رفتن به مطلب

دنبال خنک کننده مایع(زرد) رنگ میگردم کسی سراغ داره؟

Recommended Posts

منظورت کولانت زرد هست ؟

دقیقا. گشتم پیدا نکردم میشه از اب رادیات ماشین استفاده کرد؟ :cool:

لینک به دیدگاه

نمیدونم میشه با نمیشه اما اصلا توصیه نمیکنم

یکی از دوستان قطعات واتر کولینگ میاره، فردا صبح باهاش صحبت میکنیم ببینم چیزی داره

Sent from my iPhone using Tapatalk

لینک به دیدگاه

نمیدونم میشه با نمیشه اما اصلا توصیه نمیکنم

یکی از دوستان قطعات واتر کولینگ میاره، فردا صبح باهاش صحبت میکنیم ببینم چیزی داره

نمیدونم چرا قطعات واتر کولینگ خیلی کم تو ایران پیدا میشن :( درسته ایران عقبه ولی نه دیگه تا این حد اخه :mad:

نمیدونم چرا قطعات واتر کولینگ خیلی کم تو ایران پیدا میشن :( درسته ایران عقبه ولی نه دیگه تا این حد اخه :mad:

دارم قطعات بزور یکی یکی پیدا میکنم(واتر کولینک) یک مخزن 2 ساعت دنبالش گشتم تا پیدا کردم الان مایع مونده %-(

ویرایش شده توسط احمد دیناروند
لینک به دیدگاه

محصولات گرونی هستند و مشتری خواص داره و با توجه به بازده تقریبا مشابه با کلوز لوپ ها بیشتر جنبه زیبایی داره و کمتر کسی همچنین هزینه ای رو میده

لینک به دیدگاه

محصولات گرونی هستند و مشتری خواص داره و با توجه به بازده تقریبا مشابه با کلوز لوپ ها بیشتر جنبه زیبایی داره و کمتر کسی همچنین هزینه ای رو میده

اره ولی در خنک سازی سیستم خیلی کاربرد داره من متعجبم افزادی که به زیبایی کیس اهمیت میدن و هزینه 15 یا 20 ملیونی میدن چرا به فکر همچین چیزی نباشن :-?

ویرایش شده توسط احمد دیناروند
لینک به دیدگاه

• کاربر ویژه

دوست عزیز، رنگ تاثیر در دما نداره؛ البته شما منظورت این نبود ولی گفتم شاید کسی اینجوری برداشت کنه. مورد بعد اینکه پیشنهاد میکنم در تجربه اول از رنگ/میهم استفاده نکنید.

اما اینکه چرا کسی سیستم 20 میلیونی میبنده ولی پول واتر کولر کاستوم نمیده یه مثلث داره. پول - جرات - کله بی دود

اما اصولا ملت از سرویس دوره ایش و سرهم کردن اولیش ترس دارن. اتفاقا قبلا واتر کولر های کاستوم متفرقه به قیمت خوبی وارد میشد و چون AIO ها هنوز تنوعی نداشتن، کاستوم کولر حسابی مشتری داشت. اما زمونه عوض شده.

لینک به دیدگاه

سلام مجدد

متاسفانه زرد موجود نداره اما میتونه سفارشی تا ۷-۸ روز دیگه تهیه کنه

اما اینها رو موجود داره

Green UV - ۴۱۲

Red Blood - ۲۹۰

Pastel Blue - ۴۰۰

هر سه تا برای EK هست که در اصل ساخت Mayhems هست و قیمت ها برای دو بطری ۲۵۰ میل که با ۷۵۰ میل آب مقطر میکس میشه و تهران میتونی حضوری خرید کنید

ویرایش شده توسط Captain-Zakhar
لینک به دیدگاه

به گفتگو بپیوندید

هم اکنون می توانید مطلب خود را ارسال نمایید و بعداً ثبت نام کنید. اگر حساب کاربری دارید، برای ارسال با حساب کاربری خود اکنون وارد شوید .
توجه: مطلب ارسالی شما پس از تایید مدیریت برای همه قابل رویت خواهد بود.

مهمان
ارسال پست در این تاپیک...

×   شما در حال چسباندن محتوایی با قالب بندی هستید.   حذف قالب بندی

تنها استفاده از 75 اموجی مجاز می باشد.

×   لینک شما به صورت اتوماتیک جای گذاری شد.   نمایش به صورت لینک

×   محتوای قبلی شما بازگردانی شد.   پاک کردن محتوای ویرایشگر

×   شما مستقیما نمی توانید تصویر خود را قرار دهید. یا آن را اینجا بارگذاری کنید یا از یک URL قرار دهید.

اشتراک گذاری

• اضافه کردن...