رفتن به مطلب

سی‌دی پراجکت رد مخفیانه خود را درون بسته Blood and Wine جاودانه کرده است

ArminZol
 اشتراک گذاری

Recommended Posts

استودیو سی‌دی پراجکت رد ایستر اگ بسیار خاصی را به نحو احسن در بسته  Blood and Wine بازی The Witcher 3 جاسازی کرده است. در ادامه با وبسایت خبری تحلیلی گیمفا همراه باشید.

آخرین محوایی که برای The Witcher عرضه شده است، بسته گسترش دهنده  Blood and Wine است. همچنین این بسته بزرگ‌ترین و آخرین محتوای بازی نیز می‌باشد؛ به همین دلیل انتظار ایستر اگ‌های بسیاری از آن می‌رود.

بعضی از این‌ها به‌راحتی قابل یافت هستند و بعضی دیگر، حتی اگر بدانید کجا باید به جست‌وجو بپردازید، به‌سختی پیدا می‌شوند.

یوتیوبر pippo311lp با کمک حالت دوربین آزاد بر فراز بلندترین کوه این بسته در فاصله‌ای دور قدم گذاشته است؛‌ کوهی که شاید در نگاه اول، کاربریش تنها برای غنی سازی مناظر بازی تلقی شود. او در پایان چیزی فوق‌العاده را پیدا کرد.

این ایستر اگ، تصویر توسعه‌دهندگان بازی در حالتی نقاشی شده می‌باشد. می‌توانید ویدئو پایین را مشاهده نمایید و به محل وقوع این ایستر اگ پی ببرید. همچنین می‌توانید ماد دوربین آزاد را از اینجا دریافت نمایید.

Video Player

00:00

01:42

دانلود با کیفیت ۷۲۰p

دانلود با کیفیت ۴۸۰p

منبع : گیمفا

لینک به دیدگاه

ممنون بابت خبر رسانی . البته در تاپیک خودش قرار دادم بودم . اینجا .

@};-

ویرایش شده توسط Mohammad Ali X
لینک به دیدگاه

ممنون بابت خبر رسانی . البته در تاپیک خودش قرار دادم بودم . اینجا .

@};-

درود

قربون شما

جدا؟

شرمنده بنده ندیده بودم @};-

لینک به دیدگاه

درود

قربون شما

جدا؟

شرمنده بنده ندیده بودم @};-

خواهش می کنم این حرفا چیه !

این استر اگ ارزش یه تاپیک را داشت . البته یدونه دیگر هم داره که استراگ دارک سولز 3 هستش سرچ کنید میاد .

لینک به دیدگاه

خواهش می کنم این حرفا چیه !

این استر اگ ارزش یه تاپیک را داشت . البته یدونه دیگر هم داره که استراگ دارک سولز 3 هستش سرچ کنید میاد .

اوکی

لینک به دیدگاه

به گفتگو بپیوندید

هم اکنون می توانید مطلب خود را ارسال نمایید و بعداً ثبت نام کنید. اگر حساب کاربری دارید، برای ارسال با حساب کاربری خود اکنون وارد شوید .
توجه: مطلب ارسالی شما پس از تایید مدیریت برای همه قابل رویت خواهد بود.

مهمان
ارسال پست در این تاپیک...

×   شما در حال چسباندن محتوایی با قالب بندی هستید.   حذف قالب بندی

تنها استفاده از 75 اموجی مجاز می باشد.

×   لینک شما به صورت اتوماتیک جای گذاری شد.   نمایش به صورت لینک

×   محتوای قبلی شما بازگردانی شد.   پاک کردن محتوای ویرایشگر

×   شما مستقیما نمی توانید تصویر خود را قرار دهید. یا آن را اینجا بارگذاری کنید یا از یک URL قرار دهید.

اشتراک گذاری

• اضافه کردن...