رفتن به مطلب

فروش رمهای GSkill Trident X 2×4GB DDR3 2400MHz CL10

ARMIN
 اشتراک گذاری

Recommended Posts

سلام دوستان

یک پک رم  GSkill Trident X 2×4GB DDR3 2400MHz CL10 به فروش میرسه، پارت نامبر: F3-2400C10D-8GTX

post-10228-0-62256200-1466799464_thumb.jpg

رمها سالم هستند - گارانتی ندارند - بنابراین 24 ساعت مهلت تست داده می شود.

پک رمها مال خودشون نیست، مال خودشون گم شده، ولیکن با پک تحویل داده می شود.چون گارانتی ندارند بنابراین فرقی هم نمیکند.

فروش در تهران حضوری در میدان الف -  زعفرانیه در ساعات اداری

در بقیه نقاط ارسال با پیک به هزینه خریدار

فروش به شهرستانها فقط به دوستانی که بیش از 7 امتیاز مثبت خرید و فروش در فروم لیون دارند

هزینه ی ارسال به شهرستان بر عهده خریدار

قیمت پایه: 150 هزار تومان

فروش فوری 180 هزار تومان

گام افزایش 10 هزار تومان

ویرایش شده توسط ARMIN
لینک به دیدگاه

فروش به شهرستانها فقط به دوستانی که بیش از 7 امتیاز مثبت خرید و فروش در فروم لیون دارند

سلام

خیلی ببخشید ها قصد اسپم ندارم ولی واقعا خریدار این رم ها بودم که این حرفتون خیلی بنظرم سنگین شد

دوست عزیز شما که پولتو میگیری امتیاز چه فرقی داره برات ؟

ببخشید ولی مثلا خود من زمانی که تو لیون بودم شما احتمال 99درصد هنوز لیون رو نمی شناختید و بنده هم روز نبود معامله نداشتم و حداقل 20 تا معامله با خود آقای حسینی و اخوی ایشون داشتم و 40 تا هم خرید از خود سایتشون داشتم ، تا اینکه قیمت دلار پرواز کرد نمیدونی تا کجا پرواز کرد  و ما هم معامله کامپیوتر رو کنار گذاشتیم و بعدش این امتیازات اومد سرکار.

حالا خیلی ببخشید کاربر محترم و نمونه لیون ، ما شدیم بی سابقه و بی اعتماد ؟؟ اگه ناظر همچین چیزی میگه دیگه وای بحال اون یکی ها ، چی بگم والا حرفی برای گفتن ندارم ، موفـق باشید - اینو هم بعنوان آپ قبول کنید.....

ویرایش شده توسط sinastar
لینک به دیدگاه

سلام

خیلی ببخشید ها قصد اسپم ندارم ولی واقعا خریدار این رم ها بودم که این حرفتون خیلی بنظرم سنگین شد

دوست عزیز شما که پولتو میگیری امتیاز چه فرقی داره برات ؟

ببخشید ولی مثلا خود من زمانی که تو لیون بودم شما احتمال 99درصد هنوز لیون رو نمی شناختید و بنده هم روز نبود معامله نداشتم و حداقل 20 تا معامله با خود آقای حسینی و اخوی ایشون داشتم و 40 تا هم خرید از خود سایتشون داشتم ، تا اینکه قیمت دلار پرواز کرد نمیدونی تا کجا پرواز کرد  و ما هم معامله کامپیوتر رو کنار گذاشتیم و بعدش این امتیازات اومد سرکار.

حالا خیلی ببخشید کاربر محترم و نمونه لیون ، ما شدیم بی سابقه و بی اعتماد ؟؟ اگه ناظر همچین چیزی میگه دیگه وای بحال اون یکی ها ، چی بگم والا حرفی برای گفتن ندارم ، موفـق باشید - اینو هم بعنوان آپ قبول کنید.....

سلام دوست عزیز

نمیدونم برای شما هم پیش آمده یا خیر، وقتی یک شرکتی مسئولیت فروش قطعه یا لوازم اون شرکت رو بر عهده ی شما میگذاره، باید شما نسبت به اون شرکت پاسخ گو باشید. فرض کنید من به کاربری این قطعه رو بفروشم، قطعه دست خریدار محترم برسه، و به هر دلیلی خراب بشه یا اصلا" خود قطعه خراب باشه، این کاربر قطعه رو برای من پس میفرسته، و من باید هزینه ی پستش رو بدم. در این شرایط اگر شرکت برگرده به من بگه به چه حقی لوازم مارو ندیده و نشناخته به کاربری فروختی که حتی سابقه ی خرید و فروش اینترنتی نداشته، من چه پاسخی دارم بدم؟

اما اگر امتیاز داشته باشه، میتونم حداقل بگم دیدم طرف حداقل N تعداد خرید و فروش اینترنتی داشته اعتماد کردم و فرستادم، و حالا که قطعه رو پس فرستاده قطعا" قطعه مشکل داشته و نه اون شخص.

بحث بی اعتمادی و بی سابقگی نیست، بحث اینه من ته هر دو سمت مثبت و منفی داستان رو میبینم، و از این جهت ناچارم - تکرار میکنم - ناچارم تا حد امکان خودم رو - که مسئول فروش این قطعه هستم - حتی الامکان در Safe Side قرار بدم، تا خدای ناکرده روزی که باید جای دیگری جواب پس بدم، دلیل داشته باشم و پاسخ گو باشم.

بنابراین انتهای داستان زمانی که "پولتو میگیری نیست"، انتهای این داستان اونجاست که باید عین این پول رو به جای دیگری برگردونم و یک قرون از این معامله نصیب من نمیشه، بنابراین زمانی که من عامل فروشم و نه صاحب اصلی قطعه، چرا باید ریسک اضافی بپذیرم؟

من که نمیتونم بیام دونه به دونه کاربر ها رو بپرسم آقا شما قبل از نصب پلاگین بازارچه چه تعداد خرید و فروش اینترنتی داشتید و یا نداشتید، اصلا" امکان پذیر نیست، ولیکن چیزی که الان هست و در دسترس است، امتیاز کاربران در پروفایل است، بنابراین امتیازی که قابل مشاهده است ملاک قضاوت است در حال حاضر، و نه تاریخچه ی خرید و فروش کاربران - که قطعا" تعدادش بیش از آمار پلاگین هاست.

با اینحال اگر این موضوع باعث ناراحتی شما شده، من عذر میخوام، قصد بدی نداشتم.

لینک به دیدگاه

سلام یک سوال داشتم

بنده مادربورد p67 دارم با i5-2500k که از فرکانس 2400 پشتیبانی نمیکنن و تهش 2133 هست

سوالی که دارم اینه که آیا میتونم من از این رم ها در فرکانس 2133 استفاده کنم با تایمینگ های مناسب؟ 

ممنون  @};-

لینک به دیدگاه

سلام یک سوال داشتم

بنده مادربورد p67 دارم با i5-2500k که از فرکانس 2400 پشتیبانی نمیکنن و تهش 2133 هست

سوالی که دارم اینه که آیا میتونم من از این رم ها در فرکانس 2133 استفاده کنم با تایمینگ های مناسب؟ 

ممنون  @};-

بله میتوانید.

لینک به دیدگاه

پايه

دوست عزیز شما تهران تشریف دارید؟

کاربر Hossein Rezazade هم پایه خواستند، منتها ایشون تهران هستند. اولویت با ایشون است.

لینک به دیدگاه

دوست عزیز شما تهران تشریف دارید؟

کاربر Hossein Rezazade هم پایه خواستند، منتها ایشون تهران هستند. اولویت با ایشون است.

تایید میشه

بنده قبل از ایشون در پیام خصوصی پیشنهاد داده بودم، با قیمت پایه

لینک به دیدگاه

مهمان
This topic is now closed to further replies.
 اشتراک گذاری

• اضافه کردن...