؟ 

لینک به دیدگاه

درود دوستان

به نظرتون

CORSAIR H55 برای کولینگ بهتره یا

Cooler Master Seidon 120V Plus Liquid CPU cooler

و آیا توان خنک کردن intel core i7 6700k رو به خوبی دارن یا خیر؟

درود

کولینگ corsair h55 نیاز های معمولی و حرارت های متوسط رو جوابگو هستش و اگه اهل اورکلاک نیستین همین کافیه..

ولی...اگه کیستون جای کافی برای رادیاتور های 240 میلی متری رو داره پیشنهاد من چیز دیگری هستش..

DeepCool Gamer storm maelstrom 240T Aio

این یکی از بهتریناس توی این رنج قیمت...اگه کیستون جا داره گزینه اولتون باشه...اگه نه که همون H55 رو بخرین

موفق باشین

لینک به دیدگاه

درود

کولینگ corsair h55 نیاز های معمولی و حرارت های متوسط رو جوابگو هستش و اگه اهل اورکلاک نیستین همین کافیه..

ولی...اگه کیستون جای کافی برای رادیاتور های 240 میلی متری رو داره پیشنهاد من چیز دیگری هستش..

DeepCool Gamer storm maelstrom 240T Aio

این یکی از بهتریناس توی این رنج قیمت...اگه کیستون جا داره گزینه اولتون باشه...اگه نه که همون H55 رو بخرین

موفق باشین

درود 
میگم این کولینگی که معرفی کردین هم قدرت با Cooler Master Seidon 120V Plus Liquid CPU cooler  هست فکر نمیکنم فرق زیادی بینشون باشه 
لینک به دیدگاه

درود

میگم این کولینگی که معرفی کردین هم قدرت با Cooler Master Seidon 120V Plus Liquid CPU cooler هست فکر نمیکنم فرق زیادی بینشون باشه

درود..

بله درسته تقریبا هم قدرتن...ولی همه چیز قدرت نیست..!

نویز کمتر دیپ کول نسبت به کولر مستر (دیپ کول 17-34 dB نسبت به کولر مستر 19-40 dB)

عمر بسیار بیشتر پمپ دیپ کول نسبت به کولر مستر ( دیپ کول 120,000 ساعت نسبت به کولر مستر 70,000 ساعت)

حتی دیپ کول گاهی بهتر از corsair h110 کار میکنه..!

http://8pic.ir/images/kh43r9cotu3zwh4nszi0.png

ویرایش شده توسط Omid97
لینک به دیدگاه

به گفتگو بپیوندید

هم اکنون می توانید مطلب خود را ارسال نمایید و بعداً ثبت نام کنید. اگر حساب کاربری دارید، برای ارسال با حساب کاربری خود اکنون وارد شوید .
توجه: مطلب ارسالی شما پس از تایید مدیریت برای همه قابل رویت خواهد بود.

مهمان
ارسال پست در این تاپیک...

×   شما در حال چسباندن محتوایی با قالب بندی هستید.   حذف قالب بندی

تنها استفاده از 75 اموجی مجاز می باشد.

×   لینک شما به صورت اتوماتیک جای گذاری شد.   نمایش به صورت لینک

×   محتوای قبلی شما بازگردانی شد.   پاک کردن محتوای ویرایشگر

×   شما مستقیما نمی توانید تصویر خود را قرار دهید. یا آن را اینجا بارگذاری کنید یا از یک URL قرار دهید.

اشتراک گذاری

• اضافه کردن...