رفتن به مطلب

مشاوره برای خرید قطعات سیستم(مادربورد، پاور، رم، سی پی یو) بودجه 1.5 میل

Recommended Posts

سلام

1500 بودجه دارم

اولویتم بازی و دانلود و فیلمه (کامپیوتر همیشه روشن)

هارد یه ترا دارم با کیس ریدمکس اسکورپیو

گرافیک هم فعلا نمیخرم

لطفا سی پی یو و مادر بورد و رم و پاور پیشنهاد بدین

اور کلاک هم نمیکنم

رم ۴ گیگ هم نمیخوام

مرسی

لینک به دیدگاه

درود دوست عزیز 

پیشنهاد من برای مادر برد asus z170 pro gaming هست چون واقعا قیمتش مناسبه و کلی کارامد هست قیمتش 545 هزار تومنه

پیشنهاد من برای رم هم  GSkill RipjawsV 2*8GB DDR4 2400 استفاده کنین که قیمتش 340 هزار تومن است

سی پی یو هم Intel Core i5 6600 انتخاب خیلی خوبیه که 750 هزار تومن قیمتشه 

که کلا میشه یک میلیون و ششصد هزار تومن که دیگه فکر میکنم اینا یکی از بهترنی قطعات تو رنج قیمت خودشونن ولی اگه هم بتونین صد هزار تومن بیشتر هزینه کنین به نظر من یه رم با فرکانس بیشتر بگیرین بهتره 

موفق باشید

لینک به دیدگاه

درود دوست عزیز 

پیشنهاد من برای مادر برد asus z170 pro gaming هست چون واقعا قیمتش مناسبه و کلی کارامد هست قیمتش 545 هزار تومنه

پیشنهاد من برای رم هم  GSkill RipjawsV 2*8GB DDR4 2400 استفاده کنین که قیمتش 340 هزار تومن است[/size]

سی پی یو هم [/size]Intel Core i5 6600 انتخاب خیلی خوبیه که 750 هزار تومن قیمتشه [/size]

که کلا میشه یک میلیون و ششصد هزار تومن که دیگه فکر میکنم اینا یکی از بهترنی قطعات تو رنج قیمت خودشونن ولی اگه هم بتونین صد هزار تومن بیشتر هزینه کنین به نظر من یه رم با فرکانس بیشتر بگیرین بهتره [/size]

موفق باشید[/size]

ممنونم ولی پاور رو پیشنهاد ندادین

در ضمن من اورکلاک نمیکنم به نظرتون واقعا ضروریه برد Z بردارم؟

مرسی

لینک به دیدگاه

مرسی

پاورتون بستگی به بقیه قطعات هم داره مخصوصا کارت گرافیک

برای مادر برد هم این مادر بردی که معرفی کردم بدون درنظر گرفتن اورکلاک کردن هم از بعضی مدل های هم رنج قیمتش بهتره 

اگر هم نمیخواین از برد z استفاده کنین از مادر برد های  h170 gaming  استفاده کنین  مثلا GigaByte H170 Gaming 3 که حدودا 500 هزار تومن قیمت داره 

موفق باشید

مرسی

درود

برای مادر برد هم این مادر بردی که معرفی کردم بدون درنظر گرفتن اورکلاک کردن هم از بعضی مدل های هم رنج قیمتش بهتره 

اگر هم نمیخواین از برد z استفاده کنین از مادر برد های  h170 gaming  استفاده کنین  مثلا GigaByte H170 Gaming 3 که حدودا 500 هزار تومن قیمت داره 

موفق باشید

لینک به دیدگاه

اگر هم نمیخواین از برد z استفاده کنین از مادر برد های  h170 gaming  استفاده کنین  مثلا GigaByte H170 Gaming 3 که حدودا 500 هزار تومن قیمت داره [/size]

موفق باشید[/size]

درود

اگر هم نمیخواین از برد z استفاده کنین از مادر برد های  h170 gaming  استفاده کنین  مثلا GigaByte H170 Gaming 3 که حدودا 500 هزار تومن قیمت داره [/size]

موفق باشید[/size]

کارت گرافیک احتمالا 1070 بگیرم یا از سری جدید ای ام دی

فعلا منتطر میمونم گرافیک رو بعدا بگیرم

لینک به دیدگاه

به گفتگو بپیوندید

هم اکنون می توانید مطلب خود را ارسال نمایید و بعداً ثبت نام کنید. اگر حساب کاربری دارید، برای ارسال با حساب کاربری خود اکنون وارد شوید .
توجه: مطلب ارسالی شما پس از تایید مدیریت برای همه قابل رویت خواهد بود.

مهمان
ارسال پست در این تاپیک...

×   شما در حال چسباندن محتوایی با قالب بندی هستید.   حذف قالب بندی

تنها استفاده از 75 اموجی مجاز می باشد.

×   لینک شما به صورت اتوماتیک جای گذاری شد.   نمایش به صورت لینک

×   محتوای قبلی شما بازگردانی شد.   پاک کردن محتوای ویرایشگر

×   شما مستقیما نمی توانید تصویر خود را قرار دهید. یا آن را اینجا بارگذاری کنید یا از یک URL قرار دهید.

اشتراک گذاری

• اضافه کردن...