رفتن به مطلب

مشاوره کامل جهت خرید کارت گرافیک رفرنس یا غیر رفرنس..!

Recommended Posts

سلام به بکس گل لیون کامپیوتر.....

امیدوارم خوب و خوش و سلامت باشین....

والا دقیقا نمیدونم از کجا شروع کنم:-D ولی من تا هفته دیگه قصد خرید یه کارت Gtx 1080 رو دارم....

انتخابم تا همین چند روز پیش قطعی بود و میخواستم یه نسخه رفرنس تهیه کنم..ولی خب بهتره از نظرات شما اساتید بهره مند بشم که بعد از خریدم پشیمون نباشم

در کل سوالم اینه که شما پیشنهاد خرید کارت گرافیک رفرنس رو میدین یا غیر رفرنس؟؟

به جز کولینگ بهتر نسخه های غیر رفرنس و یخورده اورکلاک ، برتری های این دو نسبت به هم چیه؟؟اصلا کارت های رفرنس نسبت به غیر رفرنس برتری دارن؟؟؟

دوستانی که تا به حال هم تجربه رفرنس رو داشتن و هم غیر رفرنس...کدومشون رو برتر میدونن؟؟و دلیلشون چیه

اگه خواستم غیر رفرنس تهیه کنم...کدوم برند رو پیشنهاد میدین؟؟و برتری های کارت غیر رفرنس پیشنهادیتون نسبت به کارت های برند های دیگه چیه؟

و در پایان یه نظر سنجی کوچیک....

شما خودتون از نظر ظاهری کارت های رفرنس رو میپسندین یا غیر رفرنس رو؟؟

ببخشید زیاد شد...پیشاپیش از جوابتون ممنونم

ویرایش شده توسط Omid97
لینک به دیدگاه

یکی از مهمترین برتری های کارت های رفرنس که شاید کمتر بهش اهمیت داده بشه اینه که این کارت ها دمای تولیدی توسط GPU رو به صورت تقریبا کامل و مستقیم به خارج از کیس هدایت میکنند و این امر باعث میشه که دمای تولیدی توسط GPU در دمای دیگر قطعات سیستم تاثیر نگذارد . این امر خصوصا در SLI نکته خیلی مهمیه

لینک به دیدگاه

یکی از مهمترین برتری های کارت های رفرنس که شاید کمتر بهش اهمیت داده بشه اینه که این کارت ها دمای تولیدی توسط GPU رو به صورت تقریبا کامل و مستقیم به خارج از کیس هدایت میکنند و این امر باعث میشه که دمای تولیدی توسط GPU در دمای دیگر قطعات سیستم تاثیر نگذارد . این امر خصوصا در SLI نکته خیلی مهمیه

اها...

کارت های گرافیکی که با واترکولینگ عرضه میشن چطور؟مثلا MSI gtx 1080 Hawk. یا Evga gtx 1080 hybrid...

ویرایش شده توسط Omid97
لینک به دیدگاه

اها...

کارت های گرافیکی که با واترکولینگ عرضه میشن چطور؟مثلا MSI gtx 1080 Hawk. یا Evga gtx 1080 hybrid...

اون کارت ها هم گزینه های بسیار مناسبی هستند ولی معمولا قیمت بالاتری دارند

لینک به دیدگاه

اون کارت ها هم گزینه های بسیار مناسبی هستند ولی معمولا قیمت بالاتری دارند

بااین وجود و این همه کارت رفرنس و غیر رفرنس....پیشنهاد نهایی خودتون کدوم مدل هستش؟؟

راستش چشمم Asus gtx 1080 strix رو گرفته...ایسوس قول راندمان بهتر 30 درصدی رو داده...

اما بازم خیلی تو انتخابم شک دارم....از یه طرف شما تعریف رفرنس رو کردین..از یه طرف این کارت ایسوس عالیه و خیلیا میگن غیر رفرنس..از یه طرف همون کارت هایی که با واتر کولینگ عرضه میشن...

لینک به دیدگاه

غیر رفرنسا همونطور که میدونید خب معمولا کولینگ بهتر و کلاک بالاتر دارند چون مداراتشون قابلیت تامین توان بالاتری رو دارند. یکم مصرفشون بالاس که اونم با توجه به کلاک بالاتر توجیه داره بعدشم چیزی که مفته اینجا برقه

برا انتخاب مدل غیر رفرنس هم بهترین کار اینه که پنج شش مدل غیر رفرنس رو یکی یکی تو ریویو ها بررسی کنید و به دما و کلاک دقت کنید. قیمتاشون اگه ایرکولر باشن نباید تقاوت عمده ای بکنه با هم مخصوصا تو اون 3 میلیونی که دارید میدید

لینک به دیدگاه

غیر رفرنسا همونطور که میدونید خب معمولا کولینگ بهتر و کلاک بالاتر دارند چون مداراتشون قابلیت تامین توان بالاتری رو دارند. یکم مصرفشون بالاس که اونم با توجه به کلاک بالاتر توجیه داره بعدشم چیزی که مفته اینجا برقه

برا انتخاب مدل غیر رفرنس هم بهترین کار اینه که پنج شش مدل غیر رفرنس رو یکی یکی تو ریویو ها بررسی کنید و به دما و کلاک دقت کنید. قیمتاشون اگه ایرکولر باشن نباید تقاوت عمده ای بکنه با هم مخصوصا تو اون 3 میلیونی که دارید میدید

اها ممنون از راهنماییتون

والا چی بگم...بازم همینجوری موندم:-D

بین مدلای غیررفرنس یه چند تا هستن که همیشه برترن..مث Asus Strix و Giga G1 و ...

اما خب تا اینجا فرض میکنیم که تصمیم من شد همون مدلای غیر رفرنس...

خب به نظرتون ایرکولر بگیرم یا واتر کولر؟قیمتش مهم نیست

باتوجه به مصرفی که من دارم و حرارت گرافیک ایا اصلا لازمه واتر کولر بگیرم؟؟

ویرایش شده توسط Omid97
لینک به دیدگاه

• کاربر ویژه

دوست عزیز. کارت های هایبرید یا همون همراه با کیت واتر کولر که فرمودین ... حتی در مدل برد رفرنس به غیر رفرنس عادی برتری دارن. غیر رفرنس عادی مثل g1 و ftw و strix. غیر عادی یا مخصوص اورکلاک مثل لایتینگ ، مارتیکس ، کلاسیفید و اکستریم.

شما باید ببینید از کارتتون چه انتظرای دارید. غیر رفرنس ها همه نزدیکی فرکانس 2گیگ هستن، رفرنس هم تا همون 2گیگ راحت اور میشه؛ البته جفتشون بسته به شانس ممکنه تا 2.1گیگ هم برن. اما نکته ای که هست اینه که رفرنس صدای فن بیشتر و دمای بالاتر در کنار دمای کلی داخل کیس پایین تری داره و غیر رفرنس دقیقا برعکسشه. یعنی صدای کمتر و دمای پایین تر کارت در کنار دمای داخل کیس بالاتر (معمولا 10 درجه اختلاف دمای داخل کیس حاصل میشه بین این دو حالت)

اما اگه جای رادیاترو 120 + هزینه دارید در خرید واتر کولردارش شک نکنید ولو رفرنسش. چون در این حالت حتی از غیر رفرنس هم دمای کمتر و نویز کمتری خواهید داشت. اما رفرنسش کجاست؟ الان مدل MSI کارت 1080 با کولر مایع بردش رفرنسه ولی EVGA غیر رفرنس هست. مشخصه EVGA ممکنه کاراییش بیشتر باشه ولی قیمتشم بیشتره از طرفی احتمال ورود رسمی EVGAـش به ایران خیلی بیشتر از MSIـش هست، چون 980Ti MSI HAWK من که تو ایران ندیدم وارد بشه.

لینک به دیدگاه

دوست عزیز. کارت های هایبرید یا همون همراه با کیت واتر کولر که فرمودین ... حتی در مدل برد رفرنس به غیر رفرنس عادی برتری دارن. غیر رفرنس عادی مثل g1 و ftw و strix. غیر عادی یا مخصوص اورکلاک مثل لایتینگ ، مارتیکس ، کلاسیفید و اکستریم.

شما باید ببینید از کارتتون چه انتظرای دارید. غیر رفرنس ها همه نزدیکی فرکانس 2گیگ هستن، رفرنس هم تا همون 2گیگ راحت اور میشه؛ البته جفتشون بسته به شانس ممکنه تا 2.1گیگ هم برن. اما نکته ای که هست اینه که رفرنس صدای فن بیشتر و دمای بالاتر در کنار دمای کلی داخل کیس پایین تری داره و غیر رفرنس دقیقا برعکسشه. یعنی صدای کمتر و دمای پایین تر کارت در کنار دمای داخل کیس بالاتر (معمولا 10 درجه اختلاف دمای داخل کیس حاصل میشه بین این دو حالت)

اما اگه جای رادیاترو 120 + هزینه دارید در خرید واتر کولردارش شک نکنید ولو رفرنسش. چون در این حالت حتی از غیر رفرنس هم دمای کمتر و نویز کمتری خواهید داشت. اما رفرنسش کجاست؟ الان مدل MSI کارت 1080 با کولر مایع بردش رفرنسه ولی EVGA غیر رفرنس هست. مشخصه EVGA ممکنه کاراییش بیشتر باشه ولی قیمتشم بیشتره از طرفی احتمال ورود رسمی EVGAـش به ایران خیلی بیشتر از MSIـش هست، چون 980Ti MSI HAWK من که تو ایران ندیدم وارد بشه.

خیلی ممنون از راهنمایی کاملتون

بله کیس Corsair 760t هستش راحت رادیتورو جا میگیره...

پس تا اینجا نتیجه شد همون واتر کولر دار...

خب اینجا پیشنهادتون چی هستش؟؟Evga gtx 1080 Hybrid یا msi؟ایسوس هم نسخه واترکولر داره اصلا؟

این کارت ها تقریبا کی وارد ایران میشن؟؟

لینک به دیدگاه

من یه کارت 290 داشتم مدل رفرنس تک فنه موقع بازی صدای هلیکوپتر میداد :D دماش تا 95 هم میرسید :eek: جوری که شبا به خاطر صدای فنش نمیشد بازی کرد بقیه بیدار میشدن :laughing: رفتم یه قاشق داغ کردم زدم پشت دستم دیگه کارت رفرنس نخرم :mad: کارت رو با ضرر فروختم به خاطر صدای فن و گرمای زیاد و مصرف زیاد 300 واتیش...بعدا یه 280x خریدم دوال ایگس :x دماش از 60 بیشتر نمیشه صدای فنشم اصلا شنیده نمیشه

لینک به دیدگاه

من یه کارت 290 داشتم مدل رفرنس تک فنه موقع بازی صدای هلیکوپتر میداد :D دماش تا 95 هم میرسید :eek: جوری که شبا به خاطر صدای فنش نمیشد بازی کرد بقیه بیدار میشدن :laughing: رفتم یه قاشق داغ کردم زدم پشت دستم دیگه کارت رفرنس نخرم :mad: کارت رو با ضرر فروختم به خاطر صدای فن و گرمای زیاد و مصرف زیاد 300 واتیش...بعدا یه 280x خریدم دوال ایگس :x دماش از 60 بیشتر نمیشه صدای فنشم اصلا شنیده نمیشه

:D :) :x

لینک به دیدگاه

درود

ممنون دوست عزیز از اطلاعاتتون

منم تصمیم همون غیر رفرنس شد

احتمالا evga gtx 1080 Hybrid رو میخرم

لینک به دیدگاه

• کاربر ویژه

نسخه های واتر کولر دار دیرتر وارد بازار میشن

به نظرم بهتره گیگا اکستریم بگیرید

گیگا جی 1 هم شنیدم برد رفرنس داره پس بیخیالش بشید

لینک به دیدگاه

عزیزم ما یک کمپین زدیم در امضام هست به همه اعضا ۱۰۸۰ رایگان اهدا میشه

بیا اونجا یه سری حقایق برات روشن میشه که در روند زنده گی نتیجه خوبی داره

لینک به دیدگاه

عزیزم ما یک کمپین زدیم در امضام هست به همه اعضا ۱۰۸۰ رایگان اهدا میشه

بیا اونجا یه سری حقایق برات روشن میشه که در روند زنده گی نتیجه خوبی داره

اصلاح کنید

زنده گی    =    زندگی

خیلی تفاوت دارند :D

لینک به دیدگاه

• کاربر ویژه

درود

عرض کنم که کارتهای رفرنس کاربرای با تجربه میطلبه. اگه یکم به نرم افزار درایور کارت دقت میکردین میتونستین بخوبی تنظیمش کنید و به یه عملکرد مناسب با صدا و دمای ایده آل برسین.بنده هر 3 نوع 290 رو داشتم. مدل GAMING ام اس آی دماش تو لود 78 درجه هستش و مدل رفرنس سافایر البتهبا تنظیماتی که گفتم از 80 بالاتر نمیره. ضمنا مصرف مدلهای رفرنس کمتر از مدلهای غیر رفرنسه و گرمای تولیدی چیپ در هر 3 مدل یکسانه. @};-

لینک به دیدگاه

درود

فکر کنم تا یک یا دو ماه دیگه کارت های واتر کولر دار وارد بازار بشن

اگه همینقدر طول بکشه صبر میکنم زیاد مشکلی نیست

اما اگه نشد که همین مذل پیشنهادی شمارو میخرم

ممنونم ازتون

لینک به دیدگاه

برد تقویت شده ای داره G1 Gaming... مدار تغذیه 5+2 فاز رو با 8+2 فاز تعویض کردن

Gigabyte hasn’t just slapped one of their WindForce 3X coolers on and called it a day either - the PCB has been redesigned and upgraded. Replacing the 5+2 phase power design of the reference board is an 8+2 design, which is better for load balancing, and should improve stability and help lower temperatures, particularly when overclocked.

در این جا هم توضیح مناسبی داده شده. 

http://forum.lioncomputer.ir/index.php?showtopic=58441&page=32#entry743466

لینک به دیدگاه

به گفتگو بپیوندید

هم اکنون می توانید مطلب خود را ارسال نمایید و بعداً ثبت نام کنید. اگر حساب کاربری دارید، برای ارسال با حساب کاربری خود اکنون وارد شوید .
توجه: مطلب ارسالی شما پس از تایید مدیریت برای همه قابل رویت خواهد بود.

مهمان
ارسال پست در این تاپیک...

×   شما در حال چسباندن محتوایی با قالب بندی هستید.   حذف قالب بندی

تنها استفاده از 75 اموجی مجاز می باشد.

×   لینک شما به صورت اتوماتیک جای گذاری شد.   نمایش به صورت لینک

×   محتوای قبلی شما بازگردانی شد.   پاک کردن محتوای ویرایشگر

×   شما مستقیما نمی توانید تصویر خود را قرار دهید. یا آن را اینجا بارگذاری کنید یا از یک URL قرار دهید.

اشتراک گذاری

• اضافه کردن...