رفتن به مطلب

کدام برند گرافیک؟؟؟؟؟؟

اشتراک گذاری

Recommended Posts

سلام خدمت همگی نماز و روزتون قبول باشه

به نظر شما کدوم برند برتر asus یا Zotac ؟ راهنمایم کنید و از رو طرفداری نگید فقط بهم بگید از چه نظر بهتر

ممنون

موفق باشین @};-

http://lioncomputer.ir/product/8013/%DA%A9%D8%A7%D8%B1%D8%AA+%DA%AF%D8%B1%D8%A7%D9%81%DB%8C%DA%A9+%D8%B2%D9%88%D8%AA%D8%A7%DA%A9+GTX+960+AMP+4GB+ZT-90309-10M/

یا

http://lioncomputer.ir/product/6805/%DA%A9%D8%A7%D8%B1%D8%AA+%DA%AF%D8%B1%D8%A7%D9%81%DB%8C%DA%A9+%D8%A7%DB%8C%D8%B3%D9%88%D8%B3+GTX+960+STRIX+DC2OC-4GD5/

البته مارک asus نبود 4 گیگ هر کجا پرسیدم نداشتن لیون هم نداره پس به نظر شما همون زوتاک بگیرم تو بازی ها سنگین خنک کنندگیش خوب عمل می کنه و مطئنه؟

ویرایش شده توسط digital_2015
لینک به دیدگاه

به طور خلاصه برای من در یک سطح هستند. کاراییشون هم تقریبا فرقی نداره.باید با توجه به پاورتون و قیمتشون تصمیم بگیرید. با یان  حال انتخاب من زوتک هست چون قیمت مناسب تری داره و در اینده کمتر ضرر میکنید. اگه دست دوم میخریدید که خیلی بهتر میشد ولی گفته بودید اهل دست دو نیستید.

لینک به دیدگاه

به طور خلاصه برای من در یک سطح هستند. کاراییشون هم تقریبا فرقی نداره.باید با توجه به پاورتون و قیمتشون تصمیم بگیرید. با یان  حال انتخاب من زوتک هست چون قیمت مناسب تری داره و در اینده کمتر ضرر میکنید. اگه دست دوم میخریدید که خیلی بهتر میشد ولی گفته بودید اهل دست دو نیستید.

سلام داداش تشکر

asus قیمت 870 بود که تو نت 890 است یعنی 2 تومان اروزنتر نت بود و زوتاکو فروشنده سوال کرده بود دو گیگش فقط بود بازم گفت می پرسم ولی خوب لیون خودمون 4 گیگشو داره من بیشتر سایت ها رفتم نداشتن یا موجود نبود فکر کنم کم شده :-? حالا asus چطوره؟

تفاوتی که دیدم سرعت پردازنده گرافیکی asus کم و زوتاک بیشتر بود و باز سرعت حافظه asus بیشتر و زودتاک کم بود و قابلیت های اضافی :-? asus

موفق باشی @};-

نظر بقیه بچه ها چیه جدا از خرید برنده و ضرر کردن بنده یا نکردن من با هیچ کدومش مشکلی ندارم

تشکر @};-

لینک به دیدگاه

نظر من روی زوتاک هست

ایسوس هم داشتم و احساس میکنم کولر ایسوس بهتر عمل میکرد

لینک به دیدگاه

نظر من روی زوتاک هست

ایسوس هم داشتم و احساس میکنم کولر ایسوس بهتر عمل میکرد

تشکر داداش

اینجا هم یک مقایسه ای کرده که نمره asus بیشتر شده

http://www.sakhtafzarmag.com/%DA%A9%D8%A7%D8%B1%D8%AA-%DA%AF%D8%B1%D8%A7%D9%81%DB%8C%DA%A9/3050/%DA%A9%D8%A7%D8%B1%D8%AA-%DA%AF%D8%B1%D8%A7%D9%81%DB%8C%DA%A9-gtx-960-%DA%A9%D8%AF%D8%A7%D9%85-%D8%A8%D8%B1%D9%86%D8%AF-%D9%82%D9%88%DB%8C-%D8%AA%D8%B1-%D8%A7%D8%B3%D8%AA%D8%9F

نمی دونم باز کدوم بهتره یا بدتر :-? :-?

به نظر خودم همون asus حلا که فرقی نداره همون asus می گیرم @};-

لینک به دیدگاه

تشکر داداش

اینجا هم یک مقایسه ای کرده که نمره asus بیشتر شده

http://www.sakhtafzarmag.com/%DA%A9%D8%A7%D8%B1%D8%AA-%DA%AF%D8%B1%D8%A7%D9%81%DB%8C%DA%A9/3050/%DA%A9%D8%A7%D8%B1%D8%AA-%DA%AF%D8%B1%D8%A7%D9%81%DB%8C%DA%A9-gtx-960-%DA%A9%D8%AF%D8%A7%D9%85-%D8%A8%D8%B1%D9%86%D8%AF-%D9%82%D9%88%DB%8C-%D8%AA%D8%B1-%D8%A7%D8%B3%D8%AA%D8%9F

نمی دونم باز کدوم بهتره یا بدتر :-? :-?

به نظر خودم همون asus حلا که فرقی نداره همون asus می گیرم @};-

اخوی این تست  نسخه 2 گیگ زوتاک رو مقایسه کرده که فرکانس رفرنس داره تقریبا"

نسخه 4 گیگ AMP زوتاک قویتر از ایسوس هست.

ولی از من میشنوی کمی بودجه رو ببر بالا گیگابایت بگیر هم پرفورمنس خوبی داره هم اینکه کولر بهتری داره

فقط یک کمی طویل تر هست. آینده فروشیت هم بهتره برای ارتقاء

لینک به دیدگاه

باسلام

دوست عزیز قدرت ها که فکر کنم در یه حد باشه ولی از لحاظ خنکی نظرمن ایسوس چون خودم ASUS GTX 950 STRIX دارم تو سخت ترین بازی ها خنکه

لینک به دیدگاه

ویرایش شد

ویرایش شده توسط digital_2015
لینک به دیدگاه

به گفتگو بپیوندید

هم اکنون می توانید مطلب خود را ارسال نمایید و بعداً ثبت نام کنید. اگر حساب کاربری دارید، برای ارسال با حساب کاربری خود اکنون وارد شوید .
توجه: مطلب ارسالی شما پس از تایید مدیریت برای همه قابل رویت خواهد بود.

مهمان
ارسال پست در این تاپیک...

×   شما در حال چسباندن محتوایی با قالب بندی هستید.   حذف قالب بندی

تنها استفاده از 75 اموجی مجاز می باشد.

×   لینک شما به صورت اتوماتیک جای گذاری شد.   نمایش به صورت لینک

×   محتوای قبلی شما بازگردانی شد.   پاک کردن محتوای ویرایشگر

×   شما مستقیما نمی توانید تصویر خود را قرار دهید. یا آن را اینجا بارگذاری کنید یا از یک URL قرار دهید.

اشتراک گذاری

• اضافه کردن...