رفتن به مطلب

راهنمایی انتخاب بازی از استیم

ho3einsa
 اشتراک گذاری

Recommended Posts

با سلام دوستان همونطور که میدونین استیم تخفیف تابستانه داده. ممنون میشم ان بازی هایی که یمت مناسب دارن و ارزش خرید دارن رو معرفی کنین.

بیشتر شوتر تو سبک اول شخص و سوم شخص باشه. با تشکر.

دوستان ازی هایی مانند کانتر چقدر حجم مصرف میکنن تو انلاین؟ و اینکه تنظیمات گرافیکی ربطی به میزان مصرف حجم داره؟(یعنی اتنظیمات گرافیکی بالاتر حجم بیشتری مصرف کنه؟) ببخشید تازه از دیروز وارد بازی های انلاین شدم بسیاری سوال دارم.

من شنیدم تو بازیای انلاین فقط پینگ مهمه. سرعت اینترنت هم مهمه؟ من الام سرعتم 4مگ با پینگ 135 هست. میخاستم ببینم اگه سرعتم بیارم رو 512 به مشکل برمیخورم؟

ویرایش شده توسط ho3einsa
لینک به دیدگاه

• کاربر ویژه

کانتر زیاد مصرف نمیکنه شاید یک ساعت 40 مگ. خیر، حجم به تعداد پلیر داخل مپ و مدت زمان آنلاین پلی دادن ربط داره. وگرنه شما تو هوم اسکرین بمونید حجمی ازتون نمیره.

شما تخفیف استیم میتونید Doom رو تهیه کنید که قیمتش یکم بالاس 190 بوده شده 130 تومان. و سوم شخص دویژن هم تخفیف خوبی خرده یکم سروراش روی اعصابه ولی چن کلا آنلاینه می چسبه.

البته اگه بجنبی با 10 دلار میتونی BF4 و B HL رو هم بگیری. بتلفیلد رو میگم.

لینک به دیدگاه

کانتر زیاد مصرف نمیکنه شاید یک ساعت 40 مگ. خیر، حجم به تعداد پلیر داخل مپ و مدت زمان آنلاین پلی دادن ربط داره. وگرنه شما تو هوم اسکرین بمونید حجمی ازتون نمیره.

شما تخفیف استیم میتونید Doom رو تهیه کنید که قیمتش یکم بالاس 190 بوده شده 130 تومان. و سوم شخص دویژن هم تخفیف خوبی خرده یکم سروراش روی اعصابه ولی چن کلا آنلاینه می چسبه.

بتلفیلد4 و هاردلاین تا کی پشتیبانی میشن بازی انلاینشون؟ اخه انگار قراره سروراشون بسته شه بخاطر بتلفیلد جدید. و اینکه بازی ولفنشتاین نیو اردر ارزش خرید اورجینال داره یا همون کپی برم بهتره.

لینک به دیدگاه

1-csgo واجب

2-payday2 مفت

3-arma3 نخری ازدستت رفته

4-ark بازی به این قشنگی وبزرگی 16.5 دلار

5-dead by daylight بهترین بازی جدید تمام انلاین الان 

6-gatv سی وپنج دلار من دیگه حرفی ندارم

بتلفیلد4 و هاردلاین تا کی پشتیبانی میشن بازی انلاینشون؟ اخه انگار قراره سروراشون بسته شه بخاطر بتلفیلد جدید. و اینکه بازی ولفنشتاین نیو اردر ارزش خرید اورجینال داره یا همون کپی برم بهتره.

بتلفیلد بدکمپانی 2 هنوز پشتیبانی میشه بتلفیلد 1942 هنوز پشتیبانی میشه هنوز مونده بازی مثل بتل 4 بازنشسته بشه مخصوصا وقتی که بتل 1 جنگ جهانی اول

ویرایش شده توسط Eisenberg
لینک به دیدگاه

1-csgo واجب

2-payday2 مفت

3-arma3 نخری ازدستت رفته

بتلفیلد بدکمپانی 2 هنوز پشتیبانی میشه بتلفیلد 1942 هنوز پشتیبانی میشه هنوز مونده بازی مثل بتل 4 بازنشسته بشه مخصوصا وقتی که بتل 1 جنگ جهانی اول

از کجا گیفت کارت اورجین بخرم؟

لینک به دیدگاه

اقا ایمان برعکس کانتر ساعتی به طور متوسط 100مگ به بالا مصرف می کنه بازی های بزرگتر از کانتر 200مگ dota 2هم 50الی 60مگ

از کجا گیفت کارت اورجین بخرم؟

gift724.ir با از http://forum.lioncomputer.ir/index.php?showtopic=53915#entry659678

از ایشون هم می تونید اکانت بخرین http://forum.lioncomputer.ir/index.php?showtopic=59644

ویرایش شده توسط Eisenberg
لینک به دیدگاه

اقا ایمان برعکس کانتر ساعتی به طور متوسط 100مگ به بالا مصرف می کنه بازی های بزرگتر از کانتر 200مگ dota 2هم 50الی 60مگ

gift724.ir با از http://forum.lioncomputer.ir/index.php?showtopic=53915#entry659678

+1

مثبتم تموم شد بعدا تقدیم میکنم. اقا ببخشید بازیای اورجین هم مثل استیم رایگانن انلاین بازی کردنشون؟ یا باید اکانت خرید؟

لینک به دیدگاه

1-csgo واجب

2-payday2 مفت

3-arma3 نخری ازدستت رفته

2payday  هر کی نخره از دستش رفته. مفت مفت فقط 5 دلار ( اگه مایه دار هستید یه نسخه 15 دلاری داره اونو بخرید کلی اسلحه خفن براتون باز میکنه :cool: )البته باید سبکشو دوست داشته باشی + همکاری تیمی .  اگر از این ادم هایی هستید که تکی دوست دارید برید جلو این بازی به دردتون نمیخوره. :cool:

لینک به دیدگاه

2payday  هر کی نخره از دستش رفته. مفت مفت فقط 5 دلار ( اگه مایه دار هستید یه نسخه 15 دلاری داره اونو بخرید کلی اسلحه خفن براتون باز میکنه :cool: )البته باید سبکشو دوست داشته باشی + همکاری تیمی .  اگر از این ادم هایی هستید که تکی دوست دارید برید جلو این بازی به دردتون نمیخوره. :cool:

+1

از شانسم همه ی ea cash card ها 20 دلاری هستن. کسی نمیدونه از کجا میشه 10 دلاری تهیه کرد؟

لینک به دیدگاه

+1

مثبتم تموم شد بعدا تقدیم میکنم. اقا ببخشید بازیای اورجین هم مثل استیم رایگانن انلاین بازی کردنشون؟ یا باید اکانت خرید؟

کلا PC انلاینش مجانیه.

لینک به دیدگاه

• کاربر ویژه

کلا PC انلاینش مجانیه.

به غیر از موارد کوچیکی مثل WOW و Elder scroll online که اینم مجانی شد گمونم.

لینک به دیدگاه

به گفتگو بپیوندید

هم اکنون می توانید مطلب خود را ارسال نمایید و بعداً ثبت نام کنید. اگر حساب کاربری دارید، برای ارسال با حساب کاربری خود اکنون وارد شوید .
توجه: مطلب ارسالی شما پس از تایید مدیریت برای همه قابل رویت خواهد بود.

مهمان
ارسال پست در این تاپیک...

×   شما در حال چسباندن محتوایی با قالب بندی هستید.   حذف قالب بندی

تنها استفاده از 75 اموجی مجاز می باشد.

×   لینک شما به صورت اتوماتیک جای گذاری شد.   نمایش به صورت لینک

×   محتوای قبلی شما بازگردانی شد.   پاک کردن محتوای ویرایشگر

×   شما مستقیما نمی توانید تصویر خود را قرار دهید. یا آن را اینجا بارگذاری کنید یا از یک URL قرار دهید.

اشتراک گذاری

• اضافه کردن...