رفتن به مطلب

مشاوره تخصصی جهت خرید واترکولینگ کاستوم و کارت گرافیک

Recommended Posts

سلام به همه دوستان

امیدوارم خوب و خوش و سلامت باشین

دیروز یه موضوع ایجاد کردم برای خرید کارت گرافبک رفرنس یا غیر رفرنس که در پایان تصمیم براین شد که EVGA gtx 1080 Hybrid بخرم

من از خیلی وقت پیشا تو فکر خرید یه واتر کولینگ کاستوم بودم و همیشه اون لوله کشی داخل کیس رو دوست داشتم :-D

اما علاقه به کارت های رفرنس و نبود واتر بلاک برای کارت گرافیک منو از خریدش ناامید میکرد...اما حالا که تصمیم به خرید کارت غیر رفرنس گرفتم چه بهتر که از واتر کولینگ کاستوم استفاده کنم

ولی....

برند evga یه نسخه دیگه هم داره که واسه واترکولینگ کاستوم هستش که Hydro copper نام گذاری شده...

میخواستم نظرتونو بدونم که بهتره از همون Hybrid استفاده کنم یا واتر کولینگ کاستوم بخرم؟واترکولینگی هم که واسه CPU در نظر داشتم Corsair h115 Extreme performance بود

حالا به نظر شما از همین واترکولینگ استفاده کنم و کارت گرافیک Hybrid بگیرم

یا یک کیت واترکولینگ بخرم و از کارت Hydro copper استفاده کنم؟؟؟

کدوم باز دهی بیشتری داره؟

لیون کامپیوتر که نداره...توی یکی دوتا سایت دیگ کیت Thermaltake بود که 1/100/000 قیمت خورده بود..

اصلا بستن این نوع واتر کولینگ کار افراد عادی مثل من هست یا نه کیسو میترکونم؟:-D

پیشاپیش ممنون از جوابتون

post-24516-0-39834900-1467185371_thumb.jpeg

ویرایش شده توسط Omid97
لینک به دیدگاه

دوست من چرا می خوایی اینقدر خرج کنی وچه نیازی به واتر کولر کاستوم داری 

واتر کولر های کاستوم به صورت کیت تهیه نکنید همشو به صورت جدا از برند های معروف مثل ek تهیه کنید 

واتر کولر کاستوم ساختش کاربسیار سختی نیست ولی اگه تجربه لازم برای سوار کردن وبستن امن قطعات نداشته باشین سیستمو از بین می برین

لینک به دیدگاه

دوست من چرا می خوایی اینقدر خرج کنی وچه نیازی به واتر کولر کاستوم داری

واتر کولر های کاستوم به صورت کیت تهیه نکنید همشو به صورت جدا از برند های معروف مثل ek تهیه کنید

واتر کولر کاستوم ساختش کاربسیار سختی نیست ولی اگه تجربه لازم برای سوار کردن وبستن امن قطعات نداشته باشین سیستمو از بین می برین

درود

ممنون از پاسختون

والا راستش محدودیت مالی ندارم و قیمتش مهم نیست...نه اینکه بشه 20 میلیون:-D ولی با همین یک میلیون تا همین حدودا مشکلی نیست

راستش عاشق این واتر کولینگای کاستومم....سایتی رو میشناسین که از همین برند ek بشه قطعات رو خرید؟؟

و اینکه تجربه لازم رو واسه این کار ندارم....اما شاید بشه ریسک کرد:-D بالاخره یاد میگیریم دیگه

لینک به دیدگاه

Hydro copper که وارد ایران نمیشه و کل 980ti Hydro copper هم که وارد شد سر جمع از تعداد انگشت های دستت بیشتر نشد!

برای خرید واتر کولر هم باید حدود 2 تومنی بذاری کنار مخصوصا با این وضعیت گمرک

اکه با تیوب سخت میخوای کار کنی کار خودت نیست اما تیوب نرم کاری نداره

لینک به دیدگاه

درود

ممنون از پاسختون

والا راستش محدودیت مالی ندارم و قیمتش مهم نیست...نه اینکه بشه 20 میلیون:-D ولی با همین یک میلیون تا همین حدودا مشکلی نیست

راستش عاشق این واتر کولینگای کاستومم....سایتی رو میشناسین که از همین برند ek بشه قطعات رو خرید؟؟

و اینکه تجربه لازم رو واسه این کار ندارم....اما شاید بشه ریسک کرد:-D بالاخره یاد میگیریم دیگه

هزینه بیشتر ازیک ملیون میشه شما در ابتدا به یک کیس خوب نیاز مندین تا رادیاتوربزرک با قطر زیاد رو در خودش جابده که کیس خوب کمتر 600 تومن وجود نداره .اگه می خواین واتر کولر به گرافیک هم وصل کنید باز هزینه بیشتر میشه فقط برای cpu الان حداقل 1100پول داشته باشین اونم برای رادیاتور240mm

ویرایش شده توسط Eisenberg
لینک به دیدگاه

Hydro copper که وارد ایران نمیشه و کل 980ti

Hydro copper هم که وارد شد سر جمع از تعداد انگشت های دستت بیشتر نشد!

برای خرید واتر کولر هم باید حدود 2 تومنی بذاری کنار مخصوصا با این وضعیت گمرک

اکه با تیوب سخت میخوای کار کنی کار خودت نیست اما تیوب نرم کاری نداره

درود

چه بد شد hydro وارد نمیشه....خب یعنی هیچی دیگه:-D

الان داشتم میگشتم توی یکی از سایتا واتر بلاک کارت گرافیک Ek نزدیک یک تومن قیمت داشت!!!

پس مجبورم همون کارت hybrid رو بخرم دیگه

فقط یه سوال...این کیتای کاستوم که انقدر گرونن ...علت گرون بچدنشون فقط ظاهر زیبا ترشونه؟؟یا در کارایی هم بهترن؟؟

لینک به دیدگاه

چیز هایی که برای واتر کولر کاستوم برای cpuنیاز داری (قیمت جولوش می نویسم)

1-بلاک 250 الی 300

2-رادیاتور از 400 به بالا

3-پمپ از 300 به بالا

4-فیتینک از 20 به بالا

5-شلنگ 20 الی 100

6-کولانت 50

لینک به دیدگاه

هزینه بیشتر ازیک ملیون میشه شما در ابتدا به یک کیس خوب نیاز مندین تا رادیاتوربزرک با قطر زیاد رو در خودش جابده که کیس خوب کمتر 600 تومن وجود نداره .اگه می خواین واتر کولر به گرافیک هم وصل کنید باز هزینه بیشتر میشه فقط برای cpu الان حداقل 1100پول داشته باشین اونم برای رادیاتور240mm

والا کیس که مشکلی نیستش corsair 760t هستش

ولی دوستمون میگن hydro copper اصلا وارد نمیشه...خب باید واتر بلاک خرید و به گرافیک بست و .....خیلی سخت میشه و الان یه واتر بلاک گرافیک 925 هزار تومن بود تو یکی از سایتا

بعدشم اگه قرار باشه فقط به CPU وصل کنم واتر کولینگ رو ارزش نداره...همون corsair h115 بهتره....

لینک به دیدگاه

درود

چه بد شد hydro وارد نمیشه....خب یعنی هیچی دیگه:-D

الان داشتم میگشتم توی یکی از سایتا واتر بلاک کارت گرافیک Ek نزدیک یک تومن قیمت داشت!!!

پس مجبورم همون کارت hybrid رو بخرم دیگه

فقط یه سوال...این کیتای کاستوم که انقدر گرونن ...علت گرون بچدنشون فقط ظاهر زیبا ترشونه؟؟یا در کارایی هم بهترن؟؟

گرون بودنشون چندین دلیل داره اول کیفیت ودوم کارایی رادیاتور های لوپ بسته قطرشون فراتر 7 الی 10 نمیره تازه زیاد هم گفتم دوام وپایداری بسیار بالاتر پمپ ورادیاتور قطور تر وبهترو.....

لینک به دیدگاه

چیز هایی که برای واتر کولر کاستوم برای cpuنیاز داری (قیمت جولوش می نویسم)

1-بلاک 250 الی 300

2-رادیاتور از 400 به بالا

3-پمپ از 300 به بالا

4-فیتینک از 20 به بالا

5-شلنگ 20 الی 100

6-کولانت 50

درود

ممنون واسه اطلاعاتتون

فقط واسه CPU ارزش نداره....ای کاش میشد برای گرافیک هم ببندم

ولی مث اینکه قرار باشه برای گرافیک هم این کارو انجام بدم حدود 3 تومن در میاد

ویرایش شده توسط Omid97
لینک به دیدگاه

والا کیس که مشکلی نیستش corsair 760t هستش

ولی دوستمون میگن hydro copper اصلا وارد نمیشه...خب باید واتر بلاک خرید و به گرافیک بست و .....خیلی سخت میشه و الان یه واتر بلاک گرافیک 925 هزار تومن بود تو یکی از سایتا

بعدشم اگه قرار باشه فقط به CPU وصل کنم واتر کولینگ رو ارزش نداره...همون corsair h115 بهتره....

h115 به هیج وجه نزدیک  واتر کولر کاستوم نیست نه تنها h115بلکه  کل واتر کولر های لوپ بسته هم به واتر کولر لوپ باز نمی رسن

لینک به دیدگاه

h115 به هیج وجه نزدیک واتر کولر کاستوم نیست نه تنها h115بلکه کل واتر کولر های لوپ بسته هم به واتر کولر لوپ باز نمی رسن

اها

خب طبیعیه با اختلاف قیمتی که هست کاستوم بایدم خیلی بهتر باشه

فقط یه سوال دیگه...

امکانش هست از همین corsair h115 استفاده کرد و لوله ها رو تغییر بدیم و از رنگ های مختلف استفاده کرد؟؟

لینک به دیدگاه

اها

خب طبیعیه با اختلاف قیمتی که هست کاستوم بایدم خیلی بهتر باشه

فقط یه سوال دیگه...

امکانش هست از همین corsair h115 استفاده کرد و لوله ها رو تغییر بدیم و از رنگ های مختلف استفاده کرد؟؟

رنگ لوله رو میشه تغییر داد ولی خود لوله نه (میشه به دردسر وریسکش نمی ارزه)واین رو باید از دوستان از مودینگ سردرمیارن بپرسی 

الان لیون هم در حال انجام مدینگ های بسیار زیبایی هستش صرفا می خواین کیستون قشنگ تر بشه با لبون تماس بگیرین اطلاعات کامل در اختیارتون می زارن

لینک به دیدگاه

اینکار رو نکن که نه به ریسکش می ارزه نه ارزش داره!

برای بلاک گرافیک میتونی با 850 بلاک مجزا تهیه کنی یا از کسایی مثل آقای عاشوری کارت رو تهیه کنه

در مورد قیمت کاستوم هم به این دلیل که تعداد و کیفیت قطعات کاستوم کاملا متفاوت هست گرونتر در میاد البته عملکرد و قدرت به مراتب بهتری هم داره

ضمنا بخاطر سنگین بودن بعض از قطعات مخصوصا رادیاتور هزینه حمل بیشتری میخوره

لینک به دیدگاه

دوستان راستی نظری راجع به کارت گرافیک Evga gtx 1080 Hybrid ندادین

راستش تا حالا از برندevga خریدی نداشتم و ازکیفیتش خبری ندارم

توی سایتای ایرانی هم کمتر evga رو مورد بررسی قرار دادن

ایسوس که کلا کارت واترکولینگ دار نمیده بیرون....

گیگابایت یدونه داده بیرون که ازش خوشم نمیاد

ام اس ای هم که دوستون گفت وارد ایران نمیشه

اصلا این کارت ها اونقدر تفاوتی با غیررفرنس های دیگه مثلا Asus gtx 1080 strix دارن که ارزش پول پرداختی رو داشته باشن؟

لینک به دیدگاه

تفاوت قیمت این کارتها با سایرهم رده های خودشون کمه و بیشتر بحث اورکلاکینگ و ختک بودن کارت مطرح هست

لینک به دیدگاه

رنگ لوله رو میشه تغییر داد ولی خود لوله نه (میشه به دردسر وریسکش نمی ارزه)واین رو باید از دوستان از مودینگ سردرمیارن بپرسی

الان لیون هم در حال انجام مدینگ های بسیار زیبایی هستش صرفا می خواین کیستون قشنگ تر بشه با لبون تماس بگیرین اطلاعات کامل در اختیارتون می زارن

رنگ لوله رو چطوری میشه تغییرداد؟؟منظورتون استفاده از بلک لایت و اینجور چیزاس؟

کار لیون درسته...اره والا باید یه تماسی بگیرم ...کار من نیست این کارا...سخت تر از چیزی بود که فکر میکردم

اینکار رو نکن که نه به ریسکش می ارزه نه ارزش داره!

برای بلاک گرافیک میتونی با 850 بلاک مجزا تهیه کنی یا از کسایی مثل آقای عاشوری کارت رو تهیه کنه

در مورد قیمت کاستوم هم به این دلیل که تعداد و کیفیت قطعات کاستوم کاملا متفاوت هست گرونتر در میاد البته عملکرد و قدرت به مراتب بهتری هم داره

ضمنا بخاطر سنگین بودن بعض از قطعات مخصوصا رادیاتور هزینه حمل بیشتری میخوره

کلا از واترکولینگ کاستوم منصرف شدم:-D

فکرمیکردم ساادس یدونه کیت باقیمت 1,100 میخرم و یدونه پیچ گوشتی و اچار میشینم میبندمش:-D :-D

هم سخته..هم گرونتر از چیزیه که فکرمیکردم...

تفاوت قیمت این کارتها با سایرهم رده های خودشون کمه و بیشتر بحث اورکلاکینگ و ختک بودن کارت مطرح هست

ممنون

کیفیت برند Evga چطور هستش؟؟

کلا کارتای غیررفرنس کدوم برند کیفیت بهتری دارن؟؟

نظرتون درباره این کارتی رو که من انتخاب کردم چیه؟

ببخشید انقدر سوال میپرسم

لینک به دیدگاه

با این قیمت و البته یکم بالاتر میتونی کیت AIO تهیه کنی که میشه بلک گرافیک هم بهش اضافه کرد و یا همون هیدرو کوپر بخری بهش اضافه کنی

https://www.ekwb.com/shop/aio

راستی اگه هیدرو کوپر رو بخری قیمت بلاک خیلی کمتر برات در میاد!

ویرایش شده توسط Captain-Zakhar
لینک به دیدگاه

با این قیمت و البته یکم بالاتر میتونی کیت AIO تهیه کنی که میشه بلک گرافیک هم بهش اضافه کرد و یا همون هیدرو کوپر بخری بهش اضافه کنی

https://www.ekwb.com/shop/aio

راستی اگه هیدرو کوپر رو بخری قیمت بلاک خیلی کمتر برات در میاد!

این واترکولینگ هایی که توی سایت هستش مشابه همون h115 هستش؟؟کیفیت ek بیشتره یا کورسیر؟

هیدرو کوپر که گفتین وارد ایران نمیشه

ویرایش شده توسط Omid97
لینک به دیدگاه

این واترکولینگ هایی که توی سایت هستش مشابه همون h115 هستش؟؟کیفیت ek بیشتره یا کورسیر؟

هیدرو کوپر که گفتین وارد ایران نمیشه

ربطی نداره کورسیر واتر کولر لوپ بسته تولید میکنه که پمپ کوچک تر ورادیاتور کوچکتر دارن ولی ek واتر کولر کاستوم لوپ باز تولید می کنه من خودم تو کاستوم xspc بیشتر قبول دارم تا ek ولی کیفیت کاستوم بسیار بالاتر از تولیدی کارخونه ای مثل کورسیر یا هر برند دیگه ای هست

اون  چیزایی که می بینین یه جورایی کاستوم هستن وبهتر از h115هست 

ویرایش شده توسط Eisenberg
لینک به دیدگاه

قدرت پمپ AIO بیشتر هست و میتونی قطعاتش رو بعدا تعویض کنی و هر طور که خواستی دوباره سر همش کنی! مثلا کولانت یا شلنگش رو تغییر بدی و یا بلاک اضافه کنی اما تو h115  این کار بسیار سخت هست جونکه برای همچین منظوری اصلا طراحی نشده و قدرت پمپاژ پایین تری هم داره و برای AIO میتونی از اقای غفاریان تهیه کنی (سایت Notec.ir)

هیدروکوپر از طریق نمایندگی رسمی وارد نمیشه اما از وارد کننده های که به صورت سفارش قطعات وارد میکنند میتونی تهیه کنی! مثلا همون آقای عاشوری (سایت PCMAXHW,com) که پرشین تولز هم فعالیت میکنه البته شاید اقای غقاریان هم بتونه تهیه کنه

ویرایش شده توسط Captain-Zakhar
لینک به دیدگاه

ربطی نداره کورسیر واتر کولر لوپ بسته تولید میکنه که پمپ کوچک تر ورادیاتور کوچکتر دارن ولی ek واتر کولر کاستوم لوپ باز تولید می کنه من خودم تو کاستوم xspc بیشتر قبول دارم تا ek ولی کیفیت کاستوم بسیار بالاتر از تولیدی کارخونه ای مثل کورسیر یا هر برند دیگه ای هست

اون چیزایی که می بینین یه جورایی کاستوم هستن وبهتر از h115هست

الان من همه چیو قاطی کردم:-D

مگه واتر کولر کاستوم همینایی نبود که پمپ و همه چیش بصورت کیت فروخته میشد؟؟

خب این سایت ek که مشابه h115 محصولاتش

الان یعنی این واترکولینگای aio لوپ باز هستن؟؟و h115 بسته؟؟

قدرت پمپ AIO بیشتر هست و میتونی قطعاتش رو بعدا تعویض کنی و هر طور که خواستی دوباره سر همش کنی! مثلا کولانت یا شلنگش رو تغییر بدی و یا بلاک اضافه کنی اما تو

h115 این کار بسیار سخت هست جونکه برای همچین منظوری اصلا طراحی نشده و قدرت پمپاژ پایین تری هم داره و برای AIO میتونی از اقای غفاریان تهیه کنی (سایت Notec.ir)

هیدروکوپر از طریق نمایندگی رسمی وارد نمیشه اما از وارد کننده های که به صورت سفارش قطعات وارد میکنند میتونی تهیه کنی! مثلا همون آقای عاشوری (سایت PCMAXHW,com) که پرشین تولز هم فعالیت میکنه البته شاید اقای غقاریان هم بتونه تهیه کنه

بله ممنون با اقای عاشوری اشنا شدم

خب قرار باشه این همه قطعه وارد کنیم هزینه خیلی میره بالا و نمیارزه واسم

بهتره از همین aio بخرم و به جای واتر کولینگ کاستوم که ظاهر شیک تری دارن از بلک لایت استفاده کنم واسه ظاهرش

لینک به دیدگاه

الان یعنی این واترکولینگای aio لوپ باز هستن؟؟و h115 بسته؟؟

بله،  هر واترکولینگی که قطعاتش قابل تعویض باشه میشه کاستوم و لوپ باز

لینک به دیدگاه

بله، هر واترکولینگی که قطعاتش قابل تعویض باشه میشه کاستوم و لوپ باز

اها خیلی خیلی ممنونم

شرمنده سوالام زیاد شد

خب الان aio میشه لوپ باز درسته؟؟که لینک ek رو گذاشتین

پس چرا این واتر کولینگای aio توی سایت notec.ir تو پخش لوپ بسته قرار دارن؟

این کیت چطوره؟؟کیفیت ek رو دارن یا اصلا چرا قیمتش پایینه؟؟

http://www.notec.ir/index.php/product/computer/coolers/liquid-cooler/ready-kits/viper-signature-watercooling-collections/product/viper-kit-i

لینک به دیدگاه

این کیت کاستوم هست که خودش قطعات رو مشخص کرده و همگی ek هست

اینطوری قطعات رو میتونه مجزا وارد کنه و هزینه حمل کم میشه

خودم کیت شماره ۳ رو با هارد تیوپ خریدم

Sent from my iPhone using Tapatalk

لینک به دیدگاه

به گفتگو بپیوندید

هم اکنون می توانید مطلب خود را ارسال نمایید و بعداً ثبت نام کنید. اگر حساب کاربری دارید، برای ارسال با حساب کاربری خود اکنون وارد شوید .
توجه: مطلب ارسالی شما پس از تایید مدیریت برای همه قابل رویت خواهد بود.

مهمان
ارسال پست در این تاپیک...

×   شما در حال چسباندن محتوایی با قالب بندی هستید.   حذف قالب بندی

تنها استفاده از 75 اموجی مجاز می باشد.

×   لینک شما به صورت اتوماتیک جای گذاری شد.   نمایش به صورت لینک

×   محتوای قبلی شما بازگردانی شد.   پاک کردن محتوای ویرایشگر

×   شما مستقیما نمی توانید تصویر خود را قرار دهید. یا آن را اینجا بارگذاری کنید یا از یک URL قرار دهید.

اشتراک گذاری

• اضافه کردن...