رفتن به مطلب

Recommended Posts

6k4y3sjxyo6a7bbd3rmn.jpg

ASUS از گرافیک GTX 1070 TURBO پرده برداشت که از زبان طراحی GTX 1080 TURBO پیروی می‌کند که اوایل همین ماه معرفی و عرضه شده بود این طراحی به ASUS این قابلیت را داده که قیمت این کارت را پایین نگه دارد و احتمالا این کارت با قیمت 379 دلار عرضه خواهد شد

خنک کننده این کارت که مکانیزمی مشابه کارت‌های رفرنس دارد بر روی PCB شخصی سازی شده ASUS قرار گرفته که توسط یک 8 پین تغذیه می‌شود. این کارت از کلاک پیشفرض 1070 استفاده می‌کند که 1503MHz است و در حالت بوست به 1683MHz می‌رسد و دارای 8GB حافظه با فرکانس 8GHz است . قابلیت خاص این گرافیک یک کانکتور 4 پین PWN برای کنترل فن است که با نرم افزار اختصاصی ASUS می توان سرعت فن را با گرافیک همگام کرد.

gwjesbogsqbxcp40oqgh.jpg

8h1a9wlf8m5bqmbgekv.jpg

منبع: techpowerup

مترجم: سامان یزدان نیک

ویرایش شده توسط THE-BLACK-CAPTAIN
لینک به دیدگاه

با تشک @};- ر

بعید میدونم بازار کافی برای رقابت داشته باشه ، به خصوص اگر 1060 با قدرت ظاهر بشه بعید میدونم این مدلای حوالی رفرنس از 1070،  در رقابت با 480 اصلا دیده بشن

لینک به دیدگاه

حالا یه شرکت میاد  1060 رو اور مشدی میده میرسونه به این با قیمت کم تر .مث 950 زوتاک.اونوقت کسی سمتش نمیذه.مگر قیمتشو مفت کنه  :mellow:

لینک به دیدگاه

من که حتما از این میگیرم . امید وارم قیمتش زیر 130000 باشه

لینک به دیدگاه

من که حتما از این میگیرم . امید وارم قیمتش زیر 130000 باشه

دوست عزیز اینو چجوری حساب کردی؟ ۳۷۹ دلار رو با دلاری ۳۵۰۰ هم حساب کنی این قیمت نمیشه :D

بعید میدونم کمتر ۱۶۰۰ باشه

ویرایش شده توسط kavehhh
لینک به دیدگاه

دوست عزیز اینو چجوری حساب کردی؟ ۳۷۹ دلار رو با دلاری ۳۵۰۰ هم حساب کنی این قیمت نمیشه :D

بعید میدونم کمتر ۱۶۰۰ باشه

کارکرده گیر بیارم شاید . ☺ اگه نشد نوش رو تهیه میکنم .

دوستان من یه سوال داشتم من خودم گرافیکم سافایر نیترو هس r9 380 . بعد دوتا فن بزرگ روش داره ولی با این وجود بعد یه ساعت بازی کردن فریم بازی میاد پایین و داغ میکنه . بعد این کارت کلا یه فن داره اونم خیلی کوچیکه . بعدا مشکلی پیش نمیاد برا خنک کردنش ؟

لینک به دیدگاه

من خودم گرافیکم سافایر نیترو هس r9 380 . بعد دوتا فن بزرگ روش داره ولی با این وجود بعد یه ساعت بازی کردن فریم بازی میاد پایین

تهویه هوای کیستون درسته؟ هوا باید جریان داشته باشه توی کیس، از یه طرف وارد و از یه طرف خارج بشه

Sent from my C2105 using Tapatalk

لینک به دیدگاه

تهویه هوای کیستون درسته؟ هوا باید جریان داشته باشه توی کیس، از یه طرف وارد و از یه طرف خارج بشه

Sent from my C2105 using Tapatalk

بله گردش هواش خوبه ولی با این وجود کارت گرافیک زیاد داغ میکنه .

لینک به دیدگاه

• کاربر ویژه

بله گردش هواش خوبه ولی با این وجود کارت گرافیک زیاد داغ میکنه .

بنظرم اگه از نرم افزار msi afterburner استفاده کنی مشکلت حل میشه. پایین اومدن فریم بخاطر اینه که کارت برای پایین آوردن دما فرکانس هسته رو کاهش میده. اگه با کارکرد این نرم افزار مشکل داشتی تو پیام خصوصی توضیح میدم. @};-

لینک به دیدگاه

به گفتگو بپیوندید

هم اکنون می توانید مطلب خود را ارسال نمایید و بعداً ثبت نام کنید. اگر حساب کاربری دارید، برای ارسال با حساب کاربری خود اکنون وارد شوید .
توجه: مطلب ارسالی شما پس از تایید مدیریت برای همه قابل رویت خواهد بود.

مهمان
ارسال پست در این تاپیک...

×   شما در حال چسباندن محتوایی با قالب بندی هستید.   حذف قالب بندی

تنها استفاده از 75 اموجی مجاز می باشد.

×   لینک شما به صورت اتوماتیک جای گذاری شد.   نمایش به صورت لینک

×   محتوای قبلی شما بازگردانی شد.   پاک کردن محتوای ویرایشگر

×   شما مستقیما نمی توانید تصویر خود را قرار دهید. یا آن را اینجا بارگذاری کنید یا از یک URL قرار دهید.

اشتراک گذاری

• اضافه کردن...