رفتن به مطلب

تفاوت بین دو رم جی اسکیل موجود در لیون

اشتراک گذاری

Recommended Posts

سلام

من هرچی فشار میارم به هیچ نتیجه ای نمیرسم که رم جی اسکیل Ripjaws V 16GB 8GBx2 2400Mhz CL15 DDR4 در مقایسه با رم جی اسکیل Ripjaws V 16GB 8GBx2 2133Mhz CL15 DDR4 چرا 6هزارتومن ارزونتره :|  با اینکه هردو رم یک ظاهر دارند و یک رنگ هستند و باس رم اولی بیشتره اما ارزونتره. حتی ولتاژ و تایمینگ یکیه.

یکی توجیه کنه

اینم لینکشون :

رم جی اسکیل Ripjaws V 16GB 8GBx2 2400Mhz CL15 DDR4

رم جی اسکیل Ripjaws V 16GB 8GBx2 2133Mhz CL15 DDR4

کیفیت رم با باس 2400 چطوره؟ میخوام مادربرد asus z170 pro gaming بگیرم برای بازی کردن میخوام. رمش مناسبه؟ هزینه بالا نمیخوام کنم ، ظاهر هم برام مهم نیست برم trident z بگیرم چون همینم قشنگه.

لینک به دیدگاه

نکته جالبیه خخ
شما استفاده کن از این فرصت هر چی بهتر باشه بدتر نیست 
شاید به خاطر تقاضای بیشتر بیشتر وارد شده قیمت پایین تره
شاید طالب کمتری داره 
نمیدونم  :)

لینک به دیدگاه

عجیبه

خودم قبل این تاپیک داشتم دنبال رم میگشتم که این دو رو دیدم اما زیاد بهشون توجه نکردن

البته چند روز پیش هم که دنبال رم بودم این موردارو ندیده بودم

کلا عجیبه شاید اشتباه تایپی رخ داده :D

لینک به دیدگاه

اقا نگید الان قیمتا رو تغییر میدن

فرستاده شده از SM-T311ِ من با Tapatalk

لینک به دیدگاه

حدسم اینه :

شاید قیمتارو جابجا زدن :D

البته ازنظر من خیلی عالیه اینطوری باشه یعنی قیمت پایین باشه ولی خدا کنه تا مرداد همینطور بمونه

آخر جواب سوال دوممو ندادید. هرکی اومد فقط قسمت اول حرفمو خوند از هوش رفت :D

لینک به دیدگاه

در کیفیت هیچ فرقی با هم ندارند

فرستاده شده از SM-T311ِ من با Tapatalk

لینک به دیدگاه

دوست عزیز چون اکثر رم های وارد شده فرکانس بالا هستند قیمت فرکانس پایه به خاطر واردات کمش گرونتر هست چون خواهان کمتری داره

منطق هم این هست که رم فرکانس بالا پایین تر رو جواب میده ولی رم فرکانس پایه قابلیت اورکلاک پذیری کمتری داره

لینک به دیدگاه

سلام

من هرچی فشار میارم به هیچ نتیجه ای نمیرسم که رم جی اسکیل Ripjaws V 16GB 8GBx2 2400Mhz CL15 DDR4 در مقایسه با رم جی اسکیل Ripjaws V 16GB 8GBx2 2133Mhz CL15 DDR4 چرا 6هزارتومن ارزونتره :|  با اینکه هردو رم یک ظاهر دارند و یک رنگ هستند و باس رم اولی بیشتره اما ارزونتره. حتی ولتاژ و تایمینگ یکیه.

یکی توجیه کنه

اینم لینکشون :

کیفیت رم با باس 2400 چطوره؟ میخوام مادربرد asus z170 pro gaming بگیرم برای بازی کردن میخوام. رمش مناسبه؟ هزینه بالا نمیخوام کنم ، ظاهر هم برام مهم نیست برم trident z بگیرم چون همینم قشنگه.

سلام

هیچ فرقی بجز فرکانس ندارند.

این مورد تعجب نداره،قبلا هم مدل ترایدنت 3200 ارزونتر از 2800 بود.بسته به عرضه و تقاضا و نوع گارانتی قیمت متغیر هست.همین رمی که 259ت قیمت خورده،من 365ت خریدم.الان چون بازار رقابتیه، قیمتها هم به نفع مصرف کننده میشه که خوبه.این قیمت ها بخاطر برندهای دیگس که با قیمت مناسب وارد شدند.وگرنه اوایل مدل 3200 نزدیک 700ت قیمت داشت.

وقتی ارزونه بگو خدا رو شکر و خریدتو انجام بده،چیکار داری چرا ارزونه؟سری که درد نمیکنه دستمال نمی بندند.

@};-  @};-  @};-

لینک به دیدگاه

راست میگه من 2400 تکی خریدم از بازار رضا نامرد 220 تومن باهام حساب کرد البته 6 ماه پیش دیگه عمرا اونورا پیدام نمیشه،

حالا اگه راهم افتاد اونوری ادرسشو دقیق یجا میزارم ازش تبلیغ منفی میکنم که کسی خرید نکنه

لینک به دیدگاه

سلام

هیچ فرقی بجز فرکانس ندارند.

این مورد تعجب نداره،قبلا هم مدل ترایدنت 3200 ارزونتر از 2800 بود.بسته به عرضه و تقاضا و نوع گارانتی قیمت متغیر هست.همین رمی که 259ت قیمت خورده،من 365ت خریدم.الان چون بازار رقابتیه، قیمتها هم به نفع مصرف کننده میشه که خوبه.این قیمت ها بخاطر برندهای دیگس که با قیمت مناسب وارد شدند.وگرنه اوایل مدل 3200 نزدیک 700ت قیمت داشت.

وقتی ارزونه بگو خدا رو شکر و خریدتو انجام بده،چیکار داری چرا ارزونه؟سری که درد نمیکنه دستمال نمی بندند.

@};-  @};-  @};-

در تکمیل حرف این دوستمون که داغ دل من رو تازه کرد

یادم هست که من Ripjaws 4 باس 3000 رو 560 خریدازی کردم.

لینک به دیدگاه

دم همه گرم

ظاهرا همتون داغ دیده اید :D  یا رم بهتون انداختن یا خودتون در صحت و سلامت عقل رفتید خریدید که قبول دارم برای اونایی که کارشون کلا با پی سی هست حتی 1ثانیه زودتر انجام شدن رندر و ... براشون مهمه.

انشالله مرداد میخرم. تا اونموقع یه 20 تومن دیگه بیاد پایین نونم تو کره هست

حالا کسی هست که اضافه داشته باشه از این رم 2400؟

تو بازارچه درخواست کن

اینجا به نتیجه نمیرسی

لینک به دیدگاه

ظاهرا این موضوع ربطی به بازار ایران نداره!

تو newegg.com هم 2133 قیمتش بالاتره.

ولی برای سفارش 2400 یک محدودیت کوچیک قرار دادن:

Limit 1 per customer

یعنی هر مستری فقط یک رم میتونه سفارش بده! این باعث میشه من فکر به این فکر بیوفتم که دلیل این یک کار تبلیغاتی هست!

لینک به دیدگاه

ی گشت بزنی تو سایتای همسایه تا 235 تومن هم با ارسال رایگان هست

لینک به دیدگاه

سلام

یکی توجیه کنه

اینم لینکشون :

اصلاح شد    :)   =))

لینک به دیدگاه

به گفتگو بپیوندید

هم اکنون می توانید مطلب خود را ارسال نمایید و بعداً ثبت نام کنید. اگر حساب کاربری دارید، برای ارسال با حساب کاربری خود اکنون وارد شوید .
توجه: مطلب ارسالی شما پس از تایید مدیریت برای همه قابل رویت خواهد بود.

مهمان
ارسال پست در این تاپیک...

×   شما در حال چسباندن محتوایی با قالب بندی هستید.   حذف قالب بندی

تنها استفاده از 75 اموجی مجاز می باشد.

×   لینک شما به صورت اتوماتیک جای گذاری شد.   نمایش به صورت لینک

×   محتوای قبلی شما بازگردانی شد.   پاک کردن محتوای ویرایشگر

×   شما مستقیما نمی توانید تصویر خود را قرار دهید. یا آن را اینجا بارگذاری کنید یا از یک URL قرار دهید.

اشتراک گذاری

• اضافه کردن...