رفتن به مطلب

سوال در مورد raid و مشاورده براي انتخاب پاور و مادربرد و رم

اشتراک گذاری

Recommended Posts

سلام من ميخام يه سيستم جمع كنم براي گيمينگ

I7 6700k

Gtx 1070

Corsair spec alpha

Green glacier 120

1 كدوم مدل از اين مادر برد ها بهتره? منظورم از نظر قابل اطمينان بودن براي طول عمرشونه چون تفاوتي در كارايي ندارن

Msi z170 a pro carbon نظرم رو همين مدله به خاطر led rgb

Msi z170 gaming m3

Gigabyte z170x gaming 3

2 موردم دوم رم هست كه ميخاستم بدونم geil super luce 3200 چه قدر از trident z 3200 ضعيف تره البته اوركلاك نميكنم و فقط ميخام رو 3200باشه چون تفاوت قيمتشون با مدل هاي 2133خيلي كمه مدل هاي 3200 مگاهرتز رو انتخاب كردم ولي در كل يعني ارزش داره از led ها و قيمت كمتر مدل ژيل زد و تريدنت خريد كه البته بازم تفاوت قيمتي زياد نيست

3 سوال سومم اينه افزايش سرعت رم توي كارهاي روزمره چه تاثيري داره?

4 بين پاور ها enermax revelution xtII 750w

Cooler master v750 full modular

Corsair cs750m

كدوم بهتره و بهچه دليل

5 مشكلات ريد 0 چيه و امكان از دست رفتن اطلاعات چه قدر بيشتر از حالت عادي هست چون ميخام دو تا وسترن بلو و kingstone hyper x fury 120gb رو ريد كنم ميخاستم ببينم چه مشكلاتي داره

و اگه هر مشكلي داره اين سيستم ممنون ميشم راهنمايي كنيد.

ببخشيد كه طولاني شد شما هر كدوم از سوال ها رو پاسخ بديد ممنون ميشم

لینک به دیدگاه

I7 6700k

Gtx 1070

Corsair spec alpha

Green glacier 120

1 كدوم مدل از اين مادر برد ها بهتره? منظورم از نظر قابل اطمينان بودن براي طول عمرشونه چون تفاوتي در كارايي ندارن

Msi z170 gaming m3

Gigabyte z170x gaming 3

2 موردم دوم رم هست كه ميخاستم بدونم geil super luce 3200 چه قدر از trident z 3200 ضعيف تره البته اوركلاك نميكنم و فقط ميخام رو 3200باشه چون تفاوت قيمتشون با مدل هاي 2133خيلي كمه مدل هاي 3200 مگاهرتز رو انتخاب كردم ولي در كل يعني ارزش داره از led ها و قيمت كمتر مدل ژيل زد و تريدنت خريد كه البته بازم تفاوت قيمتي زياد نيست

Corsair cs750m

كدوم بهتره و بهچه دليل

5 مشكلات ريد 0 چيه و امكان از دست رفتن اطلاعات چه قدر بيشتر از حالت عادي هست چون ميخام دو تا وسترن بلو و kingstone hyper x fury 120gb رو ريد كنم میخاستم ببينم چه مشكلاتي داره

درود

مادربورد های گیگابایت به طول عمر زیاد معروف هستن و همیشه از بهترینای بازار بودن..اما مدل های پیشنهادی MSI هم از عمر قابل توجهی برخوردارن...با این وجود و طول عمر بیشتر گیگابایت تفاوت انچنانی بین MSI z170 Pro carbon نیست و از خریدتون پشیمون نمیشین...!

کیفیت رم geil super luse خیلی خوبه اما وقتی حرف Trident Z میاد وسط کمتر رمی قدرت رقابت با کیفیت این سری رو داره...اگه فقط بحث قدرت رو مد نظرتون قرار بدین تقریبا میشه گفت تفاوتی بین این دو مدل نیست..اما اگه کیفیت و طول عمر و حتی ظاهر شیک مد نظرتون باشه Trident Z انتخاب بهتریه....

در بین پاورهای پیشنهادی و enermax رو حذف میکنم چون همیشه از تجربه استفاده از کورسیر و کولر مستر راضی بودم!!

اما بین این دو مدل انتخاب من cooler master هستش هم به دلیل ماژولار بودن ( که البته هنوز زیاد جا نیفتاده) و صدای فن کمتر..البته اگه ما بازم طول عمر رو بخوایم مد نظر قرار بدیم کولرمستر با 100,000 ساعت در مقابل کورسیر 85,000 ساعتی برتری داره...

و میرسیم به رید 0...میشه گفت بزرگترین عیب این کار اینه که از دست رفتن اطلاعات یک درایو باعث از دست رفتن کل اطلاعات میشه در کل من در این بخش انچنان اطلاعات بالایی ندارم و دوستان بهتر میتونن کمک کنن

مبارکتون باشه..امیدوارم تونسته باشم کمک کنم

موفق باشین

ویرایش شده توسط Omid97
لینک به دیدگاه

سلام.با اجازه صاحب تاپیک بنده هم یه سوال در مورد راید 0 دارم. @};-

آیا همزمان در یک سیستم میشه 2 تا HDD رو با هم راید صفر کرد و 2 تا SSD رو هم با راید صفر کرد؟ (یعنی راید صفر HDD و SSD جدا باشه) تشکر  :x  

لینک به دیدگاه

منم همينكارو ميخام بكنم و احتمال زياد ميشه البته يه سوال دارم اونم اينه مگه sata 3 حداكثر ميتونه 750mb سرعت رو برسونه پس چطور تو تست ها بالاتر از اين ها ثبت شده

6gb =750mb

لینک به دیدگاه

درود

برای رید کردن امکانش هست که چند تا آرایه ی رید داشت. یعنی مثلا سه تا دیسک رید0 باشند و دو تای دیگه رید1. حتی می شه رید تو درتو داشت یعنی مثلا دو جفت دیسک سه تایی که هر سه تا رید0 باشند، در کنار هم رید1 یا اصطلاحا mirror باشند که به چنین حالتی رید10 گفته می شه.

در کل برای رید باید هدف و کاربری مشخص باشه و برای حالتهای پیچیده به دلیل ناپایداری کنترلر مادربورد رو پیشنهاد نمی کنم. برای بازی که بعید می دونم اثر مثبتی توی کارایی داشته باشه.

برای داشتن رید کارا و پایدار به ریدکنترلر مجزا و نیز تعدادی دیسک یدکی همسان با دیسکهای به کار رفته روی رید نیاز هست تا در صورت آسیب دیدن سریع جایگزین شوند.

منم همينكارو ميخام بكنم و احتمال زياد ميشه البته يه سوال دارم اونم اينه مگه sata 3 حداكثر ميتونه 750mb سرعت رو برسونه پس چطور تو تست ها بالاتر از اين ها ثبت شده 6gb =750mb

بیشینه سرعت اسمی ساتا3، 6 گیگابیت بر ثانیه است که بر حسب بایت باید تقسیم بر 8 بشه. عملا حدود 600 مگابایت بر ثانیه. ویرایش شده توسط سعید بهمنیان
لینک به دیدگاه

• کاربر ویژه

منم همينكارو ميخام بكنم و احتمال زياد ميشه البته يه سوال دارم اونم اينه مگه sata 3 حداكثر ميتونه 750mb سرعت رو برسونه پس چطور تو تست ها بالاتر از اين ها ثبت شده

6gb =750mb

ربطی نداره دوست عزیز.

شما با هر دستت میتونی 40 کیلو بلند کنی، ولی وقتی روی هم میزاریشون مثلا میتونی 70 کیلو بلند کن؛ به نظرت، شخص شما حداکثر توانایی بلند کردنش 40 کیلوه داره یا 70 کیلو؟

توی رید مادربرد وقتی میخواد 10 گیگ رو بنویسه/بخونه میتونه بیست ثانیه زمان بگیره و روی یکی از ssd ها این دیتارو با سرعت 500 مگ بریزه، ولی وقتی دوتا اس اس دی 500مگی داریم توی هر یک ثانیه 500مگ برای اولی 500 مگ برای دومی مینویسه/میخونه و بعد از ده ثانیه کار تموم میشه. حالا اگه اس اس دی ها سه تا بشن میشه 7 ثانیه اگه بشن 4 تا میشه 5 ثانیه. اما به خاطر ضعف کنترلر های آنبرد، مثل SLI و CF به مشکلاتی میخوریم که نمیشه به عدد دقیق 7 یا 5 رسید ولی 10ثانیه (دوتا اس اس دی) کاری نداره. البته این وسط مبدا هم مهمه وگرنه از روی DVD بخوای روی رید0 دوتا SSD فایل بریزی با روی یک HDD معمولی فرقی نمیکنه و تقریبا جفتش همزمان تموم میشه.

لینک به دیدگاه

ژيل سوپر لوسه رم ضعيفيه يعني بد عمل ميكنه و تفاوت سرعت رم تو چه چيزي تاثير ميزاره

لینک به دیدگاه

• کاربر ویژه

شما برای کار های روزمره حتی رندرینگ مطمئن باشید فرق رم رو تشخیص نخواهید داد. نه شما 90 درصد مردم، منم جزوشون. فرکانس و به قول شما جنس رم فقط برای اورکلاکر ها تاثیر گذاره و حتی اون عدد فرکانس هم تو خیلی از مسائل مثلا بازی تاثیری نداره.

هر رمی هم که شرکت درست درمون داره مطمئن باشید رم خوبیه. به قول من به شرطی که بردش سبز نباشه!

لینک به دیدگاه

I7 6700k

Gtx 1070

Corsair spec alpha

Green glacier 120

Msi z170 gaming m3

Gigabyte z170x gaming 3

Corsair cs750m

كدوم بهتره و بهچه دليل

5 مشكلات ريد 0 چيه و امكان از دست رفتن اطلاعات چه قدر بيشتر از حالت عادي هست چون ميخام دو تا وسترن بلو و kingstone hyper x fury 120gb رو ريد كنم ميخاستم ببينم چه مشكلاتي داره

بیشتر بحث ظاهر هست.طبق تجربه مینهای ام اس ای برای کلاک بهترند و گیگا برای عمر بالا.اگر هم کلا کلاک نمیکنی 6700 با اچ 170 ببند.

مینهایی که انتخاب کردی برای کلاک خوب نیستند چون 6 فازند.پیشنهاد من تو این رنج قیمت GIGABYTE Z170X-UD3 یا ASUS Z170 Pro Gaming هست.

رم هم بین کورسیر وجنس ال پی ایکس و جی اسکیل ترایند ضد انتخاب کن.باز اگر کلاک نمیکنی همون فرکانس 2400 کافی هست ، فقط زمان تاخیرش پایین باشه.پیشنهادم Corsair Vengeance LPX 8GB 2400MHz CL14 هست.

پاور هم اول کورسیر بعد ای وی جی ای.موفق باشی.

لینک به دیدگاه

به قول من به شرطی که بردش سبز نباشه!

جریان این چیه؟

مگه رنگ برد دلیل کیفیت بالا یا پایین رم هست؟

لینک به دیدگاه

جریان این چیه؟

مگه رنگ برد دلیل کیفیت بالا یا پایین رم هست؟

من كه هرچي رم با برد سبز ديدم رم هاي اشغالي بوده شايد رنگشون به علت جنس موادش تغيير ميكنه
لینک به دیدگاه

به گفتگو بپیوندید

هم اکنون می توانید مطلب خود را ارسال نمایید و بعداً ثبت نام کنید. اگر حساب کاربری دارید، برای ارسال با حساب کاربری خود اکنون وارد شوید .
توجه: مطلب ارسالی شما پس از تایید مدیریت برای همه قابل رویت خواهد بود.

مهمان
ارسال پست در این تاپیک...

×   شما در حال چسباندن محتوایی با قالب بندی هستید.   حذف قالب بندی

تنها استفاده از 75 اموجی مجاز می باشد.

×   لینک شما به صورت اتوماتیک جای گذاری شد.   نمایش به صورت لینک

×   محتوای قبلی شما بازگردانی شد.   پاک کردن محتوای ویرایشگر

×   شما مستقیما نمی توانید تصویر خود را قرار دهید. یا آن را اینجا بارگذاری کنید یا از یک URL قرار دهید.

اشتراک گذاری

• اضافه کردن...