رفتن به مطلب

هارد اکسترنال 2 ترابایت

mojtabapes
 اشتراک گذاری

Recommended Posts

سلام دوستان روزه نمازاتون قبول میخوام یک هارد اکسترنال 2 ترابایت بخرم خودم مدل مد نظرم اینه   http://lioncomputer.ir/product/5729/%D9%87%D8%A7%D8%B1%D8%AF+%D8%A7%DA%A9%D8%B3%D8%AA%D8%B1%D9%86%D8%A7%D9%84+%D9%85%D8%A7%DB%8C+%D9%BE%D8%A7%D8%B3%D9%BE%D9%88%D8%B1%D8%AA+%D8%A7%D9%88%D9%84%D8%AA%D8%B1%D8%A7+%D9%BE%D8%B1%DB%8C%D9%86%DB%8C%D9%88%D9%85+2+%D8%AA%D8%B1%D8%A7%D8%A8%D8%A7%DB%8C%D8%AA/  حالا اگه میشه شما هم یه کمکی به بنده بکنید و مدل مد نظر خودتون رو بگید ---و لطفا درباره این هاردی که انتخاب کردم بگید از نظر سرعت و استقامت چطوره؟؟

:)

بودجه هم تا 330 تومن دارم 

لینک به دیدگاه

سلام دوست عزیز

هارد اکسترنال وسترن مورد نظرتون هارد خوبیه و سرعتش هم خوبه

ولی یه نکته رو در مورد هارد اکسترنال باید مدنظر داشته باشین که این هاردها نباید ضربه و یا تکان شدید و یا سقوط از ارتفاع داشته باشن چون خیلی حساس هستن و آسیب میبینن

لینک به دیدگاه

سلام دوست عزیز

ولی یه نکته رو در مورد هارد اکسترنال باید مدنظر داشته باشین که این هاردها نباید ضربه و یا تکان شدید و یا سقوط از ارتفاع داشته باشن چون خیلی حساس هستن و آسیب میبینن

ممنون دوستان دیگم کمک کنن :(

لینک به دیدگاه

دوست عزیز

مدل خوبیه

ولی حواست باشه که با کوچکترین ضربه ای داغون میشه

اگه بودجت میرسه هارد های ضد ضربه بگیر

ویرایش شده توسط MiG.MiG...!
لینک به دیدگاه

سلام دوست عزیز

کلا طرف برند وسترن رو یه خط گنده بکش که همین چند وقت پیش یه هارد اکسترنال وسترن داشتم که به صورت کاملا خود جوش به فنا رفت حتی سر جمع 2 ماه کارکرد نداشت و همش تو کشوی میز بود !!!!

هرچی میخری صد در صد ضد اب ضد ضربه مناسب برای فوتبال بازی کردن باشه :D  وگرنه بعدا مثل من پشیمون میشی.

لینک به دیدگاه

به گفتگو بپیوندید

هم اکنون می توانید مطلب خود را ارسال نمایید و بعداً ثبت نام کنید. اگر حساب کاربری دارید، برای ارسال با حساب کاربری خود اکنون وارد شوید .
توجه: مطلب ارسالی شما پس از تایید مدیریت برای همه قابل رویت خواهد بود.

مهمان
ارسال پست در این تاپیک...

×   شما در حال چسباندن محتوایی با قالب بندی هستید.   حذف قالب بندی

تنها استفاده از 75 اموجی مجاز می باشد.

×   لینک شما به صورت اتوماتیک جای گذاری شد.   نمایش به صورت لینک

×   محتوای قبلی شما بازگردانی شد.   پاک کردن محتوای ویرایشگر

×   شما مستقیما نمی توانید تصویر خود را قرار دهید. یا آن را اینجا بارگذاری کنید یا از یک URL قرار دهید.

اشتراک گذاری

• اضافه کردن...