رفتن به مطلب

مشکل در اجرای بازی قدیمی...کمک لطفا

اشتراک گذاری

Recommended Posts

سلام دوستان....

من این بازیو دانلود کردم بازی pes2008 ....ولی موقع اجرا با کم ترین کیفیت و رزولشن اجرا میشه وقتی هم میخوام از ستینگ که کیفتو ببرم بالا این اررورای که پایین گذاشتمو میده...

کمک میخواستم ممنون اخرین نسخه بازی هم به راحتی اجرا میشه نمیدونم مشکل این از چیه واقعا درایو گرافیکم اپدیته...

این ارورم هنگام اجرای بازی میاد

‌.

post-14359-0-49762800-1466853912_thumb.jpg

ویرایش شده توسط Amir Hossien
لینک به دیدگاه

این ارورام هنگام اجرای setting بازی میاد و نمیزاره کیفت و ببرم بالا

post-14359-0-13286300-1466851324_thumb.jpg

post-14359-0-30804300-1466851353_thumb.jpg

ویرایش شده توسط Amir Hossien
لینک به دیدگاه

روی ایکن بازی راست کلیک کنید.(شورتکات نه. فایل exe  که توی محل نصب بازیه)گزینه properties بزنید. سربرگ compatibility .  گزینه ...run this program  تیک بزنید و از کشوی همون قسمت ویندوز های قدیمی که توی اون لیست هستند مثل xp sp3 و غیره رو امتحان بکنید. بعد اوکی رو بزنید و بازی رو run as administrator بکنید. :x

ویرایش شده توسط MamadMedusa
لینک به دیدگاه

سلام

مشخصات سیستم رو بنویسید .

اگر از 2 تا گرافیک همزمان استفاده میکنید ( مثلا در لپ تاپ ) اطمینان حاصل کنید که بازی توسط گرافیک قوی تر اجرا میشه .

لینک به دیدگاه

روی ایکن بازی راست کلیک کنید.(شورتکات نه. فایل exe که توی محل نصب بازیه)گزینه properties بزنید. سربرگ compatibility . گزینه ...run this program تیک بزنید و از کشوی همون قسمت ویندوز های قدیمی که توی اون لیست هستند مثل xp sp3 و غیره رو امتحان بکنید. بعد اوکی رو بزنید و بازی رو run as administrator بکنید. :x

سلام....امتحان کردم نشد...مشکل از گرافیکه فک کنم خودمم نمیدونم بهر حال مرسی دوست عزیز

سلام

مشخصات سیستم رو بنویسید .

اگر از 2 تا گرافیک همزمان استفاده میکنید ( مثلا در لپ تاپ ) اطمینان حاصل کنید که بازی توسط گرافیک قوی تر اجرا میشه .

سلام....

Intel core i3..

Gtx 460

از لبتاپ استفاده نمیکنم ولی عاخه همچین بازی نیست که گرافیک اونجوری بخواد بازی ماله ده ساله پیشه

لینک به دیدگاه

سلام....امتحان کردم نشد...مشکل از گرافیکه فک کنم خودمم نمیدونم بهر حال مرسی دوست عزیز

سلام....

Intel core i3..

Gtx 460

از لبتاپ استفاده نمیکنم ولی عاخه همچین بازی نیست که گرافیک اونجوری بخواد بازی ماله ده ساله پیشه

درسته که بازی مال 10 سال پیشه اما در تنظیماتش قرار دادن که مثلا با کارت گرافیک با مموری کمتر از 128 مگ اجرا نشه .

اگر به هر دلیل با گرافیک سرخود اجرا بشه مشکل به وجود میاد .

post-15235-0-09074800-1466854385_thumb.jpg

البته این pes 13 هست ولی در کل !

لینک به دیدگاه

درسته که بازی مال 10 سال پیشه اما در تنظیماتش قرار دادن که مثلا با کارت گرافیک با مموری کمتر از 128 مگ اجرا نشه .

Pro Evolution soccer.jpg

..پس یعنی مشکل از کجاس راهی نداره؟!؟?؟؟?

Pro Evolution soccer.jpg

لینک به دیدگاه

Pro Evolution Soccer 2008 has been designed for Windows XP, so we cannot guarantee its compatibility with other operating systems, like Windows Vista or Windows XP 64 bit.

این طور که بنظر میاد مشکل از ناهماهنگی با ویندوز باشه .

اگر از روش compatibility نشد

این آپدیت بازی رو امتحان کنید :

https://decoding.wordpress.com/2007/12/09/pro-evolution-soccer-pes-2008-patch-v120-for-pc/

حجمش حدود 20 مگ هست .

نوشته مشکل ارتباط ناصحیح گرافیک رو حل میکنه

The free update corrects issues related to network connections, and adresses the slowdown that affected online play. The match-making system has also been enhanced, while some incompatibilities with graphic cards and Vista have been resolved.

لینک به دیدگاه

مرسی ولی دانلود نمیشه فک کنم لیتک مشکل داره

لینک به دیدگاه

مرسی ولی دانلود نمیشه فک کنم لیتک مشکل داره

یه گوگل کنید بینید کجا میتونید همچین آپدیتی پیدا کنید .

الان دیر وقته ، اگر نتونستید بگید تا من هم فردا بگردم شاید پیدا شد .

لینک به دیدگاه

به گفتگو بپیوندید

هم اکنون می توانید مطلب خود را ارسال نمایید و بعداً ثبت نام کنید. اگر حساب کاربری دارید، برای ارسال با حساب کاربری خود اکنون وارد شوید .
توجه: مطلب ارسالی شما پس از تایید مدیریت برای همه قابل رویت خواهد بود.

مهمان
ارسال پست در این تاپیک...

×   شما در حال چسباندن محتوایی با قالب بندی هستید.   حذف قالب بندی

تنها استفاده از 75 اموجی مجاز می باشد.

×   لینک شما به صورت اتوماتیک جای گذاری شد.   نمایش به صورت لینک

×   محتوای قبلی شما بازگردانی شد.   پاک کردن محتوای ویرایشگر

×   شما مستقیما نمی توانید تصویر خود را قرار دهید. یا آن را اینجا بارگذاری کنید یا از یک URL قرار دهید.

اشتراک گذاری

• اضافه کردن...